Sari la conținut

Anette

Membru
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Anette

  1. Un amic motociclist cu 600RR a fost implicat si el in evenimentul acesta. Venea din sens invers si a sters si el masina. Poate intra si ne explica amanuntzit, vad aici ca atotstiutorii tasteaza romane SF. Zice ca masina practic stationa si a intors din scurt. Oricit de preventiv ai merge in cazul acesta e ghinion. Nu-i iau apararea motociclistului accidentat.

     

    Nu a fost implicat, pur si simplu venea din sens opus si accidentul s`a petrecut in fata lui. Poate a sters masina de praf dupa...ca (,) cu moto nu s`a atins ;) Oi fi inteles tu gresit.

     

    Exceptand faptul ca ala cu Tico a fost un dobitoc, acum intelegi cum e cand nu te astepti sa apara cineva de unde stii sigur ca nu are cum sa apara ? Asa si eu, stand in coloana in conserva nu m-as fi asteptat sa apara un motociclist crosetand benzile. Dar stiind cum e pe moto, ma benoclez tot timpul in oglinzi dupa idioti. Nu-i mai injurati pe conservari atata. Luati-va si B-ul ca sa vedeti cum e.

    Deci ca sa vezi ... motociclistii au voie la strecurat, conservele nu. Good boy, bad boy.

     

    tu despre ce vorbesti? ce crosetat?????

     

     

     

    Bravo voua miejilor ca opriti in mijlocu` strazii pe banda a 2a de fiecare data cand vedeti o masina stationand pe prima banda. rofl

     

    baiatul a fost operat azi probabil cum ziceam acu` 2 pagini.

  2. here is another one:

     

    aia nu arata ca masina care intorcea de pe banda 1, iar daca ea cand a intors pe linia continua era pe banda 2 motorul era pe.. banda 3 la cattiva metrii de trecere

     

    vorbesc si io sa fac trafic

     

    Aia din masina a tras brusc de volan stanga DE PE BANDA 1 a sensului de mers pe calea dorobanti, dinspre ASE spre PERLA (ca sa intre in curte dar eu banuiesc ca vroia sa intoarca). Motociclistul era pe BANDA a 2 a pe ACELASI SENS de mers. Ce nu se potriveste in mintea ta? Motocicleta a intrat in roata stanga fata a masinii.

     

    Ce e cel mai important: motociclistul are din cate stiu eu mana stanga rupta in 2 locuri si piciorul drept (parca) rupt. In orice caz va fi operat luni. In rest...a avut mare noroc. Viteza nu cred ca avea (mai mult de cea legala). Oricum nu avea ce sa faca. Aia chiar nu s`a uitat in oglinda.... cred ca era cu ochii doar pe contrasens. Si unde mai pui ca vroia sa faca manevre sa declare ca era tasu la volan.

     

    Pai linia continua pusa inaintea trecerii de pietoni nu e pusa degeaba ...

     

    Linia continua e pe toata calea dorobanti de la ase pana la perla.

  3. bla bla bla...

     

    Cu tine chiar n`are rost. Tu te contrazici cu oameni care au copii de varsta ta si permis de cand nu erai nici macar in forma de spermatozoid si te dai mai egzperimendada decat ei. Bravo tie, ma bucur ca ai experienta cat pt tot forumu`. Noi? Ce experienta avem in fata ta? 0 maria ta. Iarta`ne ca existam, rofl.

  4. Sa ne lamurim: corect ce spui tu, insa manevrele astea se fac constant in tara asta, indiferent daca legea o permite sau nu. Cand o sa fie respectata legea, atunci poti scrie bolduit ca "Domnului NU ii trebuia motiv sa se asigure ca sa incalce linia DUBLA CONTINUA, pt ca ACEA LINIE nu trebuie incalcata". Cata vreme asta e o "practica uzuala" in tara asta de toata jena, macar asigura-te..ca nu sunt toti sfinti sa respecte legea(condamnabil lucru daca ma intrebi pe mine).

     

    Ceea ce nu vrei tu sa intelegi e faptul ca eu, spre deosebire de tine, condamn bizonu` ca a intors pe linia continua. Daca erai prietena cu el i`ai fi spus: "ba nene inteleg ca ai vrut sa intorci, ca e o "practica uzuala" dar trebuia sa te asiguri". Diferenta e ca eu i`as fi spus: "NU aveai DE CE sa incalci linia continua pt ca ACEA LINIE nu trebuie incalcata". Pentru mine nu exista "daca tot o faci". Nu exista "o face toata lumea", atunci "o fac si eu dar asigurandu`ma". Asta incerc sa`ti zic. Probabil si tu mai intorci pe linia continua, dar te asiguri de 3 ori inainte. Probabil ca ai impresia ca faptul ca te asiguri scuza incalcarea legii.

     

    Acum, inteleg ca ai "radarul" atasat? esti una din persoanele care pot "din ochi"(deh, vederea bionica,fato) sa spuna viteza cu care circula motocicletele. De ce va dati cu parerea, daca unul din baietii care au fost cu el a spus clar, in repetate randuri, ca nu era viteza supersonica? si pan' la urma, cu ce doresti sa te lamuresc? vrei sa facem fizica de clasa a 9-a? n-ai fost la scoala?...data viitoare cand vrei sa faci pe dura, gaseste-ti si argumentele, te rog, pt ca sa faci atacuri la persoana pe topicul unde s-a anuntat moartea unuia "de-al nostru"(fie ca va place sau nu), este morbid.

