Sari la conținut

Madutza

EX+
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti sect 3
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    B....

Vizitatori Recenți Profil

275 citiri profil

Madutza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La multi ani !

  2. Buna, sunt interesata sa inchiriez o suzuki v-strom 650 pentru o zi sau mai putin. Am cautat un centru de inchirieri moto in Bucuresti si nu exista. Am epuizat toate variantele posibile si nu mi-a ramas decat sa va intreb pe voi . Sunt practic intr-o situatie destul de disperata pentru ca vreau sa fac o surpriza cuiva care si-l doreste foarte mult si intentioneaza sa isi cumpere pe viitor . ( momentan are tot o suzuki) ASA CA... STITI DE UNDE AS PUTEA INCHIRIA UN V-STROM 650, NEAPARAT ACEST MODEL ? VA ROG EXTREM DE MULT
  3. Madutza

    Fete Scuteriste

    Hei Sabrina. Imi pare bine sa te cunosc si bine ai venit printre noi. Am vazut ca ai postat si la accidente. Nasol ca ai cazut asa , din prima, important e sa nu te sperii si sa nu ramai cu sechele Era dragut sa mai fie o scuterista in plus in Bucuresti, Satu Mare e cam departe ... Numai bine si sa fii mandra de tine ca esti fata pe scuter!
  4. salut, n-am mai scris de ceva vreme pe aici pe la voi... Am o problema , bine, mai mult psihica... Acum o luna, eram cu prietenul meu pe o motocicleta inchriata in Grecia ( a se accentua ca era inchiriata deci ca nu o prea cunostea) . Am cazut intr-o curba, ne-am aplecat prea mult si ne-a fugit roata. Era uscat, dar era si in panta si s-a aplecat prea brusc... ne-am lovit destul de tare, am fost la centrul de prin-ajutor.. in fine, bandaje la picior, la cot. Problema e ca am ramas marcata. Cand merg acum cu scuterul , dar mai ales ca pasagera, la curbe imi e o frica teribila, parca ma si inchipui din nou cazuta iar uneori in oras e musai sa te apleci Nu stiu cat poate el sa se aplece, cat de tare sa trag de el mi-e o frica groaznica dupa cazatura luata... As vrea un sfat prietenesc....
  5. Am nevoie de putin ajutor , va rog. In primul rand, nu imi mai porneste de la buton. Nici macar nu mai scoate sunetul ala ca incearca, apas pe el si nimic. La picior in schimb merge, chiar destul de repede o ia. Ma gandesc ca o fi de la ploaia de zilele trecute. Apoi, atasez niste poze cu o piesa care vreau sa mi-o inlocuiesc ca mi sa crapat , mi l-a rasturnat vantul mai demult cand a fost furtuna. E vorba de o aripa. Daca stiti va rog de unde as putea sa cumpar alta si cam cat m-ar costa. Plus vopsitul. Multam frumos.
  6. Madutza

    Fete Scuteriste

    N-ati prea iesit azi cu scutarelele , mhei baieti mhei. Va speriat frigu'? Am batut orasul in lung si in lat azi ca am avut mult de umblat si n-am vazut decat 2 scuteristi, dintre care , bineinteles, doar unu m-a salutat , celuilalt probabil ca-i inghetase mana pe ghidon.
  7. Madutza

    Fete Scuteriste

    E bestial! cam asa de penal aratam si eu azi cu tocuri pe scuter!
  8. Madutza

    Fete Scuteriste

    Zilele trecute la stop m-a abordat un scuterist . Cum sa faca cu numaru' pt are scuterul cumparat de cateva zile si nu stie prea multe detalii . Ii zic eu ce stiu si dup-aia va fac reclama. Uite aicea un forum, stiu baietii sa va raspunda si sa faca orice ( mai putin sa bage in seama scuteristele ) . Nu auzise de el dar a zis ca o sa intre. Parea curatel, avea echipament si nu voia doar sa ma agate pt avea pasagera
  9. Ati vazut la standul POLITIEI de la SMAEB fluturasii cu "Acorda 5 minute vietii tale"? F educativ si te cam trec fiorii cand vezi pozele alea. In fine, eu mi-am lipit pe dulap decalogu' motociclistului/ scuteristului dupa ce am vazut fluturasu'.
  10. Madutza

    Fete Scuteriste

    Salut Cretzy si bine te-am gasit! Imi pare bine ca incepem sa ne inmultim Desi , observ ca pentru tine scuterul e doar.... o perioada . Oricum, ma bucur sa te cunosc. Daca vrei adauga-ma la messenger.
  11. Madutza

    Fete Scuteriste

    Am vazut azi la stop o scuterista . Culmea , tot la baba novac , dar nu era spiridusa. Era cam penala ( bine, nu ca eu nu as fi ) era imbracata cam de Doamne Ajuta si scria mare cu portocaliu fosforescent pe aripa acolo jos FLORY. cu Y. Ea nu m-a vazut, desi am claxonat. Sper sa fii vazut bine, dar 70% era fata Alta chestie care mi se pare tare, pe mine ma saluta BICICLISTII si mtociclistii. stau la stop cu un scuterist si nici nu ma baga in seama. ce oameni......
  12. Madutza

    Fete Scuteriste

    Corect. eu zic sa facem o tabara a scuteristelor revoltate care isi cer drepturile de a fi bagate in seama. Scuteriste in sus, scuteriste in jos. Dar daca vedeti una, intrati in vorba cu ea???? Nu!
  13. Madutza

    Fete Scuteriste

    Eu eram NECUNOSCUTA. iar scutarelu meu numai a vespa nu aduce. Faceti atata caz de fete scuteriste, dar cand vedeti una printre voi va intimidati si nici n-o bagati in seama .
  14. Mhei, ma anunt si eu duminica ( 90%) . Vin numai la circ , nu stiu cum a ramas daca mai faceti un gratarel sau ceva dup-aia.
  15. Madutza

    Fete Scuteriste

    Am scapat de amendaaaaaa! Primu conflict cu un politai. Mers cu scuter fara casca. Era la prietena mea pasagera iar eu.... ioc . Si eu fraiera , mergeam pe Magheru, acolo mai tot timpu sunt. In fine , l-am ametit, prietena mea e si la Drept si l-a aburit nitel cu criteriile unui PERICOL SOCIAL . Aveam si actele in regula .... numele meu trecut pe ele , vesta daia de REBU plus asigurare. Ne-a lasat in pace intr-un final . Asa de sfarsit , mi-a zis ca a vazut multi creieri de scuterist intinsi pe asfalt, altfel poate ne-ar fi trecut cu vederea
×
×
  • Creează nouă...