Jump to content

remus62b

Membru
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by remus62b

 1. ok, amu' m-am linistit...:-) pt Zven "Din pacate printre noi este doar unul singur care are si chopper(sau asa tin eu minte). E vb de DKW. Ca marci ... e o problema cu multe variabile si multe raspunsuri. Mai bine uitete tu dupa niste modele si vino cu ele si de acolo o sa afli mai multe. Bine ai venit!" - si restul care binevoieste... am decis eu asa... de capul meu intre Yamaha Virago si Honda Rebel... Pareri??
 2. Oameni buni... ca nu prea este vremea motoarelor, am inteles... dar voi asa nu iesiti la o parola cu cafea, bere ceva? sa ma mai "instruiti" si pe mine in legatura cu motoarele... daca se intampla totusi, va rog sa imi dati si mie de veste. Remus 0722.607.200 sau 0762.530.880. multumesc !!!
 3. nu domnule... eu nu am voie sa conduc decat motociclete de 125 nu de 250...max. 11 kW si cel mult 15 CP... sculele la care faci referire sunt prea...tari pt mutra mea. desigur ma gandesc sa-mi iau si A-ul, am facut scoala amu 6 ani, dar nu am mai ajuns la examen intrucat in concediu, in timp ce ma jucam cu fetita mea, am reusit sa-mi sparg un disc si am fost operat pe coloana... doctorul mi-a recomandat o... "pauza" la moto de 3 ani, etc... asa ca, per moment, nu am "fata" de ceea ce trace de ninelul A1.
 4. frate, sincer ma gandesc la o Honda Rebel, dar asa cum am scris: sunt dispus sa invat ! In plus vreau sa ma retrag din activitatea profesionala si pt 3-4 luni cat imi calculeaza astia nu o sa cam am venituri... da' motor tot vreau !!!
 5. bine v-am gasit... in maini e cam greu amu' la batranete. desigur poci incerca... musai sa ma sfatuiti cam ce marca ar fi buna... eu, sincer, prefer sa-mi iau un chopper.. ca pt ai batrani ca mine. apoi sfaturi de la voi cat cuprinde !!!
 6. Salut ! daca am A1 ( adica merg cu B-ul ) si sunt din Militari, ma primiti si pe mine?
×
×
 • Create New...