Sari la conținut

satori

Membru
  • Număr conținut

    443
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.gmclub.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Kawasaki N1K
  • Numar Moto
    neindoite
  • Club
    www.gmclub.ro

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF500 2007Honda CBR F4iYamaha FJR 1300A Honda CB600F Hornet 2008 Kawasaki Z1000SX

satori's Achievements

  1. Eu am Z1000SX '14 Este o combinatie intre sport si tourer, cea mai buna varianta pe care am gasit-o pentru, de exemplu, sa ajung in alpi cu ceva bagaje si sa ma distrez dupa prin pasii de acolo. Cu un motor sport drumul pana acolo ar fi fost dur iar cu un tourer pasii ar fi fost mai putin distractivi. Nu e foarte buna pentru mers in oras, ma dispera oglinzile prea mari, trebuie sa merg cu ele pliate ceea ce nu e neaparat ok. Nu am gasit solutie pentru asta. De asemenea, se incalzeste destul de rau vara in oras, e nasol cand nu poti sa filtrezi traficul.
  2. Daca cautai pe forum, gaseai. Iar baietii de la United stiu cine a cumparat motorul si te puneau in legatura, stiu sigur asta, au facut acelasi lucru pentru mine.
  3. Din cate am inteles, urmatorul trackday Motoevolution e in octombrie. De acord ca marshalii ar putea fi mai buni, se cam plictisesc si nu isi fac treaba cum trebuie sau la timp. La un moment dat, aveam, in ordinea asta: steag rosu, steag de ploaie, steag verde. In realitate, era rosu, cazuse cineva.
  4. Si eu tot cu CL xbk5 si nu observ o uzura deosebita a discului.
  5. A fost careva cu Hornetul pe adancata? Eventual la Motoevolution?
  6. Hai ca m-ai facut curios cu asta cu incalzirea. Uite ce am gasit: http://www.ehow.com/list_6944437_reasons-losing-tire-pressure.html Cica e invers, la cald pierzi mai mult. Tire pressure typically decreases more during warm weather than in cold weather. During cool weather, tire pressure can decrease by 1 or 2 lbs. a month and during warm weather tire pressure can decline by even more.
  7. Din amintiri, la Michelin aveai pierdere de 1psi/luna (doar din cauciuc). Asta inseamna 0.07*6 => 0.42 (6-7-8... ca toamna e lunga). Mai adauga si o diferenta acolo de la temperatura ... E pe acolo, e normal. Acum omoara-ma ca nu imi da la 0.01 » Post actualizat in 24 Apr 2015 13:37 Si de preferinte.
  8. S-ar putea sa ai dreptate cu electricul. Perioada in care s-a calmat coincide cu schimbarea bateriei.
  9. Incerc sa iti descriu eu mai bine: cu gaz constant, motocicleta intra intr-o aparenta frana de motor. Dureaza putin, gen 1-2 secunde, dupa care puterea revine, de obicei foarte brusc (iar daca te-a pus dracu sa tragi de gaz sa compensezi.... e distractiv de brusc). Atat. E banal dar destul de deranjant, mie mi-a facut chestia asta pe Amckart de exemplu si singurul lucru care m-a salvat a fost ca stiam ce urmeaza si am strans ambreiajul. Dupa ce am pus o prostie din aia de fuel injector in ea s-a calmat.
  10. Ai mizerie in rezervor si se obtureaza curgerea benzinei temporar. Sau, in fine, eu asta aveam cu aceleasi simptome enervante dar cu o repetitie mult mai mica.
  11. Eu am z1000sx 2014. Incerc sa iti raspund la cateva chestii pe care l-am vazut pe aici: 1. Nu e un touring adevarat (inainte am avut FJR), e o amestecatura ciudata cu care insa m-am obisnuit super rapid si imi pune zambetul pe fata de fiecare data. Am facut de 2 ori pana acum Bucuresti - Viena in aceeasi zi, fara probleme notabile. Singurele lucruri deranjante sunt pozitia semighidoanelor (si nu se poate schimba), farurile destul de slabe si saua e mai tare decat a unui touring. 2. Vibratiile la 6000 sunt prezente dar se plang de ele doar cei care o vad doar ca pe o motocicleta pur touring ceea ce nu este. Nu m-au deranjat niciodata si acum am scapat de ele oarecum neortodox si neintentionat. (headers Akra) 3. Nu ai unde sa faci test ride in Ro. Inainte de a o cumpara am fost la un fost client United sa o vad. Was enough. 4. Protectia la vant nu este ... touring like. Nu poti sa o compari cu FJR, de exemplu. Americanii au pus niste parbrize imense pe el, chiar si motor pentru actionare electrica, dar mi se pare overkill si strici farmecul motorului. 5. Nu poti sa pui (de fapt tu poti, dar Kawa recomanda foarte explicit sa nu o faci) si cutii laterale si topbox. Din punctul asta de vedere, modelele >=2014 au un mare avantaj estetic. Eu am luat-o pentru drumuri lungi, pentru ca voiam sa ajung in confort in Alpi si, odata ajuns acolo, sa pot sa las bagajele in camera si sa imi vad de curbe. E perfecta pentru jobul asta, cu conditia sa nu mergi cu pasager (ceea ce eu nu fac). Daca mai ai intrebari, PM. PS: si dap, estetic imi place si mie la nebunie
  12. Motociclistul trebuia sa stea pe loc. Problema este ca i-a aratat prea tarziu acest lucru. De fapt, politisul trebuia sa opreasca motociclistul si de abia dupa sa dea drumul masinii. Cel mai probabil nu a vazut motociclistul, a dar drumul masinii pentru ca nu avea cu cine sa se intersecteze, a vazut motociclistul, a incercat sa il opreasca... prea tarziu.
  13. Faci rost de unul la fel si vezi ce se intampla.
  14. Am vazut pe undeva pe afara 75EUR zgariata. Pretul pentru asa ceva este extrem de subiectiv.
×
×
  • Creează nouă...