Sari la conținut

h-asu

EX+
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    big_killer12001

Profil

  • Locatie
    azuga
  • Numar Moto
    B 44 EYW
  • Club
    AzugaZone

h-asu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. h-asu

    Accident la Busteni

    Dumnezeu sa il odihneasca! tipul a murit din cauza leziunilor la cap !A fost in coma ceva timp si apoi a murit!! Faza e ca il vazusem cu o zi inainte pe tipu asta cu o zi inainte de accident era la petromul dintre busteni si sinaia alimenta si ERA TOT FARA CASCA! si apoi a doua zi sa aflu chestia asta naspha!! Motor avea de viteze parca o aprilica de 250 sport! Dumnezeu sa il odihneasca alin Azuga!
  2. e bine mai DMW inseamna ca o sa am si eu parte de ceva poze cu OILE BLAJINE pe la adanci batraneti am si eu ce sa arat copiilor de pe vremea cand aveam 22 de ani!!! Bafta ! ALIN AZUGA
  3. bai Joe bine ma iar v-ati distrat de minune! Bravo voua!! Dar nu uita ca ati ramas datori cu o poza facuta aici la Azuga! CEA CU GEORGICA *oile blajine* CALARIND bestia aia de motor verde inchis impinsa de tine si cu mine la volan! Vezi cand o pui pe aici ca se merita sa vada lumea ce fac avocatii in timpul liber!! In rest numai bine si imi pare bine ca v-ati distrat in continuare! Dupa bauta de la Azuga eu unu am dormit de la 5,30 pana la 5,50 si a trebuit sa ma duc la scarbici da asta e SOARTA! Bafta si astept poza! ALIN AZUGA
  4. MA inscriu si eu ma bag si eu!!!! Ca nici mie nu imi place ce zici boierule ma primiti si pe mine????? ce mai ma baieti a fost super pacat ca nu am mai prins si eu ceva Jack ! da asta e alta data si mai lata! Bafta multa!!! ALIN AZUGA
  5. sorry de ortografie si de cailgrafie din nou dar sunt iar la munca si sunt iar bau!!!!!
  6. stiti care e faza bai lume (parerea mea) voi cei de la SilverPistons ati fost inspirati si anu trecut deci anu asta nu mai are rost sa va zicem pe cine sa chemati!!! faza e ca o sa venim indiferent de formatii se merita si se casita si destula bere pe la voi k premiu de dupa cum am mai zis si mai devreme sa vina : Implant pentru refuz h8 ab4 RAMMSTEIN coMA etc........ deci lumea de la Azuga se lasa pe mana voastre!! bafta si numa` bine!!
  7. deci pana la urma noi muritorii de rand tre sa ii credem pe cei de la bull bikers da cu cata inversunare ii zice rontz inseamna ca stie si el ceva!!! ne da si noua cineva lamuriri CONVINGATOARE? bafat si sper sa ne vedem pe la brasov! Alin Azuga!!!
  8. sorry de ortografie da acu sunt cam bau si sunt la munca sarbatoresc ziua femeiii!!!! ALIN AZUGA!!! bafta
  9. pai JOE sincer sa fiu am incercat ca sa scot sdi eu ceva bani cu motoarele!!! Adica inchiriat! da nimeni nu sa incumetat pe zapada sa mearga cu ele cva na la Azuga inca mai e ceva zapada! cam de 10 cm! oricum daca vrei sa vii la Azuga sa le incerci esti binevenit si tu si Axa si ninja si toti ceilalti sunteti bineveniti pe la Azuga !sa speram ca o sa veniti si cand o sa fie mica intrunire sau cum sa ii mai zicem(bauta) de la Azuga!!!!! deci raspuns pozitiv de la tine?
  10. da ce sa mai zic!!!? In afara ca a scos tot untu din mine bestia lu adolphyno cat am tinut swi impins de ea pana la garaj! ma mai oftic si ca nu am ce face cu ea acum pt ca aici la Azuga inca mai e zapada deci nu mai am decat un singur lucru de facut!!!! LUME AM 2 JAPONEZE DE VANZARE!!! CAREVA INTERESAT! un gixer de sapte juma si un CBR 600 F!! dau ieftin acum cat e inca in garaj! si cat mai e inca zapada! Astept oferte!!! Numai bine si sa mai treceti pe la noi!(cu sau fara motoare) ALIN AZUGA!
  11. asa Cozo asa zii ca merita!!! Eu unu cred ca nu are cum sa vina de 1 si a zis ca sa se mai amageasca si el un pic!! Sigur se oftica ca nu are cum sa ajunga pe 1
  12. naspha naspha raau de tot adica no brasov????? k dreacu pai eu unu sper sa fie atunci azuuuga daca nu e brasov!!! naspha naspha naspha sper sa se gaseasca totusi la brasov loc!!! bafta si ninja ................... vezi sa nu mai vii cu vreo sticla cu wisky ca acu vreau si eu sa am amintiri!!!! bafta si sa ne vedem pe 3-5 la o bere si inca una ........si tot asa!!! Alin Azuga
  13. 1 Mai scrie VAMA VECHE pe mine!!!! ce acolo nu pot ciocni oua??? daca mai e si cald ciocnim oua fierte in top case!! silverpistons poate ne combinam si noi(h-asu si alin) cu voi ca avem acelasi traseu de la ploiesti!!
  14. da Axa ar merge o intrunire de la `azuga`mutata acolo ca sa vedem cat de buna e berea si pe acolo si sa mai vedem cat de rau ne manaca tantarii! si daca e sa fie nevoie de mecanic pt adolphyno vezi si tu sa ii mai scoti din pistoane ca sa nu o taie de langa noi asa fara sa ne dam seama!!! Dar pana atunci mai avem de schiat si de asteptat vara! Bafta de la munte de la Azuga Alin(azuga)
  15. AZUGA striga cat se poate de tare PREZENT ziceati de o oprire la Azuga pentru alimentare?dati un semn de viata inainte si va duc eu la sursa!!!(bere ieftina) Cheful o sa fie si mai k lumea cu bere si mici!!!! Bafta la organizare celor de la bullbikers si ne vedem acolo!!!!!
×
×
  • Creează nouă...