Sari la conținut

Neo S

EX+
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    neeostaar86@yahoo.co.uk

Profil

  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    B 57 WBX

Neo S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sal am si eu nevoie de ajutor,am un zzr 600 din 94 si am nevoie de acest capac,dak poate cineva sa ma ajute ma poate gasi la id:neeostaar86@yahoo.co.uk sau la 0749023330.Sper k ma poate ajuta cineva
  2. Pai ma bag si eu la un garaj pe langa Gorjului. Pt ca in fatza blocului o calaresc toate pisicile si toti taranii. Si normal, cel ce ma (ne) poate ajuta este bun de cinste.
  3. Pai si in c zi va ducetzi sambata sau duminica si cam pe la ce ora? Ca poate merg si eu cu voi
  4. Gata ma conformez,nu o sa mai scriu in alte "dialecte" o sa scriu normal. Si pana la urma ce birt' sa ales ca loc de destindere?
  5. Vreau sa-i multzumesc mult lui KALY pa ajutor pt k mi-a reparat motoru azi,o motociclista de nota 10! Si ii sunt dator.
  6. Multzumesc frumos fetelor,i-mi pare rau k va pun p drumuri,dar nu pot refuza o mana d ajutor,mai ales knd este asa bine venita. P.S. eu stau p cernisoara prin spate p la sectzia d politzie . Si app am mai incercat eu cu un baiat sa-l pornim acum p seara si el mi-a zis k baterie am,dar k se poate sa fi venit mizerie la carburator pt k eu am mers p rezerva" --- Mesaj completat în 09 Mar 2008 21:58 ------------- Atunci dak nu t deranjeaza t sun maine pe la un 10-11 dak vrei sa vi si cu raven k am intzeles k ea e mai somnoroasa.
  7. am fost mai atent si motoru da sa se invarta(are vointza) dar nu se aude decat cred eu (electromotoru sau cum o fi la motociclete) <small>--- Mesaj completat în 09 Mar 2008 18:59 -------------</small><br/> merci tare mult pt sfaturi ma bucur k mai are cine sa ma ajute si p mine,makr cu un sfat si tot e destul. si in legatura cu desfacut-ul bujiilor mai am pt k recunos nu am scule si e un surub la rezervor p kre nu pot neam sa-l desfac,dar mai incerc maine dimineatza,dak are timp maine cineva sa ma ajute,makr sa vina si sa isi dea o parere eu sunt gata sa-i cinstesc
  8. Da bre,invarte ,se aude (wiimwwiiimm) dak ma intzelegi. Si am fost sa kut si service-ul ala la apaca dar nu am gasit dekt auto,dak imi putetzi da un nume ceva mai detaliat k sa stiu si eu c sa intreb lumea p acolo
  9. Baterie cred k mai are,faru mere,clansonu' la fel, poate so fi inekt,si cricu era ridikt si nici in viteza nu era,nu sunt eu meknic dar makr atata lucru mai stiu si eu. Poate dak cineva vrea sa faca un act d caritate sa vina sa spuna o parere eu stau langa piatza gorjului, Cine vrea poate sa dea de mine pe id-ul : neeostaar86@yahoo.co.uk --- Mesaj completat în 09 Mar 2008 13:47 ------------- Merci mult pt sfaturi, cred k ma duc pana acolo la apaca sa vad dak e deschis si sper sa ma ajute si p mine. Stitzi cumva au ei cu ce so ia de la mine sau tre sa gasesc eu cu ce so duc la ei?
  10. Stie cineva un meknic bun la noi in krtier,pt k motoru meu cred k sa inbolnavit nu mai vrea sa porneask neam,mor d nervi,am vrut sa vin si eu azi in poli dar cred k ma prins blestemu' vecinilor. VA rog AJUTOOOOOR!!!!!!!
  11. Am si eu nevoie de ajutor! Am nevoie de un releu de semnal, de maneru-l stang,ala cu butonu de tras socu,parbriz si "torpedourile" laterare. App motoru e din 93 Sper k ma puteti ajuta astep mesj pe id d mes :varu_sofronie@yahoo.com --- Mesaj completat în 03 Mar 2008 11:21 ------------- Nici un ZZR-ist nu ma ajuta?
  12. Reclama asta ar trebuii difuzata si la noi la tv!
  13. Salut, ma primitzi si p mine in clubul vostru? Am luat sapt asta un ZZR600 si stau p Cernisoara. Sunt incepator si poate ma ajutatzi si p mine cu niste sfaturi.
  14. salut,mi-am luat si eu un zzr 600 din 93 si am si eu nevoie de putzin ajutor,motoru e ok dar am nevoie de un parbriz si de "torpedourile" laterale cred k asa se numesc. astept msj
×
×
  • Creează nouă...