Jump to content

Mike06

Super Membru
 • Content Count

  1,302
 • Joined

 • Last visited

About Mike06

 • Rank
  ride slow...think fast,life is short...LIVE'IT!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.???.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Motocicleta
  Yamaha R1
 • Numar Moto
  2litere- 2cifre- 3litere
 • Club
  Kamikaze Riders M.C

Recent Profile Visitors

1,620 profile views
 1. Serpentinariiii...v-a amorțit zapada de tot? Eu abea astept sa vina caldura, si deja am inceput pregatirile pentru pasul tihuta!
 2. Nea'Ivane, cata imaginatie sa ai?!
 3. Am rezolvat problema motocicletei, multumesc mult @Jagi! Numai bine, si toate cele bune in noul an!
 4. Salutare colegi! Am lasat motocicleta cam de izbeliste anul acesta, nu prea am avut timp deloc. Am nevoie de un service/mecanic bun, am ceva probleme la motor(tind sa dau vina pe simeringurile de la supape, curge mult ulei pe la galeria de evacuare a cilindrului 2, si merge in 3) Vreau un mecanic/service cat se poate de serios, care sa imi faca o constatare cap-coada a motorului, si reparatia aferenta. Daca imi puteti recomanda, va sunt recunoscator! Numai bine!
 5. Salutare baieti! Revin dupa ceva absenta pe forum.dar na. Cu asta m-am ocupat toata iarna. proaspat revopsita,si cu niste mici upgrade-uri. Nu stiu de ce se vad asa nasol pozele.probabil ca le-am trimis de pe telefon pe mail, luate de pe mail in pc si puse aici. Acum, mai am o singura problema. Am schimbat rotor+stator, ale ei s-au prajit de tot(+ dezlipirea magnetilor de pe rotor),si acum nu as vrea sa renunt la xenon,desi multa lume spune ca trebuie pus halogen,ca sa nu le prajeasca si pe astea. Logic ar fi, dar acum intreb daca piesele noi cedeaza la fel ca cele de origine.
 6. Daca te referi la lipirea carenelor(reparatia lor,ma rog) ti-l recomand pe Ovidiu- 0748465660. Face treaba de cativa ani buni,si bine.
 7. Este singura revista din toata colectia mea Tehnium(vreo 200) in care am gasit ceva legat de Mobra. Domnul Valentin Turc pune foarte bine in schema electrica totul, usor de realizat,si cu avantaje notabile(zic eu). Numai bine!
 8. Salutari! Un mecanic bun in Bucuresti, ptr un R6 2000 bolnav? Necesita reglaj jocuri la supape, sincronizare si reglare amestec carburatoare. Numai bine!
 9. Volt=> unitate de masura a TENSIUNII electrice. Amper(electromagnetic / electrolitic- acesta ne intereseaza pe noi)=> unitate de masura pentru INTENSITATEA CURENTULUI electric, si vine ca un compus(amper-ora)=>unitate de masura pentru sarcina electrica egala cu cantitatea de electricitate transportata de un curent electric cu intensitatea de 1 amper printr-un conductor in timp de o ora egala cu 3600coulombi. Daca va uitati mai cu atentie, pe fiecare baterie scrie 12V 7(sau4,5,8,43,102,etc) Ah ,adica amper-ora. Capacitatea bateriei este cantitatea de energie electrica stocata
 10. Salutare! Doar ce-am aterizat si eu prin bucuresti,mai exact la Piata Iancului. Caut si eu ca fiecare,sa-mi fac niste prieteni. Mihai, 20 de ani, student la conservator, serpentinar(si pe circuit oleaca...), de provenienta oltean, posesor de R6 2002. Nu prea stiu care-i mersul pe aici, asa ca daca sunteti draguti sa imi spuneti si mie pe unde se fac intalnirile din zona,va sunt recunoscator! Numai bine!
 11. Caut si eu niste amatori pentru tihuta pe week, care se baga?
 12. Aici e fiecare cu ce-l doare...eu unu vreau un colier de yoshimura trioval(titan)Care ai?
 13. Am gasit un stator bosch de mobra in garaj, in stare buna, dar fara platina. Cine are nevoie de el, sa dea un PM. Numai bine!
×
×
 • Create New...