Sari la conținut

Anette

Membru
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.youtube.com/watch?v=leShABktNPk

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Dorobanti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    suzuki k2 750
  • Numar Moto
    69:x

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha R6, suzuki k2 750

Vizitatori Recenți Profil

3.845 citiri profil

Anette's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. as fi vrut eu :>

  2. Ai zis maºinã micã ºi roºie:-p Mã gândeam cã e ceva mini cooper :-P

  3. Ai cumva mini Cooper? :-P

  4. la multi ani!

  5. Nu a fost implicat, pur si simplu venea din sens opus si accidentul s`a petrecut in fata lui. Poate a sters masina de praf dupa...ca (,) cu moto nu s`a atins Oi fi inteles tu gresit. tu despre ce vorbesti? ce crosetat????? Bravo voua miejilor ca opriti in mijlocu` strazii pe banda a 2a de fiecare data cand vedeti o masina stationand pe prima banda. rofl baiatul a fost operat azi probabil cum ziceam acu` 2 pagini.
  6. Aia din masina a tras brusc de volan stanga DE PE BANDA 1 a sensului de mers pe calea dorobanti, dinspre ASE spre PERLA (ca sa intre in curte dar eu banuiesc ca vroia sa intoarca). Motociclistul era pe BANDA a 2 a pe ACELASI SENS de mers. Ce nu se potriveste in mintea ta? Motocicleta a intrat in roata stanga fata a masinii. Ce e cel mai important: motociclistul are din cate stiu eu mana stanga rupta in 2 locuri si piciorul drept (parca) rupt. In orice caz va fi operat luni. In rest...a avut mare noroc. Viteza nu cred ca avea (mai mult de cea legala). Oricum nu avea ce sa faca. Aia chiar nu s`a uitat in oglinda.... cred ca era cu ochii doar pe contrasens. Si unde mai pui ca vroia sa faca manevre sa declare ca era tasu la volan. Linia continua e pe toata calea dorobanti de la ase pana la perla.
  7. Cu tine chiar n`are rost. Tu te contrazici cu oameni care au copii de varsta ta si permis de cand nu erai nici macar in forma de spermatozoid si te dai mai egzperimendada decat ei. Bravo tie, ma bucur ca ai experienta cat pt tot forumu`. Noi? Ce experienta avem in fata ta? 0 maria ta. Iarta`ne ca existam, rofl.
  8. Ceea ce nu vrei tu sa intelegi e faptul ca eu, spre deosebire de tine, condamn bizonu` ca a intors pe linia continua. Daca erai prietena cu el i`ai fi spus: "ba nene inteleg ca ai vrut sa intorci, ca e o "practica uzuala" dar trebuia sa te asiguri". Diferenta e ca eu i`as fi spus: "NU aveai DE CE sa incalci linia continua pt ca ACEA LINIE nu trebuie incalcata". Pentru mine nu exista "daca tot o faci". Nu exista "o face toata lumea", atunci "o fac si eu dar asigurandu`ma". Asta incerc sa`ti zic. Probabil si tu mai intorci pe linia continua, dar te asiguri de 3 ori inainte. Probabil ca ai impresia ca faptul ca te asiguri scuza incalcarea legii. Ha ha. Nu am radarul atasat. Ceea ce e trist este ca nici tu nu il ai. Si nici ala cu passat`ul. Si nici trotinel. Si nici cei 2 care erau IN FATA baiatului care a murit. E trist inca o data ca nu constientizati ca sansele de supravietuire (in caz de ceva) scad odata cu cresterea vitezei. Vezi ca ti`au explicat inaintea mea inca 2 useri ce e cu energia cinetica. Probabil nu esti atat de "bad ass" sa te iei in gura si cu ei, ca n`ai cum...nu e domeniu` tau. De ce ne dam cu parerea? Pentru ca putem. Pentru ca e o tara libera, pentru ca exista democratie. Pentru ca parintii tai s`au impins in 89 tocmai ca sa poti tu sa`ti dai cu parerea. Pentru ca fiecare om