Sari la conținut

Shenck

EX+
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Shenck

  1. Shenck

    Accident Strumfuadi

    Intii de toate, bine ca ai scapat cu atit! Insanatosire grabnica! O sa iasa cu probleme, sper sa iti deconeteze pe rca (faptul ca e itp-ul nefacut o sa iasa cu scintei) Vb si tu cu URSU (user pe dwc) care se ocupa de asigurari, sa stii la ce te astepti. Bafta si multa sanatate!
  2. Gata! M-am lamurit! Locul unde se termina manerva se considera locul unde viteza celui care a acordat prioritate si a intrat pe drumul principal ete cea permisa pe sectorul respectiv de drum (s-a inscris in trafic fara sa-l oblige pe cel indreptati sa frineze). Deci (1) cel care loveste din spate intre intersectie si locul respectiv este NEVINOVAT iar (2) daca loveste dupa acel punct este VINOVAT. @Dobrescule eu incercam sa descriu cazul 2 tu cazul 1. Scuze pt caposenie
  3. Autocolante cu DaewooClub.ro Sa aduceti si voi niste fluturasi
  4. Dobrescule, te rog inchide topicul asta si fa un pic curatenie prin el! Ne vedem diseaza la palat si mai dicutam
  5. he he he.. parca se incerca sa se vb de respect , intelegere etc @mig, ma intreb chiar ai simtit nevoia sa scrii chestia asta ?
  6. Vroiam sa demonstrez , exagerind in desen, locul unde se termina manevra, si locul unde se produce evenimentul.
  7. Uite poate asa ma fac inteles.
  8. Acum depinde cind binevoiesti sa consideri ca s-a terminat manevra. Edit1: MATIZUL MOTORUL Pe cine sa crezi?
  9. CIteste bucata TOATA! OK, completez: vine unu din spate care accelereaza ca a vazut ca e loc de un rca. Nu e cazul in ce s-a intimplat acum, vb strict de un caz ipotetic.
  10. "Am apucat sau n-am apucat" asta e o treba discutabila. Gindeste-te la extreme Faci o cedea trecerea , dai prioritate etc, si vine unu si te pocneste ca sa-si faca masiana pe asigurarea ta. Treba cu prioritatea e valabila pina ai teminat manevra. N-am de unde sa stiu exact cum s-au petrecut lucrurile in cazul asta, doar ce s-a scris si astea sint doar pareri subiective. Baiazid a concluzionat bine: Edit1( Dupa ce am citit postul lui PLACEBO). Nu incerca nimeni sa convinga pe nimeni. Ambi sint vinovati.
  11. Asa crezi ca se obtine respectul?
  12. Multzam pt urare! Daca vi joi acum adu si un fluturash. Multi care apar pe la intilnire nu stau sa citesca tot ce e scris pe forum. Hidetzi sa incheiem subiectul cit de periculosi sint soferii pe 2 sau 4 roti. Ambele parti au nesimtzitii lor, ambele parti au oameni de calitate. ------- Ai vazut faza cu BMW de politie si TICO. Pe bune am comparat taloanele BMW are aproape 200kg in plus la aceiasi cp Respekt!
  13. Citisem postul inainte sa pun raspunsul asta. Soferul matizului e "mai" VINOVAT daca vrei sa o iei asa. Am spus si in primul post, nu conteaza cita vina are fiecare, ambi sint vinovati, ambi ar fi trebuit sanctionati. Daca legea ar fi mai aspra ar fi alceva. Uite in state e o kestie (la masini , nu stiu daca si la motoare) daca ai amenzi de viteza iti creste asigurarea masinii atit de tare incit a potolit pe multi vitezomani.
  14. http://www.daewooclub.ro/intalnire/ respekt!
  15. Postez exact ce am postat pe http://www.DaewooClub.ro Nu il apar pe kelu si nici pe motociclist dar dupa ce am citit si aici si la voi pe forumuri sa incerc sa-mi spun si parerea mea. - Culpa comuna= cei implicati in accident incalcasera legea. Nu conteaza care a fost "mai vinovat". In cazul de fata amindoi trebuiau sanctionati - Foarte multi motociclisi incalca limita de viteza si se mindresc cu chestia asta. Uita-te de exemplu la semnaturile multor useri de pe motociclism.ro. - Foarte multi soferi se folosesc de avantajul dat de gabaritul masinii sa stinjeneasca in trafic pe unu mai mic. Nesimtziti... ce sa le faci? Zalmoxis are mare dreptare cind spune: neneeeee orgolii... si asta ne strica pe toti! Acum pe bune nu venitzi intr-o joi in loc de "arc" pina la "palat" sa vedetzi ca nu toti au ceva de impartit cu voi ?
×
×
  • Creează nouă...