Sari la conținut

Super Zero 6 Forty

Super Membru
 • Număr conținut

  1.192
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Super Zero 6 Forty

 • Rang
  Weap' spec'

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  mileniul 2
 • Motocicleta
  cu roti shi ghidon
 • Numar Moto
  la rand
 • Club
  KTM

Informații profil

 • Motociclete detinute
  640 lc4, 1090 adventure

Vizitatori Recenți Profil

3.862 citiri profil
 1. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Ne putem intalni sa le vezi up close pana la primavara.
 2. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Da, spre exemplu M-Pact 3 aici de fata VID-20190111-WA0000.mp4 La fel si acestea (M-Pact)
 3. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  De ce nu?
 4. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Da, uite, ai venit cu ceva constructiv. Dar tot cum am zis e, Preturile sunt apropiate la unele si nu au tot ce pot aduce eu. Exista o nisa pentru fiecare. Ps: asta ca sa nu zic ca ei au clonat fiecare produs de "N" ori pentru fiecare masura sa iasa la numar
 5. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Tare sunt curios sa vad si eu unde se gasesc TOATE aceste manusi in Romania si la ce preturi fantastic mai mici decat acestea. Sunt magazine care au din intamplare unul, doua modele si acelea in numar limitat si uneori mai ieftin. Altele au tot un model doua si mai scumpe deci despre ce vorbim?
 6. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Am venit mai repede in intampinarea cererilor: Preturile mai jos, comenzile se pot face pe mailul din semnatura. Va multumesc
 7. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Salut, ce aduc acum la primul import o sa fie 169, 199 si 249 lei. Pentru mai multe detalii ne putem auzi la telefon sau prin email, Seara frumoasa!
 8. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  In februarie o sa existe site sper. Nu revin pe forum, exista pagina de facebook si va exista si site. Aici am postat un anunt informativ cu toate datele de contact necesare pentru cei interesati. Acesta a fost scopul acestui anunt.
 9. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Am inteles. Multumesc de sfaturi. Daca tu poti mai bine te invit sa actionezi in consecinta. Asa-i romanul, moare de grija altuia. O seara frumoasa!
 10. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Salut, Incerc sa raspund punctual: - preturile sunt in functie de produs, momentan nu am o lista exacta de preturi, acesata va fi disponibila la inceputul lunii februarie si va putea fi gasita pe pagina facebook MANUSI MECHANIX - Termenul de livrare in acest moment variaza intre 1-3 saptamani, evident si acesta va fi mai mic in timpul sezonului. - pozele din acest anunt au caracter informativ, nu sunt listate toate modelele. - cei interesati aveau la dispozitie modalitatea de contact prin PM sau telefonul inscris in anunt, deasemenea semnatura contine adresa de email. Cu stima,
 11. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Salut. Cateodata este bine sa mai lasam cititul la o parte si sa "citim" printre randuri. Odata ca tehnologia si materialele folosite de exemplu pentru armata sunt al naibii de bune asta asa ca fapt divers. Si iarasi ar trebui sa lasam practica sa vorbeasca. Te astept sa vezi perechea mea de impact cr5 folosita aproape 10k vara trecuta. Si iti arat si restul si te las sa tragi de ele cat vrei. Ba mai mult Cr5 te las sa o tai cu cutitul
 12. Super Zero 6 Forty

  Ce ai mesterit azi la motocicleta ta?

  I-am curatat si uns lantul... in zapada :))
 13. Super Zero 6 Forty

  Manusi Mechanix

  Salut, Pot aduce momentan la comanda, ulterior pe stoc, manusi Mechanix. Adresate celor care practica sporturi cu motor, mecanicilor si fortelor de ