Sari la conținut

Anette

Membru
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Anette

  1. as fi vrut eu :>

  2. Nu a fost implicat, pur si simplu venea din sens opus si accidentul s`a petrecut in fata lui. Poate a sters masina de praf dupa...ca (,) cu moto nu s`a atins Oi fi inteles tu gresit. tu despre ce vorbesti? ce crosetat????? Bravo voua miejilor ca opriti in mijlocu` strazii pe banda a 2a de fiecare data cand vedeti o masina stationand pe prima banda. rofl baiatul a fost operat azi probabil cum ziceam acu` 2 pagini.
  3. Aia din masina a tras brusc de volan stanga DE PE BANDA 1 a sensului de mers pe calea dorobanti, dinspre ASE spre PERLA (ca sa intre in curte dar eu banuiesc ca vroia sa intoarca). Motociclistul era pe BANDA a 2 a pe ACELASI SENS de mers. Ce nu se potriveste in mintea ta? Motocicleta a intrat in roata stanga fata a masinii. Ce e cel mai important: motociclistul are din cate stiu eu mana stanga rupta in 2 locuri si piciorul drept (parca) rupt. In orice caz va fi operat luni. In rest...a avut mare noroc. Viteza nu cred ca avea (mai mult de cea legala). Oricum nu avea ce sa faca. Aia chiar nu s`a uitat in oglinda.... cred ca era cu ochii doar pe contrasens. Si unde mai pui ca vroia sa faca manevre sa declare ca era tasu la volan. Linia continua e pe toata calea dorobanti de la ase pana la perla.
  4. Cu tine chiar n`are rost. Tu te contrazici cu oameni care au copii de varsta ta si permis de cand nu erai nici macar in forma de spermatozoid si te dai mai egzperimendada decat ei. Bravo tie, ma bucur ca ai experienta cat pt tot forumu`. Noi? Ce experienta avem in fata ta? 0 maria ta. Iarta`ne ca existam, rofl.
  5. Ceea ce nu vrei tu sa intelegi e faptul ca eu, spre deosebire de tine, condamn bizonu` ca a intors pe linia continua. Daca erai prietena cu el i`ai fi spus: "ba nene inteleg ca ai vrut sa intorci, ca e o "practica uzuala" dar trebuia sa te asiguri". Diferenta e ca eu i`as fi spus: "NU aveai DE CE sa incalci linia continua pt ca ACEA LINIE nu trebuie incalcata". Pentru mine nu exista "daca tot o faci". Nu exista "o face toata lumea", atunci "o fac si eu dar asigurandu`ma". Asta incerc sa`ti zic. Probabil si tu mai intorci pe linia continua, dar te asiguri de 3 ori inainte. Probabil ca ai impresia ca faptul ca te asiguri scuza incalcarea legii. Ha ha. Nu am radarul atasat. Ceea ce e trist este ca nici tu nu il ai. Si nici ala cu passat`ul. Si nici trotinel. Si nici cei 2 care erau IN FATA baiatului care a murit. E trist inca o data ca nu constientizati ca sansele de supravietuire (in caz de ceva) scad odata cu cresterea vitezei. Vezi ca ti`au explicat inaintea mea inca 2 useri ce e cu energia cinetica. Probabil nu esti atat de "bad ass" sa te iei in gura si cu ei, ca n`ai cum...nu e domeniu` tau. De ce ne dam cu parerea? Pentru ca putem. Pentru ca e o tara libera, pentru ca exista democratie. Pentru ca parintii tai s`au impins in 89 tocmai ca sa poti tu sa`ti dai cu parerea. Pentru ca fiecare om oricat de prost ar fi, are dreptu` la opinie. Fiecare om are o parere. Pentru ca (prost sau nu) gandim. Pentru ca nu suntem animale. Pentru ca ne intereseaza. Sau, ca sa te enervam pe tine. Nu ne incalzeste cu nimic.. Da` pe tine cu ce te incalzeste ca ai dat cu rip ? Pe el cu ce`l mai incalzeste asta? Tu de ce postezi? Ce anume crezi ca ai schimbat tu prin postul tau? Ai dreptate, peste o saptamana totul o sa se uite, dar poate pe altii, tragedia unui necunoscut i`a afectat intr`un fel. Macar cat sa zica "nu mai intorc pe linia continua ca uite ce pot sa fac...". Pe tine probabil nu, pt ca tu vei intoarce in continuare desi gasesti condamnabil acest fapt. Vina este a bizonului, incontestabil. Imi pare rau ca a murit acel baiat chiar daca nu aveam nicio treaba cu el. Imi pare sincer rau pt familia lui. Nu mai putem face nimic sa`l aducem inapoi. Curiozitate.... unii doar cauta metode prin care acest accident ar fi putut fi ori evitat, ori prin care moartea ar fi putut fi evitata. Si nu pt a brava in fata voastra sau in fata celui mort. Ci doar pt a "castiga" un dram de experienta de pe urma tragediei. Pentru ca poate pana acum li se parea imposibil ca cineva sa intoarca de pe prima banda peste linia dubla-continua. Mai ales pe drumul ala. Dar uite ca se practica. Si atunci ce facem? Mai avem si lucrul asta in vedere cand mai mergem pe acolo. Trotinel s`a gandit ca in locu` baiatului putea sa fie el. Crezi ca inainte de accident s`a gandit vreodata: "Daca imi intoarce masina asta in fata?" ?
  6. Uof Doamne ... eu zic sa te relaxezi si sa lasi ironiile astea, ca cel putin pe tine te`am intrebat frumos. Oricum, imi pare sincer rau pt amicul tau si pt familia lui, inteleg ca erati tovarasi si ca te enerveaza faptul ca s`au gasit toti "vigilentii" pe forum sa`si dea cu parerea, dar si tu, ca altii, pierdeti din vedere unul din scopurile rubricii "accidente". Chiar crezi ca nu se poate invata din greselile celorlalti? Bine, probabil tu, fiind atat de experimentat nu mai ai nimic de invatat de la nimeni. Ma asteptam ca macar tu (despre care stiu sigur ca nu esti motociclist de tastatura) si care credeam eu ca te`ai maturizat in ultimu` timp, sa fii mai realist. Nu cumva tu esti cel care ai zis primu` ca (crezi ca) motocicleta nu a atins masina? Si daca s`a dus taras, neoprita de nimic, ce vroiai sa se faca acordeon? Eu nu am zis ca avea 250. ps: De asemenea ma mai asteptam si la raspunsul asta legat de cei 2 care au depasit passat-ul. E bine ca toata lumea mergea regulamentar, Uof Doamne. Pacat ca exista bizoni ca asta cu passat-ul in trafic, dar din cate observ incalcarea legii e normala pt ambele parti. "Conservari" sau "motorizati". Nu stiu de ce nu constientizati ca la viteze mari sunteti invizibili si ca nu trebuie sa va bazati pe faptul ca aveti dreptate (a se citi prioritate). Cati au murit cu dreptatea in mana? La ce folos? Crezi ca bizonu` o sa`si mai aduca aminte peste 2 ani de cum a intors el pe linia continua si a omorat un om?
  7. Esti to-tal off-topi-c lil-debul si pe lang-a asta nici na-i cititt ce a-m scris si anume faptu-l ca , and i quote myself (ma auto cite-z c-a poa-te n-e intelege-m in engleza ma-i bine) : "Oricata experienta ai avea in ORICE, se gaseste ceva sau cineva care sa te puna in pericol. Consider ca cel mai important e sa incerci TU sa ai grija de tine nu sa te bazezi pe faptul ca vor avea altii." Era sa ca-zi de 2 ori da na-i cazut. E bine ca a-i invatat ceva din asta.
  8. Domnului NU ii trebuia motiv sa se asigure ca sa incalce linia DUBLA CONTINUA, pt ca ACEA LINIE nu trebuie incalcata. Din pacate nu mai poti sa`i dai motociclistului in cap. RIP si de morti numa` de bine. Dar (atentie! tie fato) daca nu esti in stare sa constientizezi faptul ca motociclistul nu circula cu viteza legala, ar trebui sa repeti macar fizica (materia) de liceu.. Nu se stie ce viteza avea, asa e. Dar tu ce viteza CREZI ca avea? Te rog eu frumos daca vrei sa`mi raspunzi, uite`te inca o data la pozele de la fata locului. Draguto, nu cumva tu esti aia care evita cate 2 accidente pe zi? (sau chiar mai multe...nu mai stau sa`ti rascolesc posturile de la accidente). Oricata experienta ai avea in ORICE, se gaseste ceva sau cineva care sa te puna in pericol. Consider ca cel mai important e sa incerci TU sa ai grija de tine nu sa te bazezi pe faptul ca vor avea altii. LOL..si cu motocicleta e in stare oricine sa mearga. Diferenta e ca unii se intorc. Te contrazici singura si esti destul de haioasa. Adica daca baiatul ala avea 111 km/h (da...reducem la absurd) nu cumva avea acelasi tupeu infect al soferilor din romanica? Nu cumva e in ton cu bizonu` care a intors peste linia continua? Nu cumva era si el in afara LEGII? Amandoi au incalcat legea, draguto. Care`i diferenta? Bizonu` e