     

    Ha ha. Nu am radarul atasat. Ceea ce e trist este ca nici tu nu il ai. Si nici ala cu passat`ul. Si nici trotinel. Si nici cei 2 care erau IN FATA baiatului care a murit. E trist inca o data ca nu constientizati ca sansele de supravietuire (in caz de ceva) scad odata cu cresterea vitezei. Vezi ca ti`au explicat inaintea mea inca 2 useri ce e cu energia cinetica. Probabil nu esti atat de "bad ass" sa te iei in gura si cu ei, ca n`ai cum...nu e domeniu` tau. De ce ne dam cu parerea? Pentru ca putem. Pentru ca e o tara libera, pentru ca exista democratie. Pentru ca parintii tai s`au impins in 89 tocmai ca sa poti tu sa`ti dai cu parerea. Pentru ca fiecare om oricat de prost ar fi, are dreptu` la opinie. Fiecare om are o parere. Pentru ca (prost sau nu) gandim. Pentru ca nu suntem animale. Pentru ca ne intereseaza. Sau, ca sa te enervam pe tine.

     

     

    Repet pt ultima oara ca sa inteleaga toate mintile "luminate": cu ce ne mai incalzeste sa facem noi "ancheta" si sa dam cu presupusul, cand peste o saptamana, totul o sa se uite, ca asa suntem noi croiti?! ce atata curiozitate..si din curiozitate o dati in rautati.

     

    Nu ne incalzeste cu nimic.. Da` pe tine cu ce te incalzeste ca ai dat cu rip ? Pe el cu ce`l mai incalzeste asta? Tu de ce postezi? Ce anume crezi ca ai schimbat tu prin postul tau? Ai dreptate, peste o saptamana totul o sa se uite, dar poate pe altii, tragedia unui necunoscut i`a afectat intr`un fel. Macar cat sa zica "nu mai intorc pe linia continua ca uite ce pot sa fac...". Pe tine probabil nu, pt ca tu vei intoarce in continuare desi gasesti condamnabil acest fapt.

    Vina este a bizonului, incontestabil. Imi pare rau ca a murit acel baiat chiar daca nu aveam nicio treaba cu el. Imi pare sincer rau pt familia lui. Nu mai putem face nimic sa`l aducem inapoi.

    Curiozitate.... unii doar cauta metode prin care acest accident ar fi putut fi ori evitat, ori prin care moartea ar fi putut fi evitata. Si nu pt a brava in fata voastra sau in fata celui mort. Ci doar pt a "castiga" un dram de experienta de pe urma tragediei. Pentru ca poate pana acum li se parea imposibil ca cineva sa intoarca de pe prima banda peste linia dubla-continua. Mai ales pe drumul ala. Dar uite ca se practica. Si atunci ce facem? Mai avem si lucrul asta in vedere cand mai mergem pe acolo. Trotinel s`a gandit ca in locu` baiatului putea sa fie el. Crezi ca inainte de accident s`a gandit vreodata: "Daca imi intoarce masina asta in fata?" ?

  5. Pai, avand in vedere ca motocicleta avea carena stanga afectata, semnalizare, capat ghidon si scarita, banuiesc ca mergea cu cel putin 250. Felicitari pt vigilenta !!!

     

    De unde stiau primii 2 ca soferul Passat-ului rula cu 90 km/h ? Hmmm, cred, dar nu sunt sigur, e o chestiune complicata, poate cand l-au depasit cu x km/h au putut sa spuna "din ochi" cam cu cat mergea ala.

     

    Uof Doamne ....

     

    Uof Doamne ... eu zic sa te relaxezi si sa lasi ironiile astea, ca cel putin pe tine te`am intrebat frumos. Oricum, imi pare sincer rau pt amicul tau si pt familia lui, inteleg ca erati tovarasi si ca te enerveaza faptul ca s`au gasit toti "vigilentii" pe forum sa`si dea cu parerea, dar si tu, ca altii, pierdeti din vedere unul din scopurile rubricii "accidente". Chiar crezi ca nu se poate invata din greselile celorlalti? Bine, probabil tu, fiind atat de experimentat nu mai ai nimic de invatat de la nimeni.

     

    Ma asteptam ca macar tu (despre care stiu sigur ca nu esti motociclist de tastatura) si care credeam eu ca te`ai maturizat in ultimu` timp, sa fii mai realist. Nu cumva tu esti cel care ai zis primu` ca (crezi ca) motocicleta nu a atins masina? Si daca s`a dus taras, neoprita de nimic, ce vroiai sa se faca acordeon?

    Eu nu am zis ca avea 250.

     

    ps: De asemenea ma mai asteptam si la raspunsul asta legat de cei 2 care au depasit passat-ul. E bine ca toata lumea mergea regulamentar, Uof Doamne.

    Pacat ca exista bizoni ca asta cu passat-ul in trafic, dar din cate observ incalcarea legii e normala pt ambele parti. "Conservari" sau "motorizati". Nu stiu de ce nu constientizati ca la viteze mari sunteti invizibili si ca nu trebuie sa va bazati pe faptul ca aveti dreptate (a se citi prioritate). Cati au murit cu dreptatea in mana? La ce folos? Crezi ca bizonu` o sa`si mai aduca aminte peste 2 ani de cum a intors el pe linia continua si a omorat un om?

  6. Esti to-tal off-topi-c lil-debul si pe lang-a asta nici na-i cititt ce a-m scris si anume faptu-l ca , and i quote myself (ma auto cite-z c-a poa-te n-e intelege-m in engleza ma-i bine) : "Oricata experienta ai avea in ORICE, se gaseste ceva sau cineva care sa te puna in pericol. Consider ca cel mai important e sa incerci TU sa ai grija de tine nu sa te bazezi pe faptul ca vor avea altii."

