Sari la conținut

ttymo

INACTIV
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ttymo

  1. ttymo

    Off-topic

    Stie careva unde pot gasi niste suruburi pt carene in Iasi? (de 5 cred, si preferabil nu la preturi SF de 'import'). Mersi anticipat.
  2. ttymo

    Off-topic

    Traiasca Iasi ul
  3. ttymo

    Off-topic

    Salut. Am vazut in Iasi (sau mi s-a parut ca am vazut) un BMW F800S (visiniu parca). Il cunoaste cineva pe proprietar,si-mi poate furniza niste informatii de contact,ma intereseaza niste detalii despre acest model. Sau daca e vreun alt posesor de BMW F800 S in Iasi? Multumesc.
  4. ttymo

    BURSA LOCALA

    Inca valabil. Pret 350 RON
  5. ttymo

    BURSA LOCALA

    Nu ma strange undeva unde si-ar da drumu',ci mai sus,la frunte. Stiu si eu ca-si dau drumul,dar nu e cazul aici.. cumpar semnalizare fata( partea stanga ) ca cea din poza. Ma intereseaza doar 1 bucata, in cel mai prost caz tot setul (2 semnalizari). Sau daca are cineva doar sticla portocalie. Ma intereseaza si un suport de nr cat mai mic (ce poate fi montat pe o honda VTR 1000F) precum si o pereche de semnale spate, cat mai mici (pe bec, nu pe LED). ym: the_insid3r tel: 0740 454 181
  6. ttymo

    BURSA LOCALA

    Vand casca AGV K3, black, marimea S (interior detasabil) Casca vine cu husa, cutie, carte, tot. este NOU NOUTA. O vand ca mi-am luat teapa a doua oara cu marimea. Am comandat initial M si mi-era putin larg, am trimis-o inapoi si am comandat S ul, care ma strange putin. Casca a costat 414 RON + inca vreo 50 RON transport dus intors. Pret: 370 RON ym: the_insid3r tel: 0740 454 181
  7. ttymo

    Vtr 1000 F

    Cumpar Honda VTR 1000F (f. important: sa nu aiba probleme cu distributia,in speta, cu intinzatorul de lant, sau la motor) ym: the_insid3r tel: 0740 454 181
  8. ttymo

    Accidente

    E bine daca as putea zice, are o fisura de bazin din cate am inteles, are mult de recuperat si dureri cumplite nu mai zic.
  9. Insider... sa treci pe la mine la servici sa-mi zici cum e senzatia !.. de fiecare data "plang" cand il aud si vad prin oras.
  10. De ce zici ca ai gresit incepand pe un motor de 100CP? Cred ca un cbr 600 f2 sau un sv 650s mi se pare destul de potrivit pentru un incepator. Dupa cum zici tu..ar trebui sa pleci de la trotineta...la bicicleta...scooter si asa mai departe. Eu sar de faza cu scooteru` si trec direct la 100CP...celelalte doua le-am parcurs.
  11. Aveam o dilema ! ... ce sa fie ? ce sa fie? CBR 600 F3 (din '95) sau SV 650 S (din 2000) ... SV o sa fie ! Mersi pentru ajutor PEPSI
  12. Ce toba sport recomandati pentru un SV 650 s ?
  13. Multumesc! Despre asta nu stiam !...
  14. Imi cer scuze daca am suparat pe altii, da nu m-am putut abtine ..m-am enervat prea tare din cauza unui prost care vinde telefoane mobile pe forum moto. Voiam doar niste informatii despre sv 650 s si le-am primit si care imi sunt de folos....iar alte pareri...opinii din partea voastra in legatura cu motoare in V2 imi sunt de folos...ma ajuta sa-mi dau seama....sa invat mai mult ! Daca nu ai motor de cand te-ai nascut nu poti sa intrebi nimic! nu poti sa iti zici si tu o parere ! sar altii cu gura care se cred zmei ! Renunt la multe lucruri ca sa strang bani de moto si sa-mi fac credit in banca sa-mi iau ce-mi doresc ....o moto! si nu pot sa arunc 4000 euro...iar peste 4 luni daca nu imi place moto...sa o schimb..sa-mi iau alta!...nu iti da nimeni o moto de 4000 de euro sa faci teste cu ea...sa vezi daca e pe placul tau....e si firesc acest lucru! De aceea vreau sa ma documentez foarte bine, sa ma hotorasc, sa stiu ce vreau si ce e mai potrivit pentru mine!
  15. esti prea prost ma ! esti tampit de-a dreptul ! Id-ul meu de mess este : tymo05 intra si vb sa-mi vezi fatza ma ..daca vrei iesim la o bere sa discutam ! Il aprob pe insider ca in aceeasi dilema sunt si eu...si MULTUMESC celor care mi-au raspuns la cele doua intrebari si care m-au facut sa-mi indrept atentia catre SV. Inca odata ma repet ..esti prea prost..(cuvant urat) ma!...Nu ti-e rusine de tine! Cum poti sa te mai suporti?
  16. " Rog lupii moralisti sa se abtina de la intrebari /remarci stupide si sa incerce sa fie ontopic." Omul vrea sa-si cumpere motor si tu sari pe el, daca nu ai chef sa scrii sau "te deranjeaza tonul"..nu raspunde..nu-ti pierde timpul cu astfel de lucruri, sunt sigur ca ai alte probleme mai importante de facut. Cred ca mai sunt si altii care vor sa afle niste informatii de la detinatorii motoarelor mentionate...si care aceste informatii ajuta foarte mult in alegerea unui motor pentru un incepator. Daca nu ai motor nu ai voie sa intreb despre un motor anume, sa-ti faci o parere? Cred ca "tonul tau deranjeaza" !
  17. pentru un incepator voi ce recomandati ..un sv 650 s ('99/2000) sau un cbr 600 f ('94/'95) ?
  18. Salut ! Ce parere aveti despre SV 650 S din 2000 ?
×
×
  • Creează nouă...