acasa, Motociclistu` pe masa de imbalsamat. Pt cine e mai trist? Chiar crezi ca nu mai exista oameni care merg in limitele legale de viteza? Ai aceeasi mentalitate de **t tipica romanului: "daca ala merge cu 150 pe autostrada eu de ce sa fiu mai fraiera sa merg cu 130?". Adevarat, nu isi pierde prioritatea (acolo unde o are), cat timp este VIZIBIL. Chiar refuz sa cred ca bizonu` a tras de volan fara sa se uite in oglinda. Nu cred ca a plecat cu gandu` de a nu mai ajunge acasa, sau sa`si strice masina, sau sa ramana fara permis, etc. Bravo tie ca poti sa indoi stalpul unei masini cu un singur sut. Iti meriti porecla "herculana" pusa de alt user mai inainte. Cand o sa indoi tu stalpu` masinii cu picioru` o sa daram blocu` in care locuiesc cu capul. Sau cu bocancu` (,) ca vad ca bocancii iti dau o anumita forta. I agree, good posting icon. I agree, good posting icon. Baga si tu ceva la cap Beatrice daca tot se presupune ca de aici avem ce invata. Si primii 2 stiu asta pentru ca....? De la un tragic accident s`a ajuns iar la "SS`urile nu sunt bune, doar cei cu sportive fac accident, luati`va toti choppere". Ce e cel mai amuzant e ca aceste concluzii vin din partea unor persoane care habar n`au cat de repede scade viteza unei sportive doar in momentul in care iei mana din gaz, fara sa mai vorbim de franare. E amuzant de altfel si ca unii incearca sa convinga "comunitatea" ca motociclistul circula cu viteza legala. Spune`mi tu Beatrice cum indoi stalpu` la masina CU CORPUL in conditiile in care ai 90km/h si 18 metri de frana. A stai, tu esti cea care indoaie o masina cu picioru. Cu corpu` cred ca o razi de pe fata pamantului.
  9. Pentru ca nu faceti decat sa luati de buna fabula unui gura-casca de pe margine, acelasi gura-casca (,) care sustine probabil si ca motociclistu` avea 200 la ora si se dadea pe o roata cu genunchiu` pe jos. Si atunci te intreb...care e diferenta dintre voi si babele din coltu` strazii, pe care la fiecare accident moto le acuzati ca mananca **cat cand zic ca motociclistii circula cu viteze astronomice.
  10. pana la urma pietonu` era beat sau continuati sa il considerati astfel pt ca ......vorbea lumea?
  11. Sincer nu va inteleg.. daca tot vreti sa va dati cu parerea de ce dracu nu cititi si ce s`a scris inainte? Respectiv varianta pilotului si variantele celor care AU FOST ACOLO...
  12. nvm nu m`am prins din prima
  13. i think about it evey night and day...to spread my wings and flyyyyyyy awaaaaaaaayyyyyyy :)

  14. nu poti totusi sa`i bagi in aceeasi oala pe soferi cu hotii sau ucigasii care pleaca de`acasa cu gandu` sa dea in cap. nu cred ca pleaca nimeni cu ideea: azi vreau sa dau cu masina peste un motociclist... il astept pe -=HD=- care va posta ca golfistu` se grabea la mama lui care era pe moarte pe patul de spital iar de vina e motociclistu` ca avea prioritate dar n`a citit ganduri. RIP
  15. mai intra ba si tu pe forum, motociclist de duminica ce esti!! :x :* ubi

  16. Userul Nightwolf este politistu`-masurator care a "declarat" si el pe forum ca , citez: "cadavrul a fost gasit la aprox. 40 m de trecere iar motorul la aprox. 43". Oricat ai aproxima, 20m e FOAAAAAAAAAARTE departe de 40m. Si cred ca este mult mai in masura decat tine sa dea aceste date.