    Era sa ca-zi de 2 ori da na-i cazut. E bine ca a-i invatat ceva din asta.

  7. Dar daca domnul sofer se asigura cand a facut manevra

    Hai sa-i dam motociclistului in cap ca-si vedea de drum si(atentie!) nu se stie ce viteza avea ca sa dam cu presupusul si incaceva..e mort!

     

    Domnului NU ii trebuia motiv sa se asigure ca sa incalce linia DUBLA CONTINUA, pt ca ACEA LINIE nu trebuie incalcata.

     

    Din pacate nu mai poti sa`i dai motociclistului in cap. RIP si de morti numa` de bine.

    Dar (atentie! tie fato) daca nu esti in stare sa constientizezi faptul ca motociclistul nu circula cu viteza legala, ar trebui sa repeti macar fizica (materia) de liceu.. Nu se stie ce viteza avea, asa e. Dar tu ce viteza CREZI ca avea? Te rog eu frumos daca vrei sa`mi raspunzi, uite`te inca o data la pozele de la fata locului.

     

     

    Cu masina poate merge orice idiot sa mearga, in schimb pe motocicleta, oricata experienta ai avea, se gaseste unu' d-asta care sa te aranjeze, de nu se mai stie ce esti...

    Si da, viteza e un factor, dar nu unul major! Factorul major care duce la tragedii este nerespectarea regulilor de circulatie si tupeul infect pe care il au multi soferi din romanica (cu "r" mic).

    Baiatul asta nu cred ca avea mai mult de 80 - 90 km/h... Sa nu-mi zici ca nu mergi cu peste 100km/h in afara localitatii, la drum drept; chiar si cand ai fost relativ incepator, nu cred ca mergeai cu 80...

    Sau daca depasesti 50km/h, iti pierzi prioritatea (sau 80km/h in afara)?

    Deci baiatu' asta merita ce i s-a intamplat pentru ca: mergea "tare" => nu avea prioritate pe SENSUL LUI? :smoke:

    Eu ziceam de usurinta cu care se indoaie o tabla, fir-ar ea a dracului, ca daca dau si eu un picior in portiera (chiar si la "forta" mea) , cu bocancul se indoaie.

     

    Draguto, nu cumva tu esti aia care evita cate 2 accidente pe zi? (sau chiar mai multe...nu mai stau sa`ti rascolesc posturile de la accidente). Oricata experienta ai avea in ORICE, se gaseste ceva sau cineva care sa te puna in pericol. Consider ca cel mai important e sa incerci TU sa ai grija de tine nu sa te bazezi pe faptul ca vor avea altii. LOL..si cu motocicleta e in stare oricine sa mearga. Diferenta e ca unii se intorc.

    Te contrazici singura si esti destul de haioasa. Adica daca baiatul ala avea 111 km/h (da...reducem la absurd) nu cumva avea acelasi tupeu infect al soferilor din romanica? Nu cumva e in ton cu bizonu` care a intors peste linia continua? Nu cumva era si el in afara LEGII? Amandoi au incalcat legea, draguto. Care`i diferenta? Bizonu` e acasa, Motociclistu` pe masa de imbalsamat. Pt cine e mai trist?

    Chiar crezi ca nu mai exista oameni care merg in limitele legale de viteza? Ai aceeasi mentalitate de **t tipica romanului: "daca ala merge cu 150 pe autostrada eu de ce sa fiu mai fraiera sa merg cu 130?".

    Adevarat, nu isi pierde prioritatea (acolo unde o are), cat timp este VIZIBIL. Chiar refuz sa cred ca bizonu` a tras de volan fara sa se uite in oglinda. Nu cred ca a plecat cu gandu` de a nu mai ajunge acasa, sau sa`si strice masina, sau sa ramana fara permis, etc.

    Bravo tie ca poti sa indoi stalpul unei masini cu un singur sut. Iti meriti porecla "herculana" pusa de alt user mai inainte. Cand o sa indoi tu stalpu` masinii cu picioru` o sa daram blocu` in care locuiesc cu capul. Sau cu bocancu` (,) ca vad ca bocancii iti dau o anumita forta.

     

    Să nu mai fiu acuzat ca generalizez :lol:. Cat de incompetent a fost motociclistul (părerea ta, evident) daca in 18m de frână n-a reusit de la "80-90" sa ajunga la o viteza la care "sa ii indoaie doar" portiera? In loc sa declanseze airbagurile...

     

    Si nu e cazul sa 'v-o' zic eu... tu iti dai singură la gioale (si ai mai facut-o cu ocazia altui topic) :

     

    Viteza legala e o notiune optionala a codului rutier si nu se aplica pentru astia cu 3 oua, nu ? E pe lista de legale legale, si cand o trec astia pe lista de legale ilegale facem o lista noua cu legale legale ....

     

    Esti un exemplu perfect al soferului de "romanica", el ce are mai multe drepturi decat restul iar o mica abatere E OK, nu e ca si cum ai omora pe cineva...

     

    I agree, good posting icon.

     

    ma uimeste lipsa de logica a unor persoane de pe aici...ce conteaza ca ai viteza, vina e a celui care nu-ti da prioritate. cand dracu o sa le intre in cap tuturor ca DACA AI VITEZA risti SA NU FII VAZUT in timp util?

