Sari la conținut

hehemarinee

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2003
  • Numar Moto
    ag 08 siw

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ij,suzi

hehemarinee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut oameni buni! stie cineva ce diametru are un cilindru de fabrica de xr 400 r din 97 sau are cineva o carte tehnica? va rog mult! m-ar ajuta urice in formati. multumesc anticipat.
  2. ia o cheie de 19,taie-o pe muchiile hexagonului numai daca e cheie tziganeasca , apropie marginile si sudeazale . taie cu flexu cu panza de 2 mm . eu asa am facut. du-te prin targurile saptamanale si cauta pe la hodorogi ca ai sanse.nu te da batut! lupta trebuie sa continuie!
  3. orice protectie isi face toti banii.u cat costa mai mult cu atat mai bine!eu am dat intr-un dobitoc care n-a cedat prioritate si mi-am zobit motoru si masina boului.am avut mare noroc ca a fost motoru inalt si din pavilion am aterizat pe un trotuar. singua rpotecti a fost casca care m-a si salvat pt ca am aterizt in cap. am mai avut lovituri pe maini,umeri si genunchi dar am scapat. acum mi-am luat echipament de 700 e. te faci praf intr-o secunda. sa auzim de bine!
  4. salutare! vreau sa iau o huski 410 te dar care nu porneste. scantei are,gaz vine dar nu o ia. a avut probleme cu setul, am inteles ca a rezolvat-o dar cu un segment de un stui ce motostvuitor(super tiganie)care s-a potrivit perfect. stie careva de unde gasesc un set nou si cat ar costa? am inteles ca exista si cun segment si cu doi. orice info imi este utila!
  5. salut! problema mea e ca la ralanti moare motoru. trage toata benzina din filtre,le las sa se umple , ii daupedala si o ia. scoate o bujie si vezi daca are scanteie. eu am ngk dpr 9 ea. astea ii trebuiesc. nr lui dragonu" e 0722659618 multa bafta!
  6. foarte tare programelu" cu el am reusi sa vad dirtwise bs player pute.iar filmul pt mine e biblie
  7. sa tariesti! sa-ti dea domnu" sa-ti mearga motoreta! am sa incerc. merci!
  8. salut! eu l-am gasit pe torent(dirt wise with shean watt) si am descarcat decat sonorul. incepe cu reclama la maxxis tires. ori banda ta e limitata ori dvd-ul nu se poate copia.oricum laudabila intentia!
  9. salut! eu am acerbis cu o singura prindere si m-am bucurat foarte mult de asta cand am luat la rand 20 de oglinzi trecand printre coloanele de masini.m-am uitat in spate si nu era nici un ciob pe jos iar protectiile nu aveau nimic.cele cu al daca nu te dai tare prin padure sun ok,iar cu retezatul degetelo cred ca mai depinde si de noroc.
×
×
  • Creează nouă...