Jump to content

inascorpio

Membra
 • Posts

  372
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  inascorpio@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti, RO
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Honda Hornet 600S
 • Numar Moto
  B-770-YNA
 • Club
  Motor Gang

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Suzuki GS 500E, Honda Hornet 600S

Recent Profile Visitors

1,722 profile views

inascorpio's Achievements

 1. Mulțumesc celor care țin acest site "viu". Constat din ce în ce mai mult cât de greu este să moderezi oamenii. Succes și putere în continuare! Referitor la topic, am primit o cască de la unul dintre prietenii mei. Vă rog să închideți/ștergeți acest topic. Vă mulțumesc, dragi motocicliști, pentru dușul rece și gustul amar pe care mi le-ați oferit, precum și pentru reconectarea la realitate. Și pentru lecția de limba română. Și pentru glumele proaste. Totuși am să vă salut în continuare pe stradă. Pentru că îmi sunteți dragi. Și pe oricare dintre voi, dacă îmi solicitați ajutorul și pot ajuta, vă voi ajuta. Asfalt uscat!
 2. So, are cineva din București de dat pomană o cască mărimea M?
 3. Ai să râzi... dar cam așa suntem Voi nu mergeți cu pasager, sau cum?
 4. Și eu sper! Știu că este o responsabilitate. Mulțumesc! Să fie!
 5. Și eu merg echipată tot timpul full. Și peste mine a dat unul, care vouă să parcheze repede, că a văzut un loc liber.. și nu m-a văzut. Și dacă nu aveam echipamentul eram pa! Știu toate astea. Știu că în doar o fracțiune de secundă putem fi pa. Știu că evit zilnic aproape 10 situații ce pot duce la accident, numai în drumul spre/de la serviciu.. Știu, pentru că merg zilnic... cu mașina și motorul, preferând motorul, evident.
 6. Sau poate voi aruncați banii ... Cum ar fi să vă opriți din presupunerile și glumele voastre... Să vă gândiți un pic înainte să vă iasă glumele, care chiar sunt glume proaste. Dacă ați ști situația, cred că în sinea voastră v-ar părea rău. Și oricare ar fi situația, e neimportant. Puteam sa scriu o poveste, de plângeați toți.. Faceți mișto că v-a deranjat că cineva cere o cască pentru altcineva, oameni necunoscuți, deci neimportant... se pare că nu mai e important absolut deloc faptul că suntem motocicliști... Atât v-ați simțit în stare, să faceți glume... toți știm să facem glume. Frumos ar fi să știm când le facem. Am ales însă să fac opicul ca o simplă cerere, nu ca o poveste, tocmai pentru că asta este. Da. Pentru ea e o investiție inutilă. Își dorește însă ca, dacă e posibil, să o plimb din când în când pe motor. De la serviciu sau spre serviciu. Pentru ea 300 lei chiar contează. Și mie chiar îmi pare rău că mi-am dat... chiar donat... prima mea cască.
 7. Ce să vezi!? Chiar am mașină de spălat rufe de dat pomana. Care și funcționează. Doar vino s-o iei. Și chiar vorbesc serios! Fără caterincă! Mărimea M Nu are nimic. Iar eu nu o iau pe motor fara casca. Da, ai dreptate. Orasul București. Chiar nu m-am gândit la toate detaliile. Mulțumesc! Mulțumesc pentru sfat! Ești cu adevărat un cavaler! De mult timp nu am mai întrat pe site. Chiar visam frumos! Chiar credeam ca este singurul loc unde pot sa cer o cască fără să am parte de miștocăreală. Se pare că am rămas cu percepția că motocicliștii sunt oameni deosebiți, ca urmare a proiecției mele asupra grupului de oameni care am fost. Timpul și viața însă și-au spus cuvântul, iar fiecare ne-am împrăștiat.... Chiar credeam că voi toți sunt ca ei! Acum m-ați făcut să-mi aduc aminte și mă apuc să-i sun, ce să fac!? Chiar mă gândisem să pun "vă rog" înainte. Însă am crezut ca punand donați se înțelege pomană... care în sine e o rugăminte... si... e titlul unui anunț... așa că am depășit faza cu "va rog". Cine se simte deranjat, scuze. Insa e problema lui, nu a mea.
 8. Dragii mei, vara aceasta colega mea își dorește foarte mult să o iau și pe ea la/de la serviciu cu motorul. Iar eu am donat prima mea casca și alta n-am, în afara de a mea. Așa că m-am gândit să pun o cerere către voi , dacă are cineva o cască de dat. Vă doresc o zi minunată în continuare!
 9. Ok! La 7.30 la petrom miorița. Te rog da-mi sms acum că e ok de pe nr tau de tel, numele tau (optional :)) ) si daca așa rămâne. Nu ma intereseaza pe ce drum mergem, atata timp cât mergem.