     

    doi la mana, repetentilor din cauza fizicii nu li se aprinde beculetul ala (e ars demult, saracul!!) cand le spui de energie cinetica, mase si alte alea. ala de-i mort, saracu, avea viteza ca sa indoaie in asa hal un prag de passat. da cui sa-i explici, uneia care e observata pe drum la fel si la 50 si la 100 si la 200 km/h?

     

    cine are de bagat la cap o sa bage, cine nu n-are decat sa se faca terci.

     

    I agree, good posting icon. Baga si tu ceva la cap Beatrice daca tot se presupune ca de aici avem ce invata.

     

    Primii 2 care au reusit sa treaca au spus ca mergea cu 90-100 ala

     

    Si primii 2 stiu asta pentru ca....?

     

    De la un tragic accident s`a ajuns iar la "SS`urile nu sunt bune, doar cei cu sportive fac accident, luati`va toti choppere". Ce e cel mai amuzant e ca aceste concluzii vin din partea unor persoane care habar n`au cat de repede scade viteza unei sportive doar in momentul in care iei mana din gaz, fara sa mai vorbim de franare. E amuzant de altfel si ca unii incearca sa convinga "comunitatea" ca motociclistul circula cu viteza legala. Spune`mi tu Beatrice cum indoi stalpu` la masina CU CORPUL in conditiile in care ai 90km/h si 18 metri de frana. A stai, tu esti cea care indoaie o masina cu picioru. Cu corpu` cred ca o razi de pe fata pamantului.

  8. Conteaza daca era sau nu ?

    daca da , de ce ?

     

    Pentru ca nu faceti decat sa luati de buna fabula unui gura-casca de pe margine, acelasi gura-casca (,) care sustine probabil si ca motociclistu` avea 200 la ora si se dadea pe o roata cu genunchiu` pe jos. Si atunci te intreb...care e diferenta dintre voi si babele din coltu` strazii, pe care la fiecare accident moto le acuzati ca mananca **cat cand zic ca motociclistii circula cu viteze astronomice.

  9. O crima ramane o crima indiferent de circumstantele in care se produce, iar toti criminalii TREBUIE sa infunde puscaria. De ce trebuie tratat preferential un criminal rutier fata de un hot, un delapidator sau un violator? E de neimaginat sa iei cu suspendare si sa nu faci in unele cazuri nici macar o zi de parnaie dupa ce ai omorat un om si ai distrus o familie.

    R.I.P. si condoleante familiei indurerate.

     

    nu poti totusi sa`i bagi in aceeasi oala pe soferi cu hotii sau ucigasii care pleaca de`acasa cu gandu` sa dea in cap. nu cred ca pleaca nimeni cu ideea: azi vreau sa dau cu masina peste un motociclist...

    il astept pe -=HD=- care va posta ca golfistu` se grabea la mama lui care era pe moarte pe patul de spital iar de vina e motociclistu` ca avea prioritate dar n`a citit ganduri.

     

    RIP :peace:

  10. 1.nu stiu cu care politie ai aflat ca erau 43m, dar dupa cum stii, exista 2 martori care trebuie sa fie de fata la masuratori, nici asa nu e informatia confirmata? :laugh:

    2.nu cred ca am nimic de castigat din asta?! :love:

    3.aici iti dau dreptate, avand in vedere ca prietenii lui stateau prin zona asta, sunt foarte sigura ca nu a trecut prima oara in viata lui pe acolo, nu am dat vina pe altele ci am zis ca vina este numai a lui.asta cu povara...depinde de el, in gandirea noastra ar fi o povara, poate pt el e f usor, nu ai de unde sa stii.

     

    Userul Nightwolf este politistu`-masurator care a "declarat" si el pe forum ca , citez: "cadavrul a fost gasit la aprox. 40 m de trecere iar motorul la aprox. 43". Oricat ai aproxima, 20m e FOAAAAAAAAAARTE departe de 40m. Si cred ca este mult mai in masura decat tine sa dea aceste date.

  11. 21m, dupa masuratori.......

     

     

    Cum ma nene ca politia zice 43m, tu zici 21.... mai aveti putin si ziceti ca avea 50km/h de fapt.

    Te simti mai bine acum ca ai declarat pe forum?

     

    frate, daca n-ai m-ai trecut prin zona aia in viata ta, nu vezi trecerea aia de pietoni decat cam in max 5-10m.acum nu stiu, stau si ma gandesc ca nu trebuie sa il mai judecam si noi ca oricum va fi judecat, desi la noi in tara legile sunt foaaarte blande si scapi f usor, dar cu povara asta ca a omorat un om va trai toata viata, din acest motiv o spun ca imi pare rau pt el...in rest, vina ii apartine.rip dnei prof. :love: :laugh:

     

    Hai sa fim seriosi, avand numar de bucuresti mi`e foarte greu sa cred ca a trecut aseara pt prima oara prin zona aia. Sa nu mai dam vina pe altele...

    Iar cu "povara" .... nu se stie, "unii" motociclisti sunt vazuti in cluburi la o saptamana dupa ce si`au omorat pasagera :|

  12. Dumnezeu s`o ierte pe femeie! Rusine motociclistului care a omorat`o!

     

    Trist, dar ACCEPTATI faptul ca unul din voi a comis o crima! Este motociclist ca voi, n`o mai dati de gard cu "ala nu`i frate cu mine, ala nu`i motociclist, etc". Atata timp cat are carnet @ categoria A, motocicleta, kilometri reali si nu la tastatura si era calare cand a comis`o, e MOTOCICLIST! Se poate sa`l fi si salutat prin trafic cu alte ocazii :love:.

