Sari la conținut

plachibibi

Membru
  • Număr conținut

    147
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda CBR F2
  • Numar Moto
    De Bucuresti

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

plachibibi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! De ce fara creatina? Ce inseamna ``curat``?
  2. Sanatate multa motociclistului! Ca si parere personala vina apartine ambilor conducatori! Motociclistului ca nu a respectat/adaptat viteza la conditiile sectorului de drum/trafic, iar conducatorului auto ii atribui neasigurarea si neacordarea prioritatii de trecere! Mult noroc si sanatate inca odata baiatului!
  3. Salutare Firewing! Observ ca ti-ai luat alt motor.Felicitari si sa o stapanesti sanatos!
  4. Prin definitie ATV - urile sunt vehicule special concepute pentru a fi conduse pe anumite categorii de drumuri! Motocicletele sunt facute atat pentru pista cat si pentru strada! Hai sa nu mai amestecam merele cu perele! Parerea mea personala este ca un ATV deranjeaza fluenta circulatiei care si asa este cum este, prin faptul ca nu poate mentine o viteza ridicata in trafic, nu e nici cal nici magar! Mai ramane sa se inmulteasca tractoarele in Bucuresti la fel ca si ATV-urile si ne-am scos! Toata lumea se vaita de trafic, dar nu luam nici o masura coerenta si logica!Daca este facut pentru teren accidentat, lasa-l domnule acolo sa zburde cat vrea, ca daia a fost fabricat! Chestia cu mersul ATV-ului prin orase mi se pare cel mai mare dezavantaj atat pt conducatorul ATV-ului cat si pt ceilalti participanti la trafic. Vrei libertate de miscare in trafic ai alternativa : calaresti motor, daca vrei comoditate dar un timp mai lung petrecut in trafic mergi cu masina! Nu regasesc rolul ATV-ului in oras...Poate imi scapa mie ceva! Pentru un trafic cat se poate de decent este nevoie de masuri decente si sincer nu mi se pare un abuz interzicerea ATV-urilor cel putin in orasele mari, ca de nici noi nu intram cu Loganu in camp.Haideti sa ne mai civilizam si noi putin cu traficu asta, si sa intelegem ca nu putem merge pe aceleasi categorii de drumuri si cu caruta,masina,tractoru,motocicleta,atv-ul,tiru etc.
  5. Baieti sezonul este lung, nu va lacomiti la toata bucata de cascaval din prima! Alegeti un traseu mai scurt si mai usor, este totusi prea evreme! Orice ati decide, eu va urez multa bafta!
  6. Anu trecut a fost 15 lei, daca nu ma insel. Pana la urma cine vrea sa mearga nu cred ca se uita la cat costa biletu!
  7. Salutare! Nu iti pot spune exact locul vinovat de problema ta, insa iti pot spune de unde NU poate fi, respectiv nu poate fi de la bornele bateriei intrucat odata pornit un motor daca ii scoti bornele(motor pornit!) el va continua sa functioneze in continuare, la fel si luminile datorita sistemului de incarcare al bateriei! Dupa parerea mea, este o problema de electrica, cel mai probabil statorul alternatorului, sau firul de excitatie, sau montarea incorecta a releului ! P.S: Te sfatuiesc sa mergi la un service specializat, unde au aparatura adecvata pt acest tip de problema; nu are rost sa risti cu partea electrica, s-ar putea ca in final sa te coste mai mult decat face! Bafta multa in rezolvarea problemei!
  8. Chiar nu va e jena deloc cand scieti ce scrieti? Sau apasati butoanele tastaturii numai din plictiseala? Cum poti sa scrii asa ceva?Cum ai luat permisul, sau nu l-ai luat? Mesaj completat Chiar nu va e jena deloc cand scrieti aberatii de genu asta? Sau apasati butoanele tastaturii numai din plictiseala? Cum poti sa scrii asa ceva?Cum ai luat permisul, sau nu l-ai luat?
  9. Mersi! Frumoasa motocicleta, insa bugetul meu este mult mai mic decat oferta!
  10. Salutare! As vrea sa imi schimb moto a mea Honda cbr f2 si sa imi iau un r1 an 2000-2004! Cine ma poate ajuta cu ceva oferte ?
  11. Este o chestie de gust pana la urma alegerea intre un scuter si un motor(supersport,naked,chopper etc), insa nu cred ca poate nega nimeni senzatiile oferite de un motor fata de un scuter fie el de 50,200,500 sau orice alta cilindree! Este vorba de zgomotul produs, de pozitia pilotului, de aplicarea comenzilor asupra utilajului si alte lucruri! Foarte bine ca fratele karateka si-a achizitionat scuterul pe care l-a dorit, este o optiune, insa deaici si pana a sustine ca cei 3800 eur au fost folositi intr-un mod eficient si corect fata de ceea ce exista pe piata moto e cale lunga, nu o spun eu, o arata site-urile de specialitate!Pana la urma daca omului ii place ce si-a cumparat asta este tot ce conteaza pentru el, insa daca tot a cerut o parere trebuie sa isi si asume un eventual esec! Sa il stapanesti sanatos si sa ne enunti si pe noi cand o sa iti cumperi un supersport (pentru ca garantat se va intampla)! In rest ai grija ca un scuter se poate dovedi pe alocuri mai periculos decat un motor! NUmai bine!
  12. Salut! O parere (intrebare) proprietate personala: daca ai mers deja cu 160 km/h ca incepator ce te face sa crezi k un scuter este o alegere mai buna decat un supersport atata timp cat tinta ta este viteza? Succesuri!
  13. La multi ani! Doresc pentru toti romanii din lume sa aiba sanatate si noroc, si sa se iubeasca intre ei, sa fie cat mai putina ura si cat mai multa intelegere! Fara Crizeeeeeeee (financiare,politice,nervoase)!!!!
  14. Atunci ne intalnim la o Vama in anu ce vine, an care il doresc pentru toata lumea fara ``crize``fie ele: financiare, guvernamentale, nervoase sau de orice alt gen! La multi ani ! Sa ne vedem cu bine!
×
×
  • Creează nouă...