Sari la conținut

toni.ack

EX+
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Satu Mare
  • Carnet moto din
    1983
  • Numar Moto
    SM xx XXX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra,IJ,Jawa

toni.ack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mersi de informatii, sper ca revine vremea in curand si facem inca o incercare. O sa anuntam, si poate ne intalnim pe drum. Deocamdata am incercat sa formam o echipa pe la noi. Sant probleme inca cu pornirea. Cam greu se aduna lumea. Este cand asteptam o ora- doua, cate o data si mai mult pana se aduna toti. Din cauza asta nu v-am anuntat, sa nu ne asteptati de geaba. Dar sper ca se formeaza o echipa mai operativa in curand. Pana atuncea va multumesc invitatia, si va doresc o vreme mai buna pt. motorit
  2. Salut! Ieri, cand ati coborat dinspre Mogosa, noi atuncea am urcat cu inca trei satmareni. Ne-am udat ca lumea, dar n-am avut in cotro. Am fost pana la Hanul Pintea, si n-am putut sa trecen catre Creasta din cauza ploii, si am aflat ca se putea dinspre Suior. Eu am fost de mai multe ori, dar ruta asta nu o cunosc. Se zice ca este un drum pietruit, pe care se poate trece pana la cabana de salvamont. De acolo ma descurc. Daca mai incercam data viitoare puteti sa ne indrumati? M-am adresat fiindca ne-am intalnit de mai multe ori, la inchiderea de sezon 2007, la Dacar, pe drum de vre-o trei ori, si pe net. Pe cei care le cunosc de la voi nu prea umbla pe net, si sunt greu de contactati. Mersi inainte, si sa nu aveti parte de vreme cum a fost si ieri.
  3. toni.ack

    Ture Moto

    Salut Adi! Prietenii din Ungaria au amanat turul Ardealului! Am luat legatura cu ei, si le-am transmis propunerile tale. Le-au placut foarte mult. Din pacate eu nu am fost foarte de mult pe la voi. Acum 22de ani am petrecut doua vacante in muntii Harghita, pe la Chirui,Selters,Meresti si Gheorgheni. Anul asta in august am planificat sa trec prin partea de nord,Prislop,Cheile Bicaz,Gheorgheni,Odorhei,Tg.Mures,Turda,Cluj si napoi SM.Daca ai putin timp si chef, sa mai dai detalii de traseele propuse ne-ar veni foarte bine. Mersi inainte!
  4. Mersi FERĂ mersi de informatii! Dar cu un rand mai jos parca ai scris ca NU CITESTI ZIARE CA SCRIU PROSTII Care-i adevarul pana la urma? Tu stii?
  5. Inca nu se stie nimic sigur. Cum aflu ceva te anunt.
  6. Salut Balog Marti! Ai fost cu motorul la Hrip Dumineca raliu de orientare pe teren in Viile Satu Mare pentru amatori. Pornesc si motoare. Eu n-am mai lucrat la KTM, dar am auzit ca nici tu nu l-ai observat.
  7. Salut!!! Asa mai de parte!! Trage tare. Cand motorim impreuna?
  8. toni.ack

    "free Talk"

    dodomotox! Mersi de ajutor. Le-am transmis, daca mai au ceva de intrebat va mai contactez. Asfalt uscat, sa vina timpul frumos!
  9. toni.ack

    Ture Moto

    Adi! Mersi de ajutor. Le-am transmis. Astept raspuns de la ei. Astazi au fost cu full echipament de drum la antrenamant prin muntii lor, prin paduri pana in Slovacia. Dupa ce ne contactam, te mai caut. Mersi inca o data de ajutor!
  10. Mersi de informatii, le-am transmis. Daca mai au ceva de intrebat ma mai prezint. Sa vina timpul frumos , sa fie asfaltul uscat!
  11. toni.ack

    "free Talk"

    Salut baieti! Niste prieteni ai mei din Ungaria cu motoare de BMW F650 GS vor sa faca o tura peste doua saptamani prin Ardeal. M-au rugat sa ma interesez cum e vremea cu zapada in munti. Ruta lor ar fi: Odorheiu Secuiesc-Sighisoara-Sibiu-Alba Iulia. Eu am fost acum trei ani pe la voi. si am vazut zapada ca lumea. Daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii, va multumesc anticipat. Va doresc un sezon nou plina de clipe faine de neuitat. Toni
  12. Salut baieti! Niste prieteni ai mei cu BMW-uri F650 vor sa treaca peste doua saptamani pe la noi prin Ardeal. Pornesc din Budapesta, Oradea-Tg.mures-Gheorgheni-M.Ciuc-Sf.Gheorghe-Tg.Secuiesc-Odorheiu Secuiesc-Sibiu-Alba Iulia-Hunedoara-Deva-Arad-Acasa. M-au rugat sa le informez cum e cu zapada pe la noi. Daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat. Va doresc un sezon nou plin de amintiri frumoase de neuitat! Toni
  13. toni.ack

    Ture Moto

    Salut Baieti! Am o rugaminte la voi. Niste prieteni ai mei din Ungaria vor sa faca o tura prin Ardeal, cam peste doua saptamani. Au motoare de BMW F650. M-au rugat sa le dau niste informatii despre zapada din munti. Ruta lor ar fi: Budapesta-Oradea-Turda-Tg.Mures-Sovata-Gheorgheni-Borsec-Toplita -Gheorgheni-M.Ciuc-Sf.Gheorghe-Tg.Secuiesc-M.Ciuc-Odorheiu Secuiesc-Sighisoara-Sibiu-Alba Iulia-Hunedoara-Deva-Arad-Budapesta. Daca puteti sa-mi dati niste informatii va multumesc anticipat. Va doresc un sezon nou bogat in amintiri faine. Mersi Toni.
  14. Ice-Man! Ma bucur ca ai ajuns cu bine. Tinem legatura, anunta ma cand mai vii acasa!
  15. N-am ce sa zic altceva: SUNTETI BUNI!!!!!
×
×
  • Creează nouă...