Sari la conținut

Raffaelo

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    raffaelo252000

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    B-50-ZBK

Raffaelo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut Roby si pe toata lumea. My bad. Stau in Bucuresti. Motorul l-am dus la iernat la frate-miu (Valeni), dar cred ca se poate si in lipsa, nu? Macar sa vad modele. Cat despre rezervor, problema ar fi ca... am auzit de la cineva (nu stiu cat de adevarat este) ca odata pus aparatul de sudura pe rezervor, se decaleste si acolo unde a fost sudat apare rugina si ca se infuda filtrul. Asa o fi? Multumesc si ... haide vara, haide!
  2. Salutare la toata lumea. Am un intruder 800 si vreau tare mult sa ii schimb seaua pe spate. La drum lung, trebuie sa fac multe opriri, pt ca este foarte tare si prea ingusta, iar pasagerul ajunge mai cracanat, decat daca ar fi calarit o zi intreaga. Oare imi poate spune cineva daca se poate confectiona asa ceva in Romania, dar sa arate si frumos? In alta ordine de idei, rezervorul este de 10 litri. Oare se poate modifica (taia + suda) sa il fac mai incapator, sa am autonomie mai mare? Sau il stric daca as incerca asa ceva? In speranta ca cineva stie, astept si va multumesc.
  3. A fost prima mea intrunire la care am participat. A fost super-belea. Succese nebanuite si asfalt uscat cat vedeti cu ochii!
  4. Eu am luat permisul in Noiembrie si vorbeam cu un coleg, ca atunci cand imi voi lua permis, voi merge pe stradute laturalnice, fara trafic, multa vreme pana o sa ma invat sa nu ma vars. M-am uitat eu o vreme pe net si am vazut un Intruder de 800 pe la Carei, mi-a placut cam tare, am sunat, m-am dus si l-am luat. Trebuia sa merg cu un motociclist vechi in meserie, dar m-a lasat balta, asa ca am plecat cu masina cu fratele meu, iar la intoarcere am venit singurel calare pe el.PRIMUL DRUM din viata mea pe motor. Am facut 600 de km si a plouat non-stop. Am plecat joi pe la ora 3 din Carei, am ajuns la fagaras noaptea la 3 (dupa ploaie si super ceatza), iar sambata eram la Bucov la prima intalnire pe anul asta. La cum arata si merge motorul, a meritat drumul de cosmar. Multam pt tutorial. Invat acum ce mi-ar fi trebuit pe drum
×
×
  • Creează nouă...