Sari la conținut

rdpd

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rdpd

  1. De vanzare mobreta. (/index.php?/topic/694395-vand-ducati-st2/). Poate isi gaseste un calaret mai vrednic, la mine mai mult sta, in garaj.
  2. rdpd

    Haideti la o tura

    Fac doar poze:)). Glumesc, tiranspider daca vrei poate mergem amandoi.
  3. rdpd

    Haideti la o tura

    Buna seara, Primiti si juniori ?
  4. Tovarase John am rectificat, ce am scris este ceea ce scrie in manualul de la motocicleta mea, care fiind V2 probabil merge la 10.000 de km, motorul nu se tureaza asa de tare. Ai dreptate dumneata dar mai usor cu ambalarea! O seara placuta!
  5. Greseala mea, la 10.000 de km, informatie data din manualul de la mobra mea.
  6. Uleiul se schimba dupa ce faci 20000 de km, asa ca poti sa stai linistit , nu are niciun rost sa-l schimbi din nou. Toate cele bune!
  7. Va salut, Ca sa nu mai deschid alt topic. Caut si eu un mecanic care, subliniez, sa mai fi schimbat, uleiul din furca si distributia la o motocicleta , prefer din Pitesti sau Ramnicu Valcea daca stie cineva. Dupa cum se intelege vreau sa le schimb si eu la mobra mea, Ducati ST2. Toate cele bune!
  8. As fi vrut sa il schimb singur dar nu gasesc niciun tutorial pe net si nici in manualul pe care il am nu scrie nimic. Deci care stiti vreun mecanic bun prin Pitesti sau Curtea de Arges, imi spune-ti si mie de el va rog. Toate cele bune!
  9. Aa, inca o intrebare.. Si semeringurile le schimb?
  10. Aha, va fi schimbat! O seara placuta va doresc!
  11. Am schimbat uleiul de motor si filtrul.
  12. Salut la toata lumea, As dori sa schimb uleiul din furca la motoreta mea... Dar nu stiu daca este neaparat nevoie. Asa ca rog pe cine stie sa imi spuna si mie cum imi dau seama daca trebuie schimbat sau nu. Toate cele bune!
  13. Multumesc, o sa ma apuc sa il schimb singur, sa speram ca va fi ca sarea-n bucate!
  14. Buna ziua, vreau sa schimb uleiul si filtrul de ulei la un Ducati ST2 si nu sunt sigur de pasii pe care trebuie sa ii urmez. Daca stie cineva cum trebuie procedat il voi asculta cu placere. O zi buna va doresc si asfalt uscat!
  15. Va salut, stie cumva careva daca se potrivesc placutele de frana de pe o Aprilia RSV 1000 Mille ( cele de fata) la un Ducati ST2? Dimensiunea cauciucului din fata e aceeasi si la Ducati si la Aprilia si ambele frane sunt Brembo, cu 4 pistonase , eu nu sunt sigur daca se potrivesc insa. Daca stie cineva sigur, astept opinia sa. Va multumesc si asfalt uscat!
  16. Salut, in drum spre Vidraru gropile au primit niste plombe, deci nu prea mai sunt, insa suparatoare sunt ondulatiile drumului, care nu sunt putine. Cateva gropi insa in penultimul tunel inainte de baraj. Poze nu mai am din pacate. Toate cele bune!
  17. Va salut, din lipsa de ocupatie am decis sa dau o fuga pana la barajul Vidraru, impins fiind si de vremea frumoasa de afara. Pentru cei care pe viitor vor vrea sa parcurga acest drum, le pot spune ca in general este bun, cateva gropi pe aici pe acolo si cateva denivelari, dar in general este bun. Pe Transfagarasan am fost acum 2 luni pana la Capra Neagra, doar atat am putut merge deoarece de acolo in sus era zapada. Drumul prost, gropi, pietre si foarte foarte mult nisip, bineinteles acum 2 luni, banuiesc ca intre timp s-a mai dus din nisip. Pe traseu cativa motociclisti polonezi( care nu erau microbisti:))) si foarte putini turisti. Va las cu pozele facute in fuga si va urez asfalt uscat!
  18. Buna seara! M-ar interesa si pe mine manualul pentru un Ducati ST2 din 1998, in engleza ar fi perfect. Eu am cautat pe google dar nu am gasit decat unul in italiana si pentru modelul din 2002. Daca ma poate ajuta cineva, dau o bere, sau mai multe! O seara buna!
  19. Imi permit sa te contrazic mihai.In primul rand scuterele fistr bike sunt facute in romania.eu am unul si merge foarte bine,stii prea bine ca doar neam plimbat impreuna
×
×
  • Creează nouă...