Sari la conținut

tazzz

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    soon

tazzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tazzz

    Facerea de bine...

    Multumesc! Daca nu mai primesc alte opinii il voi indruma spre el...
  2. tazzz

    Facerea de bine...

    Salut! Imi puteti face va rog o recomandare de un instructor bun (scoala) pe plan local pentru categoria A? Ma intereseaza pentru un amic, instructorul cu care am facut eu nu mai e in bransa de ceva vreme... Multumesc!
  3. Al 3-lea. La celelalte trebuie cont pe forumul ala sinistru.
  4. ÂŞi eu mi-am exprimat această dorința (de a cumpăra chiar mai multe numere anterioare) printr-un mail la redacție. Din păcate, a rămas fără răspuns.
  5. Domnilor, de unde pot cumpara un scuter/motor pana in 125 cmc. sh de la o persoana de incredere?
  6. multumesc mult, Trotinel! Dar eu am intrebat daca se poate pune sau nu...
  7. Va salut... Am si eu o intrebare... imi place in mod deosebit honda cbr125 modelul din 2007, si m-i se pare o motocicleta superba din toate punctele de vedere, dar as vrea sa stiu daca se poate pune pe spate o roata cu talon mai mare (mai lata)? Va multumesc!
  8. tazzz

    Ajutati-ma ...

    Am revenit! Deci cam astea ar fi preferintele... 1.Aprilia RS 50 2.Yamaha TZR 50 3.Peugeot XR6 4.Derbi GPR 50 5.Gillera DNA 50 Deci astea imi plac... daca nu o sa fie una dintre ele va si un Speedfight 2 sau Aprilia SR(sau altele..)! Care e "cea mai buna"?
  9. tazzz

    Ajutati-ma ...

    Deci curand va arat o lista cu modele care imi plac... sa imi spuneti preturi, detalii, etc. Multumesc pt atentie! --- Mesaj completat în 17 Feb 2008 21:40 ------------- Ce ziceti de asta ? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Sper ca e voie sa fac asa ceva! Daca nu... imi cer scuze!
  10. tazzz

    Ajutati-ma ...

    Pai am spus ca nu am o suma fixa ... dar nu as cheltui o suma prea mare pt ca in 2-3 ani masina(si acolo chiar vreau ceva tare si scump)! E un interval 600-1500 E depinzand si de ce gasesc.
  11. tazzz

    Ajutati-ma ...

    "ce fete ai vrea sa impresionezi" - nu vreau sa impresionez nici o fata... s-a inteles si interpretat gresit!!! "daca nu esti in stare sa iei A1 atunci chiar nu ar trebui sa conduci nimic" - unde am zis ca nu pot lua A1? Am condus masina ( nu pe drum public, dar nici pe camp ) si nu am dat in card cu ea ... de ce nu as putea conduce o motocicleta? "nu ai banii tai" - daca eu imi permit motocicleta de 5000 de euro sau de 500 ... e problema mea! nu am 25 de ani si stau cu ai mei in casa si le cer bani. cat sunt minor ce ai vrea sa fac? de acord in rest! RESPECT!
×
×
  • Creează nouă...