Sari la conținut

Mannu

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    indoit

Vizitatori Recenți Profil

152 citiri profil

Mannu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deocamdata Mc este singura locatie care permite cuiva din Rahova sa ajunga cu usurinta cu sau fara motor. Din martie, dupa ce isi scoate toata lumea motoru de la naftalina, fantana Zodiac de la intrarea in Carol, e un loc destul de mare, care permite un parcaj decent, iar distanta de Rahova nu va mai fi o asa mare problema. Eventual ni se vor alatura rideri din acea zona, cine stie? La Mc eu am vazut mese cu scaune in aer liber. Nici acolo nu se fumeaza?
  2. N-am putut sa vin deoarece : Ora 19.00, Iancului. Una bucata Octavia franeaza brusc si una bucata Supernova( a mea) nu poate frana deoarece prinde portiune de mazga. Rezultat: Octavia are 3 cm de vopsea cazuta de pe bara, iar Supernova nu mai are fatza. Am dus-o pe roti acasa, bine ca nu e radiatorul spart.
  3. OK, vineri, la 19.30 la Mc., prezent cu motorul din dotare Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine. Biscuim, Maria Ta!
  4. Vineri ar fi ok sa ne intalnim. Cred ca de 2-3 ori pe saptamana daca ne intalnim, adica vineri si inca o zi, ar fi ok. Vineri putem planui weekend-ul. Ai aici o mana sus
  5. Ma bag si eu, cand si unde este intalnirea? Manu, Kawa ninja zx6, Trafic Greu. Am inteles locatia, Mc.Donalds Rahova cu Trafic Greu. Dar cand? Propun o ora mai tarzie pe la 20.00 eventual. Pot fi contactat pe numarul 0721112661. Era si timpul sa vina cineva cu ideea asta. Va salut.
×
×
  • Creează nouă...