Sari la conținut

marmotas

Membru
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marmotas

  1. Se face o cerere la primarie in baza legii 60/1991. Cand am sa fac o astfel de cerere, o sa postez tot procesul aici. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/55480 Va mulțumesc pentru sprijin.
  2. Multumesc domnule! Chiar pe subiect. Voi reveni si eu cu procedura detaliata penrtru RO. Acte, unde se depun, cum se completeaza, etc.
  3. Va rog sa nu mai raspundeti la acest topic pentru a nu da ocazia celor descurajati si furiosi sa-si exprime supararile aici. Promit ca voi reveni cu informatiile concrete direct de la primarie. Am trimis solicitare, cum voi primi raspuns, voi inchide acest topic cu raspunsul primit. Multumesc pentru timpul si atentia voastra. Adrian
  4. Mulțumesc domnule superbec. Îmi permit să-ți recomand un terapeut pentru furia pe care o exprimi în cuvinte. Sanatate.
  5. Inteleg si iti respect parerea. Nu am un mesaj in momentul de fata. Ma incerca un gand, si eram curios daca vreau sa ma implic mai mult, si sa organizez, sau poate sa facilitez altora organizarea, care este procedura.
  6. Nu am un grup mai mare. Dar poate anunt pe o retea de socializare, si se strang 100+ care simapatizeaza cu aceeasi idee. E mult spus miting, d-asta i-am dat numele tura cu mesaj. Eu de pe margine cand vad astfel de evenimente, ramane ceva pe cap, si cam asta e ideea, de constientizare. Dintr-o suta de oameni care primesc un mesaj, poate unul trece si la fapte, mici, mari, nu conteaza. Ideea e ca pot sa am si eu o contributie in diverse subiecte prin livrarea unui mesaj. Si daca tot ne place sa ne plimbam cu moto, e un mod de trimite un mesaj. Si n-as vrea sa fac asta si sa creez mai mult rau decat bine prin incurcarea traficului, amenzi si mai stiu eu ce. Sper ca am fost clar.
  7. Am dat un exemplu. Ideea era de o tura prin oras cu un mesaj oarecare. Hateri ba, n-am vazut asa ceva. Ma duc la primarie sa intreb, ca vad c-am sanse aici.
  8. N-am gasit nimic relevant inca. Bineinteles ca voi scrie aici dupa ce aflu concret, si eventual pun si in practica
  9. Multimesc pentru raspuns. Am cautat, aparent nu am folosit cuvintele cheie corecte. Am cerut un ajutor, nu critici sau remarci. Zi frumoasa! Mulțumesc.
  10. Salut, Stie să mă ajute cineva cu informații referitoare la obținerea unei autorizații pentru organizarea unui eveniment în oraș (Bucuresti). De exemplu, plimbare pentru sustinerea animalelor fara adapost? Ma gandesc ca ar trebui anuntata primaria si brigada rutiera. Multumesc, Adrian
  11. N-am mai fost de acum 10 ani de la examen. Momentan imi iau in calcul varianta Ikea. Poate ne ajuta cineva cu detalii. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Mersi, am sa arunc un ochi pe google maps Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Salutare si bine v-am regasit, Dupa o pauza de ceva timp am revenit. Sunt proaspatul tatic al unui Duke 390, din punctul meu de vedere motocicleta perfecta pentru acest oras mizerabil. Daca stiti sa-mi spuneti si mie unde pot gasi in Bucuresti sau pe langa, spatii deschise, de preferat asfaltate si parasite, unde pot merge sa ma imprietenesc cu Duke-ul. Eventual sa-mi iau si drona cu mine si sa ma pot juca linistit fara sa ma deranjeze nimeni, si fara trafic. M-am gandit la parcarile supermaket-urilor de pe langa Bucuresti, dar sunt destul de populate, si nu-mi place sa atrag atentia. Multumesc anticipat, si va urez un an fara incidente!
  14. E-mail din partea lui Radu, iubitor de motociclete, trimis lui Jan, tot iubitor de motociclete: Salut Jane, Scuze ... îți trimit e-mail-ul ăsta chiar în luna ta de miere, dar trebuie să mă ajuți cu un sfat, nu am pe altcineva cu cine să vorbesc. Cred că mă înÂşeală nevasta. Semnele sunt cele clasice: iese seara târziu, când o întreb cu cine îmi răspunde "niÂşte colege de la lucru, nu le Âştii", când m-am uitat odată pe mobilul ei ca să văd cât e ceasul a început să urle că de ce îi violez intimitatea, seara vine singură pe alee, dar aud de fiecare dată o maÂşină plecând de la colț, e mult mai distantă etc. AÂşa că într-o seară am decis să o urmăresc când vine. Mi- am pus Suzuki-ul la colțul opus Âşi m-am pitit după el. M-am făcut mic-mic, să nu mă vadă în caz că venea cu cineva. Ei Âşi cum stăteam eu acolo după motor am observat că îmi picură ulei de undeva. Ce crezi, pot rezolva singur problema sau trebuie să mă duc la un service?
  15. Salut, Veneam ieri de acasa si pe A2 la vreo 10-15km de Fundulea spre Bucuresti am vazut o moto trantita( probabil KTM ????). Politia era acolo, bucati din moto erau imprastiate pe vreo 10-20 metrii. Ambulanta probabil pleacase de ceva timp. Stie cineva mai multe ? PS. am mancat un "in" la descrierea topicului. Scuze.
  16. Sunt perfect de acord cu tine. Te rog sa-ti pui o singura intrebare : Daca groapa nu era acolo, si aveam sosele civilizate si iluminate, le cresteau sansele sa ajunga acasa intregi, cu 90% ? Si daca judeci la rece si raspunzi cum as raspunde eu, cine are 90% din vina ? Odihneasca-se in pace !
  17. SCUTERULLL ???? DOM'LE ce-am avansat acum, ne tinem in 250+ pe autostrada fundului. Mai Ty[tuse], ai grija ca viteza asta nu e foarte sanatoasa, si deja vad ca ti-ai cam luat-o in cap. !!! Scoate ba baiatule arfele alea ! . ))))))) Glumeam, nice bike, dar : 1) ai grija 2) nu uita de la ce "scuter" ai plecat, pt ca scuterul respectiv este peste multe alte bike-uri din categoria ei. Cheers Mate !
  18. Miting fara mars = nici eu nu vin !!!! . Mai sunt altii care vor sta acasa?
  19. Parerea mea: In momentul in care suntem multi pe strada si ne vede lumea or sa le intre bine in cap ideea... ca suntem "MULTI" si ca ar trebui sa aibe grija in viata de zi cu zi. Dar stati linistiti, ca ne-au vazut deja, Sambata si Duminica asta au fost mii de motociclisti pe DN1, asa ca bafta. Spunea cineva mai sus, si bine facea, ca nu o sa plecam cate 1 de acolo, se va pleca in gasti, si se va impanzi orasul. Va avea si asta un efect!
  20. marmotas