 10. Ce stil de mers? Și dacă mă primești și pe mine. Marți-miercuri am facut un drum de 1000 km și al meu pleaca mâine cu bicicleta si prietenii la munte, iar eu aș merge cu motorul oriunde, dar nu singură. Dacă zici că mergi pe super viteză, nu-mi place. Nici încet. Merg bine și rezist la drum foarte lung, doar nu pentru viteză. Vreau plimbare! Daca mă iei, dă un semn pe tel 0744340045 Ina
 11. Ne strângeam.. Unii s-au mutat in suburbii... Unii s-au insurat, au copii și nu-i mai lasă nevestele, unii pur și simplu s-au lăsat... Eu îi sun și-i adun, dar unde sunt rahovarii motocicliști noi?? Am vrut sa dau reply lui Andrei.. pana mea.. de unde dau reply... sunt pe telefon.. :)))
 12. /index.php?/topic/741342-bucuresti-transfagarasan-bucuresti-8-9-sept-2016/ Dragii mei, ne-am hotarat sa facem o aroganta in timpul saptamanii, ca de luni incep scolile si gradinitele si e ultima sansa pentru o iesire. In weekend mergem sa ne luam copiii de la bunici... Care doreste sa mearga cu noi de maine cu intoarcere vineri pe Transfagarasan, va rog sa ma sunati la 0744340045, Iuliana, sa va dau detaliile. In functie de cati ne strangem pana azi, ora 19.00, o sa va comunic si unde am gasit cazare si la ce preturi. In principiu plecarea va fi la ora 9.00 de la benzinaria Petrom Militari. Timpul se anunta a fi frumos, fara ploaie. Va rog sa aveti motoarele verificate, lanturile unse, cauciucurile catusi de cat bune. Sa aveti echipament si lucruri mai groase... Nu mergem pe viteza, dar nici cu incepatori. Nu ne dam in figuri pe curbe, dar nici nu o lălăim... Mergem pentru relaxare si energizare inainte de inchiderea sezonului. traseul este Bucuresti - Transfagarasan 205 km / 3 h Buc-Pitesti - Curtea de Arges - Transfagarasan http://distanta.ro/b...53255,24.624868 Transfagarasan - Bucuresti 280 km / 4 h Transfagarasan - Cartisoara - Fagaras - Brasov- Valea Prahovei - Ploiesti bucuresti http://distanta.ro/4...90271/bucuresti sau pe cheia 300 km aprox 5 h, sau pe siriu 350 km, 5h jumate Astept sa ma sunati la orice ora pana maine, cand e plecarea...
 13. Si esti si sensibil... auzi... aerul care reiese... Vrei sa mergi, mergi.. Esti binevenit! Si pentru ca esti incepator, consider ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. Noi nu suntem sensibili la nici un fel de formulare. » Post actualizat in 07 Sep 2016 12:19 Si am gasit si cazare. La pensiunea Piriul Rece http://www.paraulrecebalea.ro/contact.php » Post actualizat in 07 Sep 2016 12:23 Ce am scris sus a fost tocmai ca urmare a experientelor avute. Multi ne-am impartit in tabere... in sensul ca o parte s-au dus pe viteza si curbe. Astia mai bosorogi ca noi, care mai admiram si peisajul si ne place sa mergem in formatie si sa ne bucuram si de drum si de asfalt si de peisaj si de totul... am mers pur si simplu... Iar cativa s-au sacrificat sa stea cu cativa incepatori... si au ajuns si ei mai tarziu, dar imbufnati... Numai ca, cum noi nu suntem suparaciosi, am reusit sa ne revenim si sa ne distram de plimbare. Caci asta e ideea!!!
 14. Dragii mei, ne-am hotarat sa facem o aroganta in timpul saptamanii, ca de luni incep scolile si gradinitele si e ultima sansa pentru o iesire. In weekend mergem sa ne luam copiii de la bunici... Care doreste sa mearga cu noi de maine cu intoarcere vineri pe Transfagarasan, va rog sa ma sunati la 0744340045, Iuliana, sa va dau detaliile. In functie de cati ne strangem pana azi, ora 19.00, o sa va comunic si unde am gasit cazare si la ce preturi. In principiu plecarea va fi la ora 9.00 de la benzinaria Petrom Militari. Timpul se anunta a fi frumos, fara ploaie. Va rog sa aveti motoarele verificate, lanturile unse, cauciucurile catusi de cat bune. Sa aveti echipament si lucruri mai groase... Nu mergem pe viteza, dar nici cu incepatori. Nu ne dam in figuri pe curbe, dar nici nu o lălăim... Mergem pentru relaxare si energizare inainte de inchiderea sezonului. traseul este Bucuresti - Transfagarasan 205 km / 3 h Buc-Pitesti - Curtea de Arges - Transfagarasan http://distanta.ro/bucuresti/45.453255,24.624868 Transfagarasan - Bucuresti 280 km / 4 h Transfagarasan - Cartisoara - Fagaras - Brasov- Valea Prahovei - Ploiesti bucuresti http://distanta.ro/45.677687,24.590271/bucuresti sau pe cheia 300 km aprox 5 h, sau pe siriu 350 km, 5h jumate Astept sa ma sunati la orice ora pana maine, cand e plecarea...
×
×
 • Create New...