     

    Si mai trist este faptul ca multi din voi iau la misto actiunile motociclistilor de a face ceva pt TOTI. Incepand cu actiunea "groapa" si terminand cu actiunea "Atentie , existam". Adica.... chiar e cazu` ca la fiecare accident (de orice natura) sa apara vreun tampit care sa interebe sarcastic "Acum tot groapa e de vina?".

     

    Nu mai fiti paranoici, singurii oameni care or sa`si aduca aminte de accidentu` asta peste vreo saptamana or sa fie cei din familia decedatei, vecinii, prietenii, cunostintele si...cam atat. Nu o sa va arate nimeni cu degetu` pe strada, n`o sa va linseze nimeni! Motociclistu` asta nu v`a patat imaginea!! Voi v`o patati singuri prin felul in care mergeti prin oras!

    Pe cei care va "urasc" de la inceput n`o sa`i impresionati cu nicio campanie. Nici sa le dati bani. Nu va suporta si punct. Nu le place ca ei stau la coada in timp ce voi, printre benzi ajungeti primii la semafor. Nu le place cand le treziti copiii la 2 noaptea ca treceti ca Rossi pe bulevard si nici termopanele nu fac fata tobelor voastre. Nu le place sa vina sa va goneasca din locuri publice (a se citi parcari ale unor mari magazine) unde organizati curse ilegale si show`uri...

     

    Pietoni morti pe trecere au tot fost si or sa mai fie.. ucisi de masini si de motociclete si de ce mai vreti voi.

     

    Pe mine nu ma intereseaza cum traversezi tu, pe unde traversezi si ce faci ca sa traversezi. EU MA ASIGUR si nu trec decat cand STIU ca pot sa ajung pe partea cealalta (A STRAZII) in aceeasi conditie in care eram atunci cand mi`am inceput traversarea. Oricat de mult timp as sta ca sa ma asigur. Si cred ca orice om de 36 de ani isi poate da seama cand un vehicul incetineste si cand nu. Ca sa traversezi acolo te uiti intr`o singura parte, e vizibilitate buna, e locu` stramt, oricine de pe forumu` asta cu 2 picioare functionaLE si cu putina vointa traverseaza partea aia a strazii in 3 secunde dus-intors. Nu`i iau apararea motociclistului, Doamne fereste! Si nu, pe trecerea aia nu putea fi mama, pt ca n`a ajuns DEGEABA la varsta pe care o are. Iar eu nu ma simt norocoasa ca traiesc si ca n`a dat vreo masina peste mine, ci simt doar ca am fost DESTUL de prudenta cat sa nu ma pun in pericol vreodata de cand am inceput sa constientizez pericolul strazilor si chiar si a trecerilor de pietoni. Iar pietonul nu e chiar ATAT de REGE pe trecere. Daca nu te invata nimeni, macar spiritul de autoconservare te obliga sa fii atent atunci cand traversezi si sa te ASIGURI. Iar o campanie pt informarea pietonilor/copiilor este mai mult decat necesara. Cei care neaga asta, ori circula doar cu RATB/metrou/avion sau nu ies p`afara, ori se numara printre cei care isi pun viata in pericol zilnic traversand bulevarde pe rosu, prin mijloc sau uitandu`se pe cer si atat.

  13. Nu as fi vrut sa bat campii off topic aici, dar sincer nu am mai rezistat:

    - cineva spunea ca nu se vad banii platiti de noi ca taxe (in benzina, in impozit, in masini ridicate de diverse firme create special pt imbogatirea unora, etc), pe sosele. Eu as zice ca se vad si dau un singur exemplu: Bugatti Veyron in Romania - Costelush Casuneanu. "Aici sunt banii dumneavoastra!"

     

    nu te supara, stii cumva portiunile de drum pe care le`a asfaltat firma tatalui lui costelus? vb ....

     

     

     

    Groaznic accident, pe mine m`a sunat mama sa ma intrebe daca am auzit de el si m`a rugat sa nu ma mai urc pe moto. Nu i`am cunoscut pe niciunul din ei, dar sunt f impresionata de voi, prietenii lor care aveti numai cuvinte bune pt ei. Oricine isi poate da seama ca au fost doi oameni minunati, care au lasat goluri mari in urma lor. Voi sunteti singurii care pot face ceva! Nu`i lasati, protestati! Sunteti multi si sunteti indurerati! Nu e cinstit sa scape mereu vinovatii! Maine poate sa fie altcineva... alt prieten, alta persoana minunata. Adunati`va! Faceti ceva :rose:

     

    Multa putere familiilor si prietenilor! Sa le fie tarana usoara celor doi. Sunt sigura ca n`or fie uitati niciodata :rose:

  14. @anette: lasand nitel deoparte toate intepaturile de aici, am si eu o curiozitate. spui ca amicul tau care a vazut accidentul nu a vrut sa dea declaratie ca martor, dar ulterior s-a oferit sa depuna declaratie, daca l-ar ajuta pe motociclistul din cauza (ai scris asta pe una din paginile dinainte). intrebarea mea este: de ce s-a razgandit? nu este o intrebare-capcana sau rautaciaosa sau altfel ci, cum spuneam, sunt doar curioasa :makeout:

     

    pentru ca l`am rugat eu si l`am asigurat ca nu are nimic de pierdut (aka timp). oricum nu stiu daca mai are importanta sau daca declaratia lui mai are vreo valoare, doar ca el poate sa faca lumina legat de ceea ce s`a intamplat. am inteles ca motociclistul nu`si aduce aminte.

