Jump to content

lil debul

Super Membru
 • Posts

  2,671
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCUREST-LETCA NOUA.
 • Carnet moto din
  2000
 • Motocicleta
  HONDA DEAUVILLE.
 • Numar Moto
  Din Aluminiu.
 • Club
  DAC MOTORS.

Recent Profile Visitors

3,023 profile views

lil debul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. GARANTIE - vezi sa nu-ti iei o mare teapa , citeste atent contractul. LIFAN - nu e un gunoi , dar depinde ce vrei de la el. 65 de meloane - gasesti ceva SH decent la banii aia , nu tot ce-i nou e si bun , daca vine din China. Orice chestie cu 1,2 , 3 , 4 sau 100 de roti are , pe linga motor si niste obiecte atasate numite frine , instalatie electrica , caroserie/carene de plastic prost sau bun , diferite chichite pe care nu le bagi in seama din prima , dar care dor mai incolo. Am trecut prin Lifan , stiu ce inseamna , o motorizare cinstita ca si mecanica , dar restul praf.
 2. Daca am uitat sa dau Add Reply ok. , inseamna ca m-am imbatat , daca nu....
 3. Prea mult crom si parbrizul ala e cam mainstream , comparativ cu rebeliunea aia cu casca nazi si masca de craniu. Cam mult pt. mine ca si vestimentatie , cam Hollywood-ian , da' omu' e chiar marfa , isi traieste visul si merita respectat.
 4. Beau. Offf , trebuie sa ies la masina , sa vopsesc capacele , sa o curat , o pregatesc de ITP. Si ce buna e bautura asta , domle'.
 5. De "Coltii babii" sau "Tribulus terestris " se stie ceva din propria experienta ?
 6. Dubludezgust si multiplu ,na ca te-am barat. Vine unu' de la tara , isi ia casa pe Decebal , DECEBAL , intra pe forum si tipa ca unii nu au tobe. Al enspelea topic , nu mai revolta pe nimeni , doar facem caterinca de un tip care sta pe Decebal si vrea sa doarma linistit , ca in Serbia. De parca aia care nu au tobe o sa plinga ca nu poate omu' sa doarma , ce sa zic ? Si nu sint personal invidios , m-am mutat la tara , sint cel mai jmeker.
 7. Dumnezeu te-a trimis cu replica asta , ghici cine a accidentat un biciclist anu' trecut , DAR NU MORTAL ? Fix eu. M-a mustrat constiinta ? Nu , ca era sa cad in fata unei masini la faza aia , ma nenoroceam. Daca murea ala , ma durea sufletul ? Nu , bine ca a mai crapat un dobitoc. Stiu , suna urit , dara atita timp cit ala e vinovat , ma bucur ca a fost el , nu eu.
 8. Eu sint old shool , 44 de primaveri , berea e baza si ficatu e optional.
 9. Detaliaza cu 112 ala , desi nu stiu ce le fac la gabori , da' cam scap de ei mereu , oi fi eu fermecat ?
 10. O fi , totusi sint o groaza de grasani pe strada si nici nu maninca mult.
 11. Dar ia fii atent cind beau , nu e cumva lunea ? Si oare ce este lunea la mine , daca nu ziua libera ? Pina la urma e ca si cum asi da un numar si asi zice"phut" , toti ar crede ca sint mare phularau , phut in continuu. In culturile stravechi pina si alcoolul era ceva pentru uzul samanic , deci , o ard samanic , in comuniune cu niste lumi paralele cu care multi nu au contact.
 12. Corect , daca e cum zic tu , eu ma gindeam mai mult la afaceri aleatorii , caci pina la urma tipul de la care iti iei mobrele iti este un fel de tovaras , ii esti client fidel. Oricum , ma bucur pt. tine , muti isi iau niste tepe groaznice , desi si eu am avut noroc de un baiat de milioane , care mi-a vindut Honda.
 13. Desi ai BMW , te respect. Stii , Ducati , BMW , Harli. ha-ha-ha. Caterinca frate. Glumeam. On topic , am facut misto de gabori , am scos gabori pe interval , am dat odata chiar si o spaga (omu' chiar avea dreptate) , m-am (cuvant urat) pe gabori si am ris cu gaborii. Dar totdeauna mi-am asumat chiar si cind era sa-mi iau "la revedere" de la carnet pe multe luni in mijlocul Sezonului.
×
×
 • Create New...