Sari la conținut

Max XOR

EX+
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    incurand
  • Numar Moto
    xOR
  • Club
    XOR Club

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Patine cu rotile,role ,trotineta ,masinuta cu pedale ,pegas, BMX,scuter OXR baby!!!!

Max XOR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutarii Da cum sa nu? Ne vedem. Toata lumea e invitata sa vina astazi la circ!!!!!!!
  2. Salutari Poate ca eu sunt genul care se multumeste cu putin, dar mi-a facut placere sa va vad din nou si sa ne plimbam . Desi eu am facut pana si acum trebuie sa merg cu XOR--ul de 49 si alias a patito cu cablul de acceleratie. Surprinzator am mers ordonati si organizati (fata de alte datii). Cozmin frate daca o ti tot asa cu ridicatul pe o roata, incurand o sa luam bani frumosi pe semnatura ta . Au aparut inca 3 scuteristi noi care sunt super de treaba sper sa ii mai vedem si sa apucam sa ne cunoastem intre noi. Abea astept ziua de 15 !! Cu respect. Si pana data viitoare multa bafta tuturor! In viata exista o singura cale! Restul sunt poteci infundate(iluzii)
  3. Ia ziceti mergeti la romexpo pe 15 martie ? Cu respect. Un mare om mi-a spus o data: Sa nu te certi niciodata cu un prost! Pentru ca cei din jur sar putea sa nu faca diferenta.
  4. Salutare Ce mariusica frate era de asteptat ca o sa fie haos am fost multi rau. Din atatia fotografi nu sa gasit unu sa imi faca si mie poza cand am cazut sa am si eu o amintire amuzanta cu mine ? Daca vreti puteti sa radeti de mine ca nu ma supar am comiso dar bine ca nu ma-m lovit si ca nici scuterul nu a patit nimic. Din pacate asa capatam experienta toti, gresind. Trebuie sa aprob ideea lui cristi cu id-urile asa ca cine vrea sa vorbim mai des: Ra_atum_of_amun_ra2@yahoo.com asta este id-ul meu . Salutare si sa ne vedem cu bine duminica viitoare. Respectul se castiga nu se cere!
  5. Eu am ajuns intreg de la Bautianu si presupun ca si cristi si andrei sunt sanatosi. Extrem de palpitant drumul . Sa ne traiesti Bautiane!! La multi ani frate . Multi au lipsit! Au uitat de respect ? Cu rabdarea treci si marea!
  6. Hello Ce fac baietii? Ce se aude de duminica asta ? Orce las poate sa apese pe tragaci.
  7. Salutari tuturor!! Ce se aude de ziua de maine ? Am mai recrutat 2 scuteristi sa vedem daca apar/Peste ? Ahh nu mai am mania asta! Am schimbato cu aia pentru 2 roti . Daca facem un gratar langa balta vin si eu . Respectul se gastiga. Nu se cere!!
  8. ANUNT! Pentru cine este interesat. Eu ma-m angajat recent la o pizzerie cu scuterul meu ca livrator salariu destul de bun plus tipsss foarte bun // Mai au nevoie de 3 baieti cu scutere proprii. Pizzeria se numeste Pizzeria Napoli si este situata la obor pe strada Ion Maiorescu nr. 61 langa terasa florilor. Pizzeria este Recent deschisa iar patronii sunt super de treaba. Cine este interesat lasa-ti un mesaji.. Sorry de off topic .. Gloria nu este a celui ce castiga! Ci a celui care se ridica dupa fiecare batalie.
  9. Ce ba mariusica ca deabea am ajuns la adunare de ce frig era// de 3 ori am vrut sa ma intorc acasa.... Chiar cum e pana la urma miercuri se mai duce cineva la arcul de triumf ? Imagination rules the world.
  10. Frate super ,super,superrr FRIG a fost duminica asta / Dar in ciuda vremii eu pot sa zic ca ma-m distrat cu voi, doar ca de frica reomatismului am tulito acasa un pic mai devreme. Orcum asteptam filmuletele!! Cozmin frate nu stiu ce numar mi-ai dat ? Ca nu il mai gasesc da-mi un apel ca sa stabilim unde si cand sa ne intalnim sa iti inapoiez manusile man. Merci frumos. A true man hates no one.
  11. In primul rand va multumesc de primirile calduroase . Nu va faceti griji ca nu sunt chiar asa de destrablat sau cu idei care ar putea fi periculoase/ / Era o sugesti inofensiva dar acuma ca vad ca se face mare caz... scuterul meu nu este cel mai rapid garantat si demonstrat!! Ma-m gandit ca e o comunitate si ca nu egzista politie in ea. Aaa..ce sa zic imi cer scuze daca am ofensta sau suparat pe vreunul din voi sau daca inconstient am incalcat o regula. Cat despre intalnirii sper ca de data asta sa fim mai multi ca sa apucam macar sa ne cunoastem toti. \\Dar pana atunci multa bafta ! Life is what you make it !!
  12. Hai ca iti povestesc duminica man care si cum a fost cu gaborii // Daca se tine vremea asa ar trebui sa facem si noi niste curse sa vedem care e cel mai rapid dintre noi ,ca sa fie recunoscut poate, ceva in sticker ca sa fie diferentiat ,sa fie mandru:)) Multa bafta si ne vedem dumincia poate de data asta o sa fim mai multi
  13. Hai ca a fost misto cu exceptia gaborilor care ne-au alungat un membru ..dar hai sa privim partea pozotiva au venit dupa 2 si a fost chiar distractiv...Man multumesc de manusi ti-le inapoiez duminica sau poate miercuri .. Respect In viata egzista o singura cale!.. Restul sunt poteci infundate.(iluzii)
  14. Salut am citit cu multa rabdare si atenti toate paginile anterioare. Sunt destl de curios in ceea ce va priveste clubul de scutersisti cat si despre fiecare individ in parte. Eu am un scuter generic XOR 49cc si as vrea sa ma inscriu in clubul vostru. Acum ca sa mai indreptat vremea cred ca va intalniti la circ duminica la 14:00 si mai sper sa postatii in timp daca sa schimbat ora si locul ...aa p.s. sper sa ma intelege-ti ca momentan nu am numar restul sunt din belsug Nu conteaza unde te duci! Conteaza cu cine te duci
×
×
  • Creează nouă...