Sari la conținut

DOMINX

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DOMINX

  1. Azi am avut si confirmarea, carbunii sunt praf. Sub jumatate din dimensiunea originala, multa macinatura si bucati de carbuni iar colectorul incarcat de praf de carbune pietrificat, o minunatie! Marti am carbunii noi si sper sa se rezolve "pana". Lipitura se face pe punctul de prindere cu platoul statorului, sau pot lasa un pic din vechiul cablu, de care sa ma leg cu u punct de lipitura? Alt aspect, cunoaste careva, un cric central de unde se poate acizitiona? ma gandesc la un pret mai modest, nu la unul care sa concureze pretul motocicletei. Nu m-ar deranja si unul sh. Numai bine!
  2. Spune.mi te rog, ''carbunii de Dacie'', inseamna cei de Logan sau de la batrana Dacie?
  3. Multumesc pentru manual. Am mai primit cateva indicatii de la niste baieti priceputi si se pare ca am de cumparat un set de carbuni. As dori originali, nu de masina sau mai stiu eu ce electrocasnice... Sa vad cine vinde asa ceva.Numai bine!
  4. Multam de lamuriri! Speram sa ajung la zacamant mai usor, nu sa sap atat de mult. O sa demontez sa vad care.i buba... Nu stiu daca am precizat, am legat pe direct electromotorul cu bateria cat si luat curent de la conserva, rezultat nul. Inca o precizare, cu o zi inainte am incercat o pornire, a invartit dar nu prea convingator, atunci am dat vina pe bateria descarcata
  5. Salutare, ieri am avut intentia sa ies cu motorul, din pacate am ramas doar cu intentia... Simptome:la demaror se aude un tacanit de la solenoidul de sub sea, dar de pornit doarimpinsa. Am incercat sa iau curent de la masina si acelas scurt tacanit. Va rog o parere, carbunii sau cdi ?! Multumesc
  6. Salutare, dupa tacanitul de sub sea al solenoidului,(si cateva pareri gasite pe forumuri) am dedus ca am ramas in pana de...carbuni! A pornit doar impinsa, la demaror nimic! Rugamintea este, daca ma poate ghida cineva cum se desface (proba) acest motoras. Multumiri anticipate!
  7. baga o geana aici! http://www.powersportspro.com/pages/parts/...nd/7/Honda.aspx
  8. Noroc Switch, Nu este atat de grava starea axei mele dar am zis ca daca-i desfacut... de ce nu?! L-am desfacut pentru un "tacanit" care mi se parea ca-l aud, si asta inca de cand am luat motorul. Problema este decompresorul, s-a slabit nus'ce arculet ce trebuie retensionat sau schimbat, altminteri motoreata mere' de rupe!
  9. Salut, are cineva o axa cu came decenta si ca aspect si la pret? Nu de altceva dar m-am pricopsit ieri cu un gunoi de axa de la un prieten "motociclist"...
  10. Salut, despre care spui ca este pentru dezmembrari, cea cu cadrul albastru si fata distrusa? Nu am vazut ca baiatul sa scrie de vre-o dezmembrare, vrea sa o vanda cu totul. Ma interesau oglinzile...
  11. Noroc baieti! Ati auzit de vre-un domi la dezmembrari, am nevoie de oglinzi. PS. Purice, ce am inceput la Gura Portita am "desavarsit" duminica, adica despre oglinda era vorba!
  12. Asa da! Felicitari pentru achizitie, si nu uita sa o echipezi si pe C, macar cu protectii de tibie! Mai bine sa ai mai putini bani in buzunar decat mai putina piele pe genunchi. Numai de bine! H
  13. Multumesc pentru urare si mai ales pentru sfaturi! Intotdeauna este bine sa asculti de la cei mai experimentati... Bafta! In continuare astept oferte pentru o guma care ar mai merge macar un sezon. Multumesc!
  14. Sincer, pe cauciucul meu scrie 140, iar pe al prietenului de care vb 130.
  15. Rog pe oricine ma poate ajuta cu un cauciuc pe bani putini pe 17" (130-140/80-90) ceva sa mearga pe roata spate a unui Dominator. Rugamintea o fac in numele unui prieten care a ramas "pe janta" si cu guma si cu banii.... Multumesc anticipat!
  16. DOMINX