    Accident Uverturii

    Multa bafta pentru biker care are nevoie acum de noi toti sa tinem pumnii stransii. Offtopic: Toata lumea stie ca taximetristii din Bucuresti sunt de (cuvant urat). Iar cand spun asta va rog, cei care sunt taximetristi si nu va simtiti, nu va atacati. Conduc masina, motor,si duba in mod frecvent ( motorul cel mai frecvent) si injur in traficul din Bucuresti de cel putin 10 ori pe zi taximetristi. Atentie....asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Am vazut in trafic si taximetristi care conduc exemplar. Dar marea majoritate sunt de tot cacatul ( parcheaza unde li se scoala, depasesc pe unde vor ei - desi ii inteleg ca din asta traiesc, etc). Dar pun in pericol viata altora, fara sa-si dea seama. Nu sunt ei de vina pentru nenorocirea de trafic din Bucuresti, dar contribuie foarte mult. Inca o data SANATATE MAXIMA pentru biker !
  21. Pt toti cei care au Suzuki GSR600 propun o zi ( stabilim de comun acord ) sa ne vedem, si sa dam o tura prin oras,etc. Deasemenea un schimb de id-uri sa fim mereu la curent, sau un google group ceva ??? Astept propuneri, Daca e cineva interesat bineinteles
  22. Astept deja o noua intalnire, poate mai lunga si mai numeroasa de data asta. PS. CAT MAI REPEDE restu de poze
  23. Ce ziceti...facem si noi asa ceva??? O intalnire a GsR-istilor...???
×
×
  • Creează nouă...