  15. draga Anette, cuvantul BAZMA exista?

    cand "voi", motociclistii cu gura mare si creier mai mic, o sa MERITATI formulare mai bune, sa faceti o cerere. Pana una-alta, cand te uiti cine scrie aici si CUM, iti dai seama ca, oricum, formularele alea puteau fi scrise si de turci, ca nu conteaza. Populatia are ce merita.

     

    Nu este vorba doar de "noi" aici , ok? pentru ca la politie si la completat formulare nu se duc doar "motociclisti cu gura mare si cu creier mic". pana una alta, poti sa mi te adresezi pe tema asta cand vei descoperi un cuvant scris gresit de mine. ma gandesc ca aceste cazuri tind spre 1% acel 1% putandu`se datora din cauza stilului meu ultra-rapid de a dactilografia si a faptului ca am unghiile destul de lungi. pana atunci ma mentin la 99% asa ca nu vad ce rost are acest reply al tau LA ADRESA MEA.

    pentru intrarea la scoala de politie dai examen la gramatica. CUM POTI SA TRECI DE ACEL EXAMEN DACA TU ESTI UN RETARDAT CU 8 CLASE facute bine, iar restu` mai mult nu, care scrie "atmosfera" dupa auz cu D? eu nu trebuie sa dau examen la gramatica si nici o parte care tinde spre infinit din cei care se prezinta la biroul de accidente. a, daca noi suntem retardati si nu stim sa scriem atunci nici politia nu trebuie sa stie? acel document este unul oficial. astept sa vad publicata urmatoarea orTonanDa de urgenDa.

     

    Anyway, este de altfel si ultimul reply catre tine pentru ca scrii mult si transmiti nimic. Include`ma in oamenii care iti consuma aerul, sper sa nu scapi de mine prea curand :makeout:

     

    ps: legat de articolul cu cangurii -> si acolo scrie mult si nimic, pana si de acolo poti sa`ti dai seama ca respectivii canguri erau interesati de catei nu de femei :wink:

    pps: am cautat pe net si s`au luat masuri impotriva cangurilor, dar eu plec de la premisa ca tu nu stii germana asa ca nu`ti voi da link.

     

     

     

    In rest... Sanatate multa motociclistului si recuperare ... usoara si rapida. oricum, azazel te tin la curent

  16. era vorba ca accidentul se poate evita de catre una din parti nu de catre tine. Tu nu ai cum sa eviti un accident ci doar sa incerci sa, in cazul in care nu il provoci. Stiu absolut sigur ca e bine ca atunci cand pleci pe verde de la semafor sa te uiti ca traversul sa fie oprit cu TOATE cele 3-4 benzi ale sale + linia de tramvai. Dar asta se cheama autoconservare nu toti o avem ce-i drep

     

    Zi`i tu weeman cum e cu jeepu` ca pe mine nu ma crede :D

     

     

    ti-a povestit cu lux de amanunte ceva la care a ajuns. Tu stii ce inseamna sa fii martor ocular? Ca actiunea sa se desfasoare in fata ochilor tai. Eu bag mana in foc ca el a ajuns dupa. Ca a vazut picioru? Pfff... SMURD-ul ajunge in 5min de la apel in zona aia pentru ca vine abia de la Pieptanari DECI putea sa ajunga pretenul tau de 3x mai repede ca ei daca trecea prin zona, se afla in zona, sta in zona. Nu ma incanta cu nimic. Faptul ca ai spus ca nu e motociclist ma face sa cred ca CHIAR NU A VAZUT deoarece nu e interesat de fenomen si nu a intors capu cand a auzit motoru ci, daca era acolo, cand a auzit bufnitura. Dar... ma repet: ne certam aiurea si degeaba. Nu are cum sa iasa moto vinovat?? Hahahahahahaha asta e cea mai tare pe ziua de azi dar... las-o asa :wink:

     

    tu poti sa zici ce vrei. prietenul meu a vazut live si mi`e FIX INDIFERENT daca ma crezi sau nu. sau acum vrei sa te credem toti ca in momentul producerii accidentului singurele persoane care existau pe o raza de 30-50 de metri erau motociclistul si baba? Nu conteaza daca e interesat de motociclisti sau nu, LA UN ACCIDENT ABSOLUT ORICINE INTOARCE CAPUL INDIFERENT DE VARSTA, SEX, PREOCUPARI. iar in cazul asta nici macar n`a fost nevoie de INTORS...daca ma intelegi.

     

    ps: moto are cum sa iasa vinovat doar daca se gaseste cineva din partea babei sa dea bani cum e obiceiu` si sa mute trecerea de pietoni. in rest...las`o asa.

    ps2: eu nu ma cert cu tine :makeout:

  17. eu cred ca, daca nu avea cu ce sa ajute la accident, nu avea cum sa o ajute nici pe prietena. Pe principiul ca daca esti incapabil sa oferi ajutor, esti incapabil si punct. Sau a reusit sa ii stearga cu buretele, prietenei, imaginile din memorie? A fost martor (daca a fost), a plecat si nu a ajutat pe nimeni.

     

    e foarte simplu, o ajuta - o ia de acolo, de ce sa o oblige sa vada o gramada de sange, oameni morti si picioare sfashaiate???? si nici el nu e obligat sa stea sa vada tot.

