Sari la conținut

POWER MOTORS

EX+
  • Număr conținut

    626
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.piesemoto.ro
  • Yahoo
    horia.marin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2000
  • Numar Moto
    are
  • Club
    POWER MOTORS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha xz 550; fzr 600;fzr 1000;ktm lc4 625;bandit 600;cbr 900rr;tl 1000r;vstrom 650;intruder m800;x 11;bandit 650;cbr 954;
  • Interests
    Just cruising.

Vizitatori Recenți Profil

1.041 citiri profil
  • GPZ

POWER MOTORS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut...am o furca de Intruder M800 (usd) cu tuburile de alumineu putin indoite...cam cat ma costa indreptatul?...multumesc

  2. Salve.Sa iei legatura cu Relu. Tel:0767752918/0723730633.Monteaza la noi de 2 ani alarme moto.Are exact ceea ce cauti tu.Pt preturi si alte inf cel mai bine este sa iei legatura cu el.Recomandam. .Ciao!
  3. POWER MOTORS

    Accident Crangasi

    Salutare.Horia sunt.Da, Ciprian il cheama pe baiat si era un client de-al nostru.Chiar ieri si alaltaieri a stat mai tot timpul pe la noi prin magazin.Un baiat super ok si cu foarte mult bun simt.Despre permis chiar nu stiu daca avea sau nu.Am aflat imediat dupa accident, eu eram la magazin dar m-a anuntat un prieten f bun de la rutiera.M-a sunat imediat, caci el s-a aflat primul la fata locului daca il stiu pe baiat.Era chiar in drum spre noi, mai trebuia sa cumpere ceva de la noi.Imi pare f rau pt el.Probabil o sa mai intre o gramada pe aici care o sa abereze de zor.Fata este ok, ceva fractura de picior am inteles de la Alex politistul de la rutiera.Mai revin maine cu ceva detalii.Dumnezeu sa-l odihneasca.
  4. Salve.Exact in aceeasi situatie sunt si eu de mai bine de 6 luni.Tot suna politia rutiera la mine acasa si la firma sa ma prezint sa predau permisul si sa dau o declaratie legata de accident.Pana cand nu semnez nimic si nu ma prezint la ei, permisul il am in buzunar.Ciao!
  5. Salve.Ca de obicei dupa accidentul unuia dintre noi (indiferent a cui a fost vina) incep sa apara aici posturi si comentarii din ce in ce mai stupide.Nu va mai dati cu parerea total aiurea.Cristi e prieten cu noi de ceva vreme si numai un motorist inconstient nu il poti numi.Nu cred ca ati vrea sa fiti in pielea lui acum si in loc de incurajari sa cititi ineptiile postate.Mosule, bafta maxima si recuperare rapida.Cand esti pe picioarele tale din nou te asteptam la o bere.
  6. Salutare.Super buna ideea ta.Daca mai subscriu si altii aici poate organizam o chestie impreuna.Tinem legatura.Ciao! Da man.Se potrivesc.Au pana si aceeasi carte de reparatii.Sunt identice.Ciao!
  7. Salut man.Eu cel mai bine ma simt pe V2.Nu sunt de parere ca o motoreta buna e una care "baga mult".Daca vrei viteza maxima si alte chestii de genul asta, opteaza pt un 4 in linie si sa fie cat mai nou.Dar, daca doresti si altceva decat a baga mana in gaz incearca un V2, e total diferit chit ca e speed, chopper, etc. 2 IS BETTER THEN 4. Asta ca sa moara invidiosii.
  8. Salutare.Chiar te rog. Sunt chiar curios cum merge animalu'.Nu am avut ocazia sa conduc asa ceva pana acum.Astept detalii.Ciao!
  9. Sal.Desi am dat acum o sapt TL1000R, raman un f mare fan al modelului.Cat despre RSV nu am aceeasi parere.Am mers cam 2000 km acum 2-3 ani cu una de imprumut si TLR e mult mai ok din toate pct de vedere.E doar parerea mea.Gandeste-te ce performante ar fi avut TLR daca s-ar mai fi produs si in prezent.Numai bine.Ciao!
  10. Salutare.Stiu motoretele tale, sunt la Sorin acum, nu ? Marfa TLR-ul tau.(dar mai frumos e al meu )L-am studiat la el in magazin.Cat despre restul ai dreptate perfecta. Numai bine.Ciao! --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 14:31 ------------- Man, m-ai prins. . Motivul principal : NUNTA care o am in 3 sapt si nevoia acuta de cash.Dar oricum revin in forta in V2.Nu mai iau Busa stai linistit, era o idee. Imi voi lua un chopper mare 1500-1800 cmc.Sac,sac!! . Si o sa ma laud aici cu el sa mori tu de necaz .Acum sunt in studiu de choppere.Pa. --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 14:36 -------------
  11. Recuperare rapida man.Bafta maxima! PS:Papadie si pitica Bine ca a fost cu voi omu.
  12. Salutare.Motoreta a ajuns cu bine in Bucuresti (am avut morcovu' cam mare cu ea pe remorca) si deja a preluat-o proprietarul.A facut testele, super fericit.Am facut si eu 2 km cu ea( sper sa nu afle ), acum ii facem actele.Mai punem si noi in cateva zile unele poze de la noi de la mag.Numai bine.Ciao! POWER MOTORS+MOTOSTORE
  13. Salut man.Hai La multi ani! Scuze dar cum ti-am spus si la tel, abia de luni am redeschis magazinul.Ramane cum am stabilit.Ciao!
×
×
  • Creează nouă...