Sari la conținut

crossroad

Membru
  • Număr conținut

    151
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    noiembrie 2006

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 500 E - 1997, Suzuki GSX-R 600 - 2002,

crossroad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In Medio din Carrefour Orhideea sau mai poti incerca la benzinaria Petrom (parca) de pe bulevardul Timisoara, imediat cum ai trecut de strada Sibiu.
  2. Salut. Am fost in Italia, la Sezze mai exact (un sat istoric aflat la circa 100 de kilometri de Roma), si la Roma, iar acolo gaseai revista Motociclismo aproape peste tot. De exemplu: la metrou, in aeroport, la chioscurile de ziare, etc.. Indiferent daca e oras sau sat, in Ialia gasesti reviste moto peste tot. Dar in Italia motociclismul este ca o religie, iar la noi este asa cum este.
  3. Sa speram ca in 2012 etapa de sm va fi tot in nocturna.
  4. http://frm.ro/ Ai acolo un articol cu detalii despre etapa de sm. Programul pentru 3 septembrie il gasesti la etapa sm program 2 septembrie.
  5. 3 septembrie, etapa sm in bucuresti la amckart, cursa in nocturna.
  6. http://www.motoblog.it/galleria/honda-cbr-1000-rr-2012 Stilistic este cam la fel cu vechiul fireblade.
  7. crossroad

    Calendar supermoto

    Din cate stiu eu, cursa de maine s-a amanat.
  8. crossroad

    Bursa locala

    Vand Suzuki GSX R 600 An fabricatie - 2002 Kilometrii parcursi - 37000 Pret - 2900 euro Pretul este negociabil. Motocicleta este in perfecta stare de functionare mecanic si optic. Motocicleta nu este cazuta. Accesorii: parbriz double bubble toba finala Arrow crash paduri semnalizatoare after market oglinzi de GSX R K4 culoare unicat personalizata cu desene capac monopost Consumabile noi: ulei filtru ulei filtru aer placute de frana Cauciucurile sunt in stare buna. Motocicleta poate fi vizionata in Ploiesti. Date de contact: Cosmin - 0726 37 49 35
  9. http://supermotos1.com/ - tot ce vrei sa stii despre Campionatul Mondial de Supermoto
  10. L-am cumparat astazi de la Rkiosh din Dorobanti.
  11. Este dificil sa exploatezi o motocicleta pe strada si in acelasi timp periculos. Fara circuit full size, ca sa spun asa, este imposibil sa vezi ce poate motocicleta si sa vezi mai mult decat atat si care sunt limitele tale ca motociclist. Jurnalistii moto din strainatate care fac teste cu moto pe strada si fac review-uri sunt in primul rand foarte familiarizati cu circuitele. Acolo au invatat sa mearga sportiv si corect. La noi este greu. Fara circuit in toata regula, exploatatul motocicletei ramane doar o dorinta nerealizabila. Eu am mers cu gsx r-ul vreo 1500 de km decand il am (septembrie 2010) si nu am ajuns nici macar la 15% din ce poate sau mai bine zis, din ce cred eu ca poate motocicleta. As vrea sa strang bani si sa merg in afara pe un circuit de cel putin 4 km lungime. Astfel, o sa vad ce poate moto si cat de bine stiu sa merg.
  12. Felicitari pentru achizitie. Arata ca scoasa din cutie. In privinta alegerii facute, cred ca esti printre putinii care aleg o motocicleta in primul rand pentru ca le place. Intr-adevar o alegere facuta cu inima. Acum, tot ce ramane de facut este sa treaca zapada asta ca sa te poti bucura de ea cu adevarat.
  13. Foarte tare! Mani Gyenes pe coperta - asa cum este si normal. Test cu Zx 10 R in nocturna - minunat. Mie imi place foarte mult declaratia lui Yoshihiro Masuda referitor la abs-ul celor de la BMW. Sper sa ia italienii Aprilia Tuono V4 R la test si micul Duke de 125. Sunt curios ce au de spus despre aceste noi modele de moto.
  14. Felicitari celor doi piloti romani pentru rezultatele obtinute.
  15. Sunt teste romanesti facute cu motociclete pe un circuit full size. Foarte tare. Poate sa fie un numar exclusiv cu teste KTM sau Ducati sau Honda, etc.. Poate sa fie toata gama la test. Acest lucru nu ar trebui sa deranjeze.
×
×
  • Creează nouă...