     

    really now... cum stim "noi" ca e? Care suntem astia inclusi la "noi"? Eu nu ma simt inclusa... Am vazut accidente si am vazut cum se misca politia cand e la accident. Tu ce experiente nefericite ai avut, de concluzionezi (in numele unor nedefiniti "noi"), ca sistemul are o buba care te doare pe tine? Nu v-ati cumparat toti SMURD si Politie proprie, asa se intampla, se sta la rand, ca daca v-ati da (da, "VOI") cap in cap doar cate unul pe zi, vi s-ar rezolva rahaturile instant.

     

    ma lasi.... se sta la rand cand nu e nimeni in fata ta si politistu e ocupat sa ascute tiesto la LAPTOP si sa isi manance senvishu! Politia la accident se misca ok, dar daca te duci TU sa declari accident stai acolo cate 2 ore ca ii doare in * de tine. si stai sa te certi cu ei ca sunt unii de sufera de ei de zici ca tre sa fii presedintele ca sa li te adresezi. eu personal am avut 2 accidente. in primul desi nu eram eu de vina (dar eram in ambulanta) s`au grabit sa ma scoata pe mine ca dupa lovire am ajuns eu pe sensul care avea cedeaza si cealalta masina pe prioritate. in al 2lea a intrat un autocar in masina cu care eram (nimic grav) - si aici a fost cazul cu TIESTO. si lasa putin aroganta deoparte ca nu e cazu` sa`mi vb asa.

     

    ti-am explicat de ce stai "o gramada". In principal, ajungi sa stai "gramada" cand ESTI "facut gramada" si produci sau nu eviti un accident. MAJORITATEA accidentelor pe care le-am vazut eu puteau fi evitate, DACA una din partile implicate ar fi facut altceva. Si daca esti nevinovat, nu e nimeni obligat sa-ti trimita elicopter acasa sa dai declaratia... Stai la rand, ca s-au mai "incidentat" si altii... Cand veniti pe aici si dati inainte cu "cap de creta", nu va mai ganditi ca o sa ajungeti sa le stati pe la usi. Smecheria sus numai cand aveti fierul intreg sub fund, ca altfel ... "SISTEMUL ne face si ne drege"...

     

    Aici nu era vorba de partile implicate, era vorba de martori. Cine vrea sa stea ore in sir sa dea declaratii pt necunoscuti?? Eu personal nu dau cu "cap de creta" desi 90% din politisti n`ar trece nici macar testu la gramatica daca s`ar da din nou. (no offence nightwolf, oricum esti printre ceilalti 10%.) Du`te la politie si citeste chestionaru` de declaratie sa vezi ca gasesti minim 2 greseli gramaticale, pe care nu am mai avut baterie la telefon sa le pozez si nici memorie de incarcat cu astfel de balarii nefolositoare.

     

    eu zic ca aia inseamna ca pe stradute mici, iti asumi niste chestii cand mergi peste 50. In majoritatea cazurilor, nu se intampla nimic. Dar cand se intampla, ar trebui sa stii ca nu e un angajat al primariei la fiecare coltz de straduta, cu tablele in buzunar, sa iti inlocuiasca un indicator cand ciorile l-au furat sa-l duca la fier vechi.

     

    A nu, n`ar trebui sa fie inlocuite nu? Normal aceeasi mentalitate de rahat pe care o au si cei care nu le inlocuiesc.

     

    din punctul meu de vedere, trebuie sa moara toti care nu-s in stare sa-si PASTREZE viata... Le-a fost DATA, nu si-au obtinut-o singuri dintr-o cutie cu vieti "nefolosite" si au adaptat-o pe un corp fara creier. Esti prost, mori! Reusesti sa nu mori, felicitari! Planeta e suprapopulata. Mie, de exemplu, prostii imi mananca aerul!!!! La fiecare individ care mai moare, eu castig un strop de oxigen. Si tu castigi. Toti castigam.

     

    PS: nasol accident (pt motorist), daca a fost pe trecerea de pietoni... chestie care inca nu s-a lamurit, ca nimeni nu pare sa stie cum s-a intamplat de fapt.

     

    PPS: eu as prefera sa mor, decat sa raman cu vreun handicap in urma unui accident. De aia ii doresc insanatosire grabnica si eficienta, sa-i fie salvat piciorul si toate cele. Ca pe baba n-o aduce nimeni inapoi, chiar daca era vinovata sau nu.

     

    Si daca te loveste pe trecerea de pietoni esti tu proasta ca nu ai fost in stare sa`ti pastrezi viata? Daca te loveste unu care iti intra pe contrasens cand depaseste sau daca pierde controlul, tot tu esti proasta? dar daca iti iese un camion din lateral si te loveste tot tu esti proasta? si daca mergi cu 50 la ora si ajungi sub rotile camionului care face stanga pe linia continua? am inteles punctul tau de vedere. toti cei de la rubrica "accidente" sunt prosti iar tu esti desteapta care le stie pe toate si evita toate accidentele.

    PS: daca nu stii in cazul asta despre ce a fost vorba mai bine taci. Nu a fost pe trecerea de pietoni si s`a demonstrat asta. De cine crezi...de politie. S`a lamurit.

     

     

    4. In Australia oamenii sunt omorati de canguri. Si nimeni nu zice puah.. Australia. Deci subiectul nu are rost nu mai insista. Facem dintr-un tzantzar armasar...

     

    cangurii sunt animale salbatice. cangurii nu traiesc IN ORAS. cangurii nu musca.

     

     

    Nu fii rea ... daca tu faci parte din sistem sub o forma sau alta asta nu inseamna ca trebuie sa te impui. Adu-ti aminte cum, probabil zic si eu, inainte sa intrii in sistem erai gica-contra fata de tot ce inseamna politie si ambulanta. Nu ne-am nascut toti in sistem. Si nu vom avea cum sa-i schimbam imaginea. In schimb putem ii putem face pe restu sa se gandeasca de 2x inainte sa posteze.

