Sari la conținut

Luchian_maxi

INACTIV
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Luchian_maxi

  1. Luchian_maxi

    KTM

    are4 design super dar o strica paintjob -ul !!
  2. Luchian_maxi

    KTM

    cam simpla , parca ar fi de jucarie !!
  3. Nu vezi ca esti supozitor ca nu i-a nimeni in seama ce scrii tu pe forum !!! Si te certi cu toata lumea ca esti tu "Coxanelu" si le stii pe toate !!
  4. Ba dai si tu niste dume dalea de tot rahatu !! altceva nu stii inafara de glume de copil mic !! gata ai si tu 1 cbr de 600 sau ce ai si gata esti sef de trib , vorbesti de parca ai avea Zx-10r , R1 , CBR 1000 rr ..... , plus ca te dai lebada-n cacao !!! Du-te draq nu ai de lucru , dute spala o haina ceva nu mai veni paci sa ne stresezi !!
  5. Iti zic eu ca o sa am si inca cate !! o sa fie motoare ce n-a vazut neam de neamu' tau !!
  6. Adevarul adevar este ca Zx-10r are cuplul mai mare si face R1-ul la demaraj dar in rest la viteza nu prea are sanse sa faca R1-ul , iar la design tot R1-ul ramane "regina" !!
  7. Ce scrie acolo pot sa scriu si eu !! mie imi trebuie dovezi video sa vada ochiu meu ce se intampla ! Si treaba cu tradusu', las' ca esti u 1 geniu si traduci pt toti !!
  8. Mic de tot circuitul ala !! nu am vazut sa schimbe vreunul dintre voi viteaza intai !!
  9. Ramai ucu Gsx ul tau 2005 ca vine honda si yamaha sa se pise pe ea !! modele 2005 ! S-au cam grabit astia de la Suzuki sa scoata motoru asta !! Ei au facut motor sa bata modelele 2004 dar nu si pe cele 2005 !!!
  10. din pom , nu vezi ca il tin secret !!
  11. Misto dar tot R1 ramane in top !!!!
  12. YZF R1 2004 Vs. Hayabysa 2004 , nemodificate , de uzina !!! ce parere aveti , care face la liniutza ?!
  13. daca scapi cu piciorul pe ea te dai draq !!! il prajesti oricum fara protectii e cam riscant !
  14. cine vrea cele doua filme (Ghost Rider2 , Judgment - Day Extreme motorcycling) sa le copieze de pe Dc++ ca sunt acolo + multe alte filme cu motociclete !!!
  15. Am vazut si eu filmul ... E penal si nu cred ca e trucat se vede clar ca nu e trucat si faza cu busa e penala ..... la 499 de cai iti dai seama !!!
  16. nu stiu daca chiar e model 2005 dar pe site ul de unde am luat poza asa scrie !!! am vazut si eu ca seamana perfect cu 2004 !! sau daca nu e chiar modelul 2004
×
×
  • Creează nouă...