Sari la conținut

Lootzoo31

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    lootzoo31

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda CBR 600 F Sport

Vizitatori Recenți Profil

227 citiri profil

Lootzoo31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu, nu am spus ca mergea cu 300.Era doar un exemplu, dar crede-me ca poti trece usor de 200 pe drmul ala.Ce vroiam eu sa spun e ca avand in vedere ca mergea pe drum cu prioritate, avea prioritate fata de masina.Putea sa aiba si 70/h, legea era de partea lui.Dar daca avea peste 150/h?? Gandeste-te ce distanta parcurgi la o viteza de peste 150/h si in cat timp!!! Din experienta proprie stiu ca un drum cu prioritate imi da mie dreptul de trecere, dar nu-mi ofera imunitate.Si oricat de draga mi-i motocicleta, tot mai draga mi viata.
  2. Asta ii concluzia ta.Asta ai inteles tu din ce am zis???Atunci nu ma bucur.Eu nu am zis ca motociclistul (ODIHNEASCA-SE IN PACE!!!)este de vina. P.S. Ganditul prea mult si judecata prea putina m-a scos de multe ori din situatii neplacute!!!
  3. "Nu pot fi de acord cu gandirea gen moto maniak.Ati auzit de conduita preventiva???Sa nu credeti ca dau vina pe soferita.Doar pe soferita." Scuze!!!Am scris gresit.Asa trebuia sa formulez.
  4. BRAVOOOO!!!! Dar dac R1-le ala facea tunel prin tine, a doua zi toti...conservaru dracului si alea alea.Chiar daca esti si motociclsit.Desi tu mergeai regulamentar, te scoteau pe tine vinovat. Aici de ce nu mai comenteaza nimeni????
  5. Nu pot fi de acord cu gandirea gen moto maniak.Ati auzit de conduita preventiva???Sa nu credeti ca dau vine pe motociclist.Doar pe motociclist. Ultima data cand am fost pe acolo nu era marcat drumul.Dar si daca ar fi marcat, avand in vedere ca sunt 2 benzi pe sens, ma gandesc ca ar fi marcat cu dubla continua.Dar nu asta-i ideea!!!Intrebarea mea a fost ce s-ar fi intamplat daca murea fetita???Oameni buni, o fiinta inocenta!!!Da, soferita a gresit!Poate s-a asigurat, poate nu.Poate in momentul virajului se ruja.Dar daca intr-adevar s-a asigurat si a vazut motociclistul...care poate avea peste 100????Poate avea peste 200!!! Si pe mine m-a lovit un...aveam maxim 50/h.Dar m-a lovit destul de tare;noroc cu echipamentul, ca altfel imi sfarama genunchiul si-mi rupea laba piciorului. Dar ganditi-va ca fetita aia a ramas la varsta de 5 ani fara mama.Daca constientizeaza sau nu, nu stiu.Dar sotul (care nu stiu ce a patit) cu siguranta va ramane marcat.Tu nu ai ramane daca ar muri sotia langa tine???? Si ma gandeste-te, cum ar fi fost daca in masina era maica-ta, sau sora-ta...cineva din familie!!1Tot asa ai fi zis??? Asta-i durerea mea cea mai mare!!!O fiinta inocenta care nu merita soarta care i s-a dat!!!
  6. De unde stii ca mai avea 10-20 m???
  7. "Azi, sambata 18.04 aprox ora 12 , veneam din Cluj spre ...La usa uneia dintre ele, o fetita de aprox 4-5 ani, cu gatul imobilizat, tinuta in brate de o asistenta, plangea. Intru in grupul de oameni din "prima linie", care povesteau de bine motociclistii, ca merg cu viteza etc.... Sper ca motociclistul si familia sofetitei sa treaca cu bine de acest nefericit eveniment. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca pe soferita. " Cu asta chiar nu pot sa fiu de acord!!!!!Oameni buni...ii strigator la cer ce scrii tu aici!!!!O fetita de 4-5 ani!!!!Daca deceda fetita????????????????Cum era????????????Oare unii dintre voi ganditi ce spuneti??????????Fetita asta putea sa moara!!!!!!!!Deci soferita nu are nici o scuza??!!!!!!Dar motociclistul are????????????El avea prioritate!!!!!Putea sa mearga cu 300/h!!!!!!!NU???????? Oare de ne nu se vedeau semne de franare?????De ceeeeeeeeeee??????????????????????????????????????
×
×
  • Creează nouă...