Sari la conținut

VIPER_DW

EX+
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.auto-rc.home.ro
  • Yahoo
    dragos_frangu

Profil

  • Locatie
    BUCURESTI
  • Numar Moto
    B-xx-xxx
  • Club
    www.daewooclub.ro

Informații profil

  • Interests
    - automodelism<br>- Star Wars<br>- DTM, WRC, F1<br>- PC

VIPER_DW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "Cine-i vinovat?" de ce s-a intamplat??? "Cine eşti tu, oare?", soldatule american? Stii ce ai facut, oare? "Nu uita", nu vei putea fi toata viata ta "Singur în noapte"!!! Asteapta-te sa te prinda si pe tine "Omul negru"!!! Pentru cei care au crescut cu COMPACT, Teo va ramane o "Legendă".... "Mi-e tare dor de tine", TEO... Ti-as spune acum: "Întoarce-te acasă", dar tu esti deja "Călător spre infinit"..... Romani, cred ca e vremea sa avem "Un alt început", sa incepem "O altă zi" cu fruntea sus si sa ne hotaram soarta asa cum trebuie....
  2. Stiu perfect zona, in fiecare zi trec pe acolo cand ma duc si ma intorc de la servici. In ce parte a Pasajului s-a intamplat? In cea dinspre M Bravu sau dinspre St Cel Mare? Ca nu inteleg cum a facut stanga si unde...
  3. Din pacate nici saptamana asta, nici cea trecuta... Sper sa le dea in reluare, sa le prind pe toate...
  4. OK, le fac, dar usor-usor. Incerc sa le fac pe toate.
  5. Buna idee, mai ales ca asa sigur iese mai mic filmul. Ma pun din nou pe treaba si tai "crap-ul".
  6. Asa ar trebui, corect, dar ar mai sari atunci firmele care-si fac reclama in timpul emisiunii? Aia e, ca trebuie scosi si niste bani cu emisiunea asta... La fel e si cazul emisiunii "A Car Is Born", si eu as vrea sa vad numai ce se petrece in atelier...
  7. Ei, de la o varsta devii mai tipicar... Il inteleg intr-un fel. Dar sunt dementi! Adevarul e ca e o placere sa poti lucra avand ce vrei langa tine (scule, materiale, etc...).
  8. Am tras azi noapte, acum ma pregatesc de montaj, cine o vrea sa zica.
  9. Zeule, oricat ti-ai bate capul, nu am sa recunosc in public ca si eu am intrebat!
  10. VIPER_DW

    B-40-LEM

    Nu cred ca a dat vreun Daewoo-ist verdicte... Marce se referea, de exemplu, si la mine, care mi-am luat "casca in gura" de la ea la prima intalnire mixta Woo - Moto. Iar magarii cum a patit colegul vostru (si al nostru, ca toti mergem pe sosea!) patim si noi, si sa vezi ce funny e sa ai si copil in masina si sa te puna vreun idiot in dificultate majora si sa-ti fie frica intai pentru viata puiului tau!!! Pai chiar ca iti vine sa-l omori pe ala, indiferent de urmari!
  11. Visez si eu ca macar la 60 de ani sa-mi permit un motor custom dupa ideile mele, chiar daca ar fi 100k USD... Eh, vise, dar cine stie....
  12. In seara asta e partea a 2-a de la fabricarea motorului dedicat celor luati prizonieri sau disparuti in Vietnam!!! SUPERBA emisiunea!!! Am tras prima parte pe PC, trag si partea a 2-a, si o sa incerc sa le cam trag pe toate de acum inainte. P.S. visez si eu sa-mi fac candva un motor la ei... Macar la pensie... Si sa fie unicat!
  13. Sincer, sper sa nu... Ca cea am vazut aseara m-a ingretosat... Un Logan chinuit de un "sofer" bezmetic care se credea Solberg/Loeb/Sainz sau maistiueucine... Noi, cei de la Daewoo Club, ne dezicem de acel personaj!
  14. Salutare Cata M, ma bucur ca te-am revazut, pacat ca erai un pic "sifonat". Super motorul, excelente gumele! A, dupa ce ati plecat a venit si Kali. A venit cu ploaia si a plecat tot cu ea... Va salutez pe toti!
  15. In tineretea zbuciumata aveam numai postere cu motoare pe pereti... Urmaresc emisiunea cu aia de la Orange County Choppers si-mi zic: "macar la 60 de ani sa-mi fac si eu una..."... Era cat p'aci sa primesc un Ij (nu stiu modelul, era gri, cu atas) dar n-a fost sa fie... In principiu mi-as lua un touring sau chopper. Cam asta ar fi ideea.
×
×
  • Creează nouă...