Sari la conținut

NightShadow

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sighisoara
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Yamaha Fzr 600
  • Numar Moto
    MS 87 LEV
  • Club
    Din pacate nici unul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra, Yamaha Xs 400, Yamaha Fzr 600, ....

NightShadow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Buna. As fi interesat de pompa de benzina.

  2. Pentru vopsele de calitatea House of Kolor http://www.houseofkolor-ro.ro/index_ro.php
  3. Salutare. Telescopul de pe spate este foarte moale. Stie cineva daca se poate cumva intarii? Si daca da, atunci cum. Modelul meu este FZR 600 3RH din 1991.
  4. NightShadow

    Numai Poze

    Hotel Korona din Sighisoara.
  5. NightShadow

    Numai Poze

    Da, e a lui Adi Burlacu, proprietarul hotelului. Din cand in cand mai face o tura prin oras.
  6. Va recomand un mecanic foarte bun din Praid cu studii superioare in dimeniu mecanica moto. De aseenea el aduce si piese de orice tip. Zoli\0745920796
  7. Salut Aline! Ai revenit in tara??
  8. Daca este cineva interesat. Plec in strainatate si am nevoie de bani. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=133600
  9. I-ti raspund eu. Se suie conservarii pe tine. Chiar si cei cu Daciile din 1980 toamna. Si mie mi se pare mai periculos sa mergi in afara localitatii doar cu 50-60 km/h, trebuie sa fi tot timpul cu ochii in oglinda ca sa nu cumva sa te dea jos un conservar.
  10. N-ai ce-mi multumi ca n-am facut mare lucru doar ti-am tinut companie vreo 2 ore la Politie. Mare noroc cu echipamentul ca altfel se complicau lucrurile. I-mi pare rau pentru ce ai patit dar ma bucur ca ai scapat doar cu atat. Mai multa bafta pe viitor. Chiar am fost placut surprins cand ai spus ca autoritatile au curatat pata acea de ulei pe care s-ar fi putut accidenta si alti motociclisti si nu numai. Apropo pe prietena mea o cheama Bianca. CONTRASENS?! Domnu Zahei tin sa precizez ca accidentul s-a intamplat in Roamania nu in Anglia. Probabil ca a-ti interpretat gresit poza.
  11. Este un F3 dar greu se putea recunoaste modelul in halul in care arata de asta a crezut Sorin ca e R1. Si da a fost accident pentru ca epava este la mine in curte. Din fericire nu e cazul de RIP.
  12. Este vorba de Mircea cu motocicleta CBR 600 F 3 auriu cu negru din Sighisoara. Din fericire el a scapat aproape nevatamat, acuza doar ceva dureri la coaste, insa motocicleta este dauna totala. Era costumat full. Cauzal accidentului?? Vechiul sablon. Neacordare de prioritate. Replica soferului: nu l-am vazut. Un Golf 2 care vroia sa intre la benzinarie i-a taiat calea, el circuland pe banda 1 regulamentar. (a se intelege inclusiv viteza) Multa sanatate si bafta la recuperarea pagubei.
  13. NightShadow

    Ture Moto

    bachus_21 sau Adi spuneti-mi va rog unde sunt acesti tumulii funerare. Eu stau in Sighisoara dar nu cred sa fi remarcat ,,denivelarile" acelea prin apropiere. Azi am intrebat un prof. de istorie care mi-a zis ca stie de ceva ramasite dacice, dar intr-o zona in care nu cred ca aveati voi drum sa le fotografiati. Am cautat pe internet dar din pacate n-am gasit locatia exacta. Va multumesc!
  14. Asteptam noile poze ale ,,petrecaretilor" si pareri despre cum a fost. Sper ca v-ati simtit cel putin la fel de bine ca data trecuta. I-mi pare rau ca n-am putut fi si eu prezent. Poate data viitoare
  15. Ma bucur ca v-a placut la noi in Sighisoara, iar despre Jo, pot spune ca este o locatia potrivita atat pentru a manca bine cat si pentru distractie. Ma mir si-mi pare rau ca a-ti fost multi cu motocicletele si nu v-am vazut. Va reasteptam in oraselul nostru.
×
×
  • Creează nouă...