  17. Cum ma nene ca politia zice 43m, tu zici 21.... mai aveti putin si ziceti ca avea 50km/h de fapt. Te simti mai bine acum ca ai declarat pe forum? Hai sa fim seriosi, avand numar de bucuresti mi`e foarte greu sa cred ca a trecut aseara pt prima oara prin zona aia. Sa nu mai dam vina pe altele... Iar cu "povara" .... nu se stie, "unii" motociclisti sunt vazuti in cluburi la o saptamana dupa ce si`au omorat pasagera :|
  18. Dumnezeu s`o ierte pe femeie! Rusine motociclistului care a omorat`o! Trist, dar ACCEPTATI faptul ca unul din voi a comis o crima! Este motociclist ca voi, n`o mai dati de gard cu "ala nu`i frate cu mine, ala nu`i motociclist, etc". Atata timp cat are carnet @ categoria A, motocicleta, kilometri reali si nu la tastatura si era calare cand a comis`o, e MOTOCICLIST! Se poate sa`l fi si salutat prin trafic cu alte ocazii . Si mai trist este faptul ca multi din voi iau la misto actiunile motociclistilor de a face ceva pt TOTI. Incepand cu actiunea "groapa" si terminand cu actiunea "Atentie , existam". Adica.... chiar e cazu` ca la fiecare accident (de orice natura) sa apara vreun tampit care sa interebe sarcastic "Acum tot groapa e de vina?". Nu mai fiti paranoici, singurii oameni care or sa`si aduca aminte de accidentu` asta peste vreo saptamana or sa fie cei din familia decedatei, vecinii, prietenii, cunostintele si...cam atat. Nu o sa va arate nimeni cu degetu` pe strada, n`o sa va linseze nimeni! Motociclistu` asta nu v`a patat imaginea!! Voi v`o patati singuri prin felul in care mergeti prin oras! Pe cei care va "urasc" de la inceput n`o sa`i impresionati cu nicio campanie. Nici sa le dati bani. Nu va suporta si punct. Nu le place ca ei stau la coada in timp ce voi, printre benzi ajungeti primii la semafor. Nu le place cand le treziti copiii la 2 noaptea ca treceti ca Rossi pe bulevard si nici termopanele nu fac fata tobelor voastre. Nu le place sa vina sa va goneasca din locuri publice (a se citi parcari ale unor mari magazine) unde organizati curse ilegale si show`uri... Pietoni morti pe trecere au tot fost si or sa mai fie.. ucisi de masini si de motociclete si de ce mai vreti voi. Pe mine nu ma intereseaza cum traversezi tu, pe unde traversezi si ce faci ca sa traversezi. EU MA ASIGUR si nu trec decat cand STIU ca pot sa ajung pe partea cealalta (A STRAZII) in aceeasi conditie in care eram atunci cand mi`am inceput traversarea. Oricat de mult timp as sta ca sa ma asigur. Si cred ca orice om de 36 de ani isi poate da seama cand un vehicul incetineste si cand nu. Ca sa traversezi acolo te uiti intr`o singura parte, e vizibilitate buna, e locu` stramt, oricine de pe forumu` asta cu 2 picioare functionaLE si cu putina vointa traverseaza partea aia a strazii in 3 secunde dus-intors. Nu`i iau apararea motociclistului, Doamne fereste! Si nu, pe trecerea aia nu putea fi mama, pt ca n`a ajuns DEGEABA la varsta pe care o are. Iar eu nu ma simt norocoasa ca traiesc si ca n`a dat vreo masina peste mine, ci simt doar ca am fost DESTUL de prudenta cat sa nu ma pun in pericol vreodata de cand am inceput sa constientizez pericolul strazilor si chiar si a trecerilor de pietoni. Iar pietonul nu e chiar ATAT de REGE pe trecere. Daca nu te invata nimeni, macar spiritul de autoconservare te obliga sa fii atent atunci cand traversezi si sa te ASIGURI. Iar o campanie pt informarea pietonilor/copiilor este mai mult decat necesara. Cei care neaga asta, ori circula doar cu RATB/metrou/avion sau nu ies p`afara, ori se numara printre cei care isi pun viata in pericol zilnic traversand bulevarde pe rosu, prin mijloc sau uitandu`se pe cer si atat.
  19. tocmai au aratat la stiri (pro tv) cum reparau drumul
  20. nu te supara, stii cumva portiunile de drum pe care le`a asfaltat firma tatalui lui costelus? vb .... Groaznic accident, pe mine m`a sunat mama sa ma intrebe daca am auzit de el si m`a rugat sa nu ma mai urc pe moto. Nu i`am cunoscut pe niciunul din ei, dar sunt f impresionata de voi, prietenii lor care aveti numai cuvinte bune pt ei. Oricine isi poate da seama ca au fost doi oameni minunati, care au lasat goluri mari in urma lor. Voi sunteti singurii care pot face ceva! Nu`i lasati, protestati! Sunteti multi si sunteti indurerati! Nu e cinstit sa scape mereu vinovatii! Maine poate sa fie altcineva... alt prieten, alta persoana minunata. Adunati`va! Faceti ceva Multa putere familiilor si prietenilor! Sa le fie tarana usoara celor doi. Sunt sigura ca n`or fie uitati niciodata
×
×
  • Creează nouă...