     

    Nu sunt gica-contra, sunt convinsa ca nu toti sunt la fel si ca nu e la fel peste tot. doar ca ajunge doar o data sa iti fure inelele cei din ambulanta ca sa nu mai ai o parere buna despre ei. si ajunge o data sa -> (read cazul TIESTO de mai sus ca sa nu ma mai repet).. ca sa nu mai ai o parere buna despre politie.

     

     

    TOATE accidentele pot fii evitate. Nu exista accidente rutiere care nu pot fii evitate indiferent de natura lor. Singurul accident, dar nu e rutier ci aero-rutier, care nu poate fii evitat e acela cand big plane crashes pe masina ta. :wink:

     

    Aici exagerezi si o stii mai bine decat mine. eu sigur nu am cum sa`l evit pe unu care`mi intra pe rosu din lateral cu 80km/h cand eu plec pe verde de la semafor (a...si nu cu "scartz" ca sunt femeie si nu stiu eu d`astea) :makeout: iar asta e doar un exemplu. altele le`am dat mai sus.

     

     

     

    Mesaj completat

    SI nu te cheama nimeni de 20x dupa ci doar o data la cercetari penale (max. de 2x) si odata in instanta. Iar intervalele sunt de cateva luni. Anyway, nu da vina pe sistem ca nu are rost. Aici e cine vrea sa fie martor ocular sau nu. Evident, exista niste implicatii. Eu personal m-am plictisit de asa zisii martori oculari la accidentele mortale care apar dupa. De ce? Pentru ca sunt niste escroci infatuati care nu au vazut nimic si care se dau importanti. Adevaratului martor ocular i se ia declaratia la fata locului nu este chemat ulterior pentru ea.

     

    neinteresant daca tu crezi ca amicul meu a fost de fata sau nu. mie mi`a povestit cu lux de amanunte (inclusiv cum arata piciorul motociclistului), in aceeasi zi, inainte sa citesc de accident pe forum. si nu e motociclist si nici n`a vazut accidentul in alta parte (gen tv ziar forum). a fost la fata locului, in momentul producerii accidentului. daca el a considerat la momentul respectiv ca nu vrea sa fie martor, e problema lui. eu oricum nu sunt de acord cu decizia lui si ma foarte deranjeaza faptul ca a decis ca nu are cu ce sa ajute, dar probabil s`a gandit ca oricum baba nu era pe trecere si oricum motociclistul nu are cum sa iasa vinovat.

    Mesaj completat

    ps: mi`am adus aminte de una din greseli:

     

    conditii admosferice. ia`o cum vrei, cuvantu` "admosferic" nu exista sub nicio forma in limba romana.

     

    sanadade!

  18. e interesant cum apar martorii oculari DUPA ce se intampla totul si DUPA ce se rascoleste rahatul si DUPA ce pleaca politia de la fata locului si in general DUPA tot halimaiul ... ca la momentul zero sa dai cu tunu` si nu gasesti unu` da` la tv toti sunt vedete gen "x mergea cu viteza nu?? DA DA DA" ... puah!!

    Mesaj completat

     

     

    3. Asa ceva mai exista doar pe stradute laturalnice ascunse si slab circulate. Iar vorbim sa facem posturi din cazuri exceptionale. Arata-mi si mie pe un bulevard indicator (nu semn de circulatie ca nu stiu ce inseamna SEMN de circulatie legislatia pomeneste DOAR de indicatoare sau marcaje dar deh! ata ete) in pom

    4. In Bucuresti in ultimele 12 luni exista un singur accident grav provocat de un caine maidanez soldat cu vatamarea corporala grava a unui motociclist anu` trecut prin toamna. Si este caz singular. Deci nu se considera problema. DN1 nu are treaba cu Bucurestiul si un caz izolat nu se numeste generalizare decat in Romania

     

    amicul meu a oprit la accident dar a plecat inainte sa ajunga politia. se sunase deja la 112 iar el nu avea cu ce sa ajute pe moment. in plus, prietenei lui i s`a facut rau cand a vazut imaginile si live si de dupa. si cred ca pe multi i`ar afecta astfel de imagini. probabil ca ar aparea mai devreme martorii daca sistemul n`ar fi cum stim noi ca e. te duci la politie si stai o gramada pt o declaratie, te suna de 20 de ori dupa, etc. stii si tu ca in general lumea nu are o impresie buna despre cum "functioneaza" politia rutiera.

     

     

     

     

    3. asta inseamna ca pe stradutele laturalnice ascunse si slab circulate (aici banuiesc ca te referi la faptul ca circulatia e mai putin intensa decat pe un bulevard, nu la faptul ca nu trec decat 3 masini pe ora acolo) , ii lasam pe oameni sa faca accidente si sa isi piarda timpul pe la asigurari si poate si mai grav prin spitale?

    4. vesnica intrebare... totusi cati oameni trebuie sa moara ca sa se considere problema (aici nu ma refer doar la accidente ci si la cei muscati/sfasaiati de animale) ?? puah.. Romania.

  19. din cele spuse de un baiat care lucra spalatorie, s-a auzit claxon, frana, bufnitura, nu a vazut nici el ce si cum s-a intamplat.

    exista un singur martor ocular, nu stiu ce a declarat.

     

    aseara am vorbit cu un baiat care a vazut totul, daca e nevoie de vreo declaratie ceva, let me know

×
×
  • Creează nouă...