    Sos. Pantelimon

    In mare, evenimentele s-au petrecut cum au fost descrise. Motociclistul si pasagerul pareau a fii (relativ) intregi; nu stiu care conducea motocicleta insa echipamentul amandorura lasa de dorit, adidasi, tricou, deci...!.. Pe motiv "de adidasi" unul dintre ei avea la piciorul drept toate degetele carne vie. Despre persoana decedata nu pot spune decat ca imaginea mi s-a parut socanta: maini, picioare rupte... groaznic! Oricum la fata locului toata lumea blama motociclistul, indiferent de vina pietonului, era chiar sa-mi pun in cap niste mosi si babe. Am avut totusi "cinismul" de a fotografia la locul accidentului, atasez doar cateva imagini:
  17. Salut pe toata lumea, posesoare sau nu de Domi, activi sau nu pe forum... Spun asta pentru ca desi rasfoiesc de ani buni forumul nu am avut interventii prea dese prin intermediul tastaturii. Un lucru puteti fii siguri, chiar daca nu se manifesta toti in scris, mare parte din cei care viziteaza aceste pagini au avut de invatat cate ceva (numai eu am un teanc de printuri cu tot felul... ). Si eu astept cu nerabdare vremea calda pentru iesit in "decor" insa mai am nevoie de anumite preparative: ulei, spalat filtrul de aer ( este un K&N- si poate ma lamuriti cu ce si de unde?!), montat alarma ( exista pe undeva prin dulap de 2 ani! si poate cunoasteti pe cineva care monteaza corect o alarma pe moto) reglat jocul supapelor (aceeasi rugaminte de la alarma) si montat hand-guard-urile. De fapt aici am o problema la care sper sa primesc un sfat: sunt inscriptionate KTM si le-am cumparat anul trecut de la Motomania, pe langa faptul ca mi-au fost vandute cu prinderi pe 17 ( deci fara utilitate la acest motor) nici nu stiu daca se potrivesc pe ghidonul unui Domi - ma tem sa nu incomodeze conductele de frana cat si celelalte cabluri. Aceste hand-g sunt cu prindere directa pe ghidon si nu prin intermediul unui inaltator de aluminiu. Pentru a nu fii confuzie atasez cateva poze. Sper ca nu am dat 2 mil degeaba! Inca o data salut audienta si sper sa ne "revedem" atat scris cat si live!
  18. Noroc! chiar daca am mai pomenit in acest post, ma repet: Cine are o pereche de prinderi- suruburile din capetele ghidonului- pe 21 (Dominator) pentru hand-guard. Le-am cumparat de la Ktm insa am primit doar prinderi pe 17 si..... Daca ma poate ajuta cineva ii precizez ca nu astept pomana! Sa auzim de bine!
  19. Noroc, Prisoseste cuiva (contra-cost) o pereche de prinderi de ghidon, pt hand-guard-uri, pe 22 mm (pt H Dominator)?
  20. In curand (week) vreau sa "scap" de incaltarile de pe fata, asa ca este disponibil un cauciuc stradal Dunlop, pe 21" 90/90. Locatia este Bucuresti. Am si o doleanta, cine vine sa-l ia, sa ma ajute la demontat, nu este o conditie obligatorie dar ma scapa de depozitarea cauciucului; dat jos, luat, pa!..... Uite si o poza:
  21. Noroc mzrider. Te rog spune-mi unde ai facut verificarea tehnica, ma intereseaza in special jocul la supape, compresia... Motorul merge ff bine, n-am ce-i reprosa insa o verificare generala nu-i strica. Daca am avut oares'ce semne de intrebare au fost vara trecuta, in munte,in tractiune maxima auzeam un fel de smucituri/batai ?! in zona lantului.... ... sa fie din cauza ca slabisem un pic intindere lantului? Si mai sunt interesat unde pot monta o alarma cu pager, e cumparata mai trebuie montata, unde, cum...?... Noroace la toti baietii! PS. ma repet dar... ata-ete: din ce an ar fii Domi meu? RD02 560020.. genre "MTTE"; in acte cica 92' in realitt..? Multumesc anticipat
  22. DOMINX

    Scuter..rupt In Doua!

    Nu putem fii asa de radicali! poate ca unii din cbr-isti zzr-isti si alti ...-isti au plecat cu una mai mica intre picioare. Nu pot nici sa ma bucur cand ii vad ca alearga BEZMETICI, pe mine unul de-asta era sa ma tavaleasca in momentul in care am pornit de la semafor iar el a aparut de..?... pe trotuar, exact in fata coloanei pusa in miscare! adica, sa avem pardon! Totusi si pe acele motoparte sunt OAMENI, fiinte (mai mult sau mai putin responsabile) care, seara, mai au de mancat o ciorba calda acasa . Chiar ma gandeam aseara ca eu ma pregatesc de culcare pe cand celalalt poate ... s-a culcat definitiv! Trist
×
×
  • Creează nouă...