oricat de prost ar fi, are dreptu` la opinie. Fiecare om are o parere. Pentru ca (prost sau nu) gandim. Pentru ca nu suntem animale. Pentru ca ne intereseaza. Sau, ca sa te enervam pe tine. Nu ne incalzeste cu nimic.. Da` pe tine cu ce te incalzeste ca ai dat cu rip ? Pe el cu ce`l mai incalzeste asta? Tu de ce postezi? Ce anume crezi ca ai schimbat tu prin postul tau? Ai dreptate, peste o saptamana totul o sa se uite, dar poate pe altii, tragedia unui necunoscut i`a afectat intr`un fel. Macar cat sa zica "nu mai intorc pe linia continua ca uite ce pot sa fac...". Pe tine probabil nu, pt ca tu vei intoarce in continuare desi gasesti condamnabil acest fapt. Vina este a bizonului, incontestabil. Imi pare rau ca a murit acel baiat chiar daca nu aveam nicio treaba cu el. Imi pare sincer rau pt familia lui. Nu mai putem face nimic sa`l aducem inapoi. Curiozitate.... unii doar cauta metode prin care acest accident ar fi putut fi ori evitat, ori prin care moartea ar fi putut fi evitata. Si nu pt a brava in fata voastra sau in fata celui mort. Ci doar pt a "castiga" un dram de experienta de pe urma tragediei. Pentru ca poate pana acum li se parea imposibil ca cineva sa intoarca de pe prima banda peste linia dubla-continua. Mai ales pe drumul ala. Dar uite ca se practica. Si atunci ce facem? Mai avem si lucrul asta in vedere cand mai mergem pe acolo. Trotinel s`a gandit ca in locu` baiatului putea sa fie el. Crezi ca inainte de accident s`a gandit vreodata: "Daca imi intoarce masina asta in fata?" ?
  9. Uof Doamne ... eu zic sa te relaxezi si sa lasi ironiile astea, ca cel putin pe tine te`am intrebat frumos. Oricum, imi pare sincer rau pt amicul tau si pt familia lui, inteleg ca erati tovarasi si ca te enerveaza faptul ca s`au gasit toti "vigilentii" pe forum sa`si dea cu parerea, dar si tu, ca altii, pierdeti din vedere unul din scopurile rubricii "accidente". Chiar crezi ca nu se poate invata din greselile celorlalti? Bine, probabil tu, fiind atat de experimentat nu mai ai nimic de invatat de la nimeni. Ma asteptam ca macar tu (despre care stiu sigur ca nu esti motociclist de tastatura) si care credeam eu ca te`ai maturizat in ultimu` timp, sa fii mai realist. Nu cumva tu esti cel care ai zis primu` ca (crezi ca) motocicleta nu a atins masina? Si daca s`a dus taras, neoprita de nimic, ce vroiai sa se faca acordeon? Eu nu am zis ca avea 250. ps: De asemenea ma mai asteptam si la raspunsul asta legat de cei 2 care au depasit passat-ul. E bine ca toata lumea mergea regulamentar, Uof Doamne. Pacat ca exista bizoni ca asta cu passat-ul in trafic, dar din cate observ incalcarea legii e normala pt ambele parti. "Conservari" sau "motorizati". Nu stiu de ce nu constientizati ca la viteze mari sunteti invizibili si ca nu trebuie sa va bazati pe faptul ca aveti dreptate (a se citi prioritate). Cati au murit cu dreptatea in mana? La ce folos? Crezi ca bizonu` o sa`si mai aduca aminte peste 2 ani de cum a intors el pe linia continua si a omorat un om?
  10. Esti to-tal off-topi-c lil-debul si pe lang-a asta nici na-i cititt ce a-m scris si anume faptu-l ca , and i quote myself (ma auto cite-z c-a poa-te n-e intelege-m in engleza ma-i bine) : "Oricata experienta ai avea in ORICE, se gaseste ceva sau cineva care sa te puna in pericol. Consider ca cel mai important e sa incerci TU sa ai grija de tine nu sa te bazezi pe faptul ca vor avea altii." Era sa ca-zi de 2 ori da na-i cazut. E bine ca a-i invatat ceva din asta.
×
×
  • Creează nouă...