Jump to content

Denis_sbz

Super Membru
 • Posts

  1,300
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/groups/355280161533834/
 • Yahoo
  denis_sbz

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

6,340 profile views

Denis_sbz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Salut Santon. Da, urmatoarea iesire va gi pe 15-16 Iunie.
 2. Salut prieteni si entuziasti. O data cu incalzirea vremii am inceput sa mergem din nou pe circuitul Skat Kart din Tg. Secuiesc la cursuri si antrenamente.
 3. Prima iesire programata este pe 15 Martie la MotorPark dupa care vor urma citeva iesiri pe circuitul din Serres/ Grecia. O data cu incalzirea vremii se va merge in mod regulat la Skatkart, circuit din Tg. Secuiesc, Amkart si MotorPark. P. S. Pentru evenimentul din 15 Martie toate locurile disponibile au fost rezervate.
 4. In urma feedback-ului pozitiv precum si a celui constructiv venit din partea celor cu care am avut placerea de a colabora ( carora le multumesc si pe aceasta cale pentru increderea acordata ) si a experientei personale acumulate in tot acest timp am decis ca in acest sezon, pentru eficientizarea cursurilor pe care noi vi le propunem, sa facem citeva schimbari de ordin structural. In acest sens, vom oferi cursuri Basic ( cursuri dedicate celor care nu au experienta in pista sau aceasta este una redusa ) , Amator ( cei care au trecut prin aceste module dar isi doresc a se antrena si in acelasi timp a aprofunda studiul in compania noastra ) si Race ( program personalizat dedicat celor care au trecut peste toate aceste etape si isi dorect sa treaca la urmatorul nivel precum si sportivilor activi care isi doresc a progresa in grila si rezultate ). Pentru motociclistii care vor sa experimenteze si/sau sa faca tranzitia catre pista vom oferi un program Basic bazat pe module care va contine o parte teoretica si una practica, el avind la baza transmiterea si explicarea noilor informatii/ tehnici de pilotaj, implementarea acestora in intr-un mod cit mai corect, eficient si in siguranta. Parte teoretica in care discutam si explicam diferentele fundamentale, atit de ordin tehnic cit si ca abordare, intre mersul in pista si cel normal/stradal. De la metode personalizate pentru o tranzitie cit mai lina si naturala la noile tehnici de pilotaj pina la cum se pregatim corect din punct de vedere fizic, nutritional si mental o zi de trackday. Partea practica va consta in pregatirea/ verificarea/ set up-ul motocicletei, evaluarea cursantului, identificarea, explicarea si eliminare eventualelor greseli de ordin tehnic. Supervizarea implementarii noilor tehnici printr-o monitorizare permanenta din/in pista pe toata durata zilei. Cursul complet Basic este alcatuit din cinci module: Pozitia pe motocicleta, Schimbarea de directie, Frinarea - pregatirea intrarii in viraj, rulajul pe viraj - pregatirea iesirii, iesirea din viraj si accelerarea. Pretul cursurilor Basic/ Modul este de 500 de lei pe zi si/ sau 800 pe doua zile. Pretul cursurilor Amator este de 450 lei/ zi, respectiv 700 pe doua zile. Pentru cel Race, deoarece este mult mai complex, implica cu totul alte resurse, timp si efort, rog pe cei care sunt interesati a ma contacta personal. Va mutumesc pentru timpul acordat iar pentru orice sugestie sau intrebare va stau la dispozitie aici, pe WhatsApp sau la tel: 0720049110. Denis.
 5. Salut prieteni si entuziasti! Cu ocazia sarbatoririi unui sezon de exceptie petrecut pe circuitul Skat Kart din Tg. Secuiesc si luind in considerare vremea favorabila preconizata de majoritatea siturilor de specialitate va propunem, in weekend ul 20-21 Octombrie, o ultima iesire din acest sezon la cursuri si antrenamente de perfectionare. Pretul este cel normal, 800 de lei ( taxele de pista nefiind imcluse), insa avind in vedere ca ne dorim ca aceasta actiune sa o transformam intr o sarbatoare toti cei care ni se vor alatura pentru prima oara vor beneficia de un discount de 25% iar cei care ne au mai trecut pragul de 40%. Pentru rezervari sau orice alta informatie va stau la dispozitie aici, pe mesageria privata sau la telefon 0720.049.110. Denis.
 6. Fiind un motociclist destul de vechi, cu multi cunoscuti, amici si prieteni in acest domeniu, am fost intrebat despre acest curs ( merita, cum, cine si ce se face?). Sper sa supar pe nimeni daca am ales ca multora dintre sa le raspun aici, public. Pe scurt, da, merita. Orice curs care ne ajuta sa evoluam, sa rulam intr o mai mare siguranta sau ne pune la dispozitie uneltele pentru a performa, merita. Multi se gindesc la pret, cheltuieli si au dreptate insa motociclismul nu este un hobby ieftin iar el nu poate fi pacalit. Cu respect si consideratie, ii invit pe aceia care sunt nehotariti sa ia in considerare eventualele beneficiile unui astfel de curs pe termen lung. In acel moment poate va veti da seama ca multe accidente/incidente, poate, vor potea fi evitate, multe oase pot fi salvate si nu in ultimul rind mhlti bani pot fi economisiti. Toate cele bune. Denis.
 7. Salut prieteni si entuziasti! In perioada 16-19 si 22-25 Octombrie ne vom afla la cursuri si antrenamente pe circuitul din Serres. Cei care doresc sa ni se alature, pentru orice fel de informatie referitor la costuri si/sau logistice va stau la dispozitie aici, pe mesaj privat sau la tel: 0720.049.110. Denis.
 8. Salut pieteni și entuziaști ! Pe data de 2 Octombrie, in cadrul evenimentului car&bile experience, ne vom afla acolo la cursuri și antrenamente. Pentru cei interesați a ni se alătură, prețul este de 750 lei, taxa de pista fiind inclusa. Pentru rezervări sau mai multe informații, va stau la dispoziție aici sau la tel: 0720.049.110. Denis. Va atașez un video cu citeva secvențe din data de 19 Septembrie, unde am fost in cadrul aceluiași eveniment.
 9. Salut prieteni. Pentru cei intereaati de cursuri moto si antrenente, pe 15 si 16 Septembrie vom fi la Secuiesc iar pe 19, in cadrul evenimentului car&bikes trackday experience, ne vom afla pe circuitul din Adincata. Pentru rezervari sau orice alta informatie, contac la tel: 0720.049.110.
 10. Salut prieteni si entuziasti ! In data de 8 si 9 Septembrie ne vom afla pe Skat Kart la cursuri si antrenamente. Pretul cursului este de 800 de Lei iar pista se plateste separat ( 200 lei/zi si/sau 120 Lei/3 ore ). Locurile disponibile sunt limitate. Pentru rezervari, intrebari sau orice alta informatie, va stau la dispozitie aici sau la tel: 0720.049.110. Denis
 11. Felicitari pentru initiativa de a va intalni si antrena frinarea. Recunosc ca nu am citit tot topicul ci doar ultima pagina, am vizionat inclusiv video-ul postat mai sus. O sugestie, data viitoare, cu grija, pe frinare, incercati sa inclinati usor motorul ( 2-5 grade ), ca si cum incercati sa evitati un obstacol. Veti observa cum distantele de frinare se micsoreaza fata de cele facute cu motocicleta la verticala. In orice caz, bravo celor care au avut aceasta initiativa si distractie cit mai faina.
 12. De vineri dupa amiaza pina duminca. /index.php?/topic/752235-weekend-pe-circuitul-de-la-tg-secuiesc-27-28-29-aprilie/
 13. Se poate merge cu incredere la aceste cursuri / Trancanici. Pe linga faptul ca este un motociclist desavirsit, are experienta in a transmite informatii si un caracter deosebit.
 14. Pentru un mers cit mai sigur in trafic, orice device care obstructioneaza sau distrage atentia de la mers trebuie evitat.
 15. Merci, placere e de partea mea. p.s. acum se incalzeste asfaltul mai bine si incepem sa iesim si la amkart
×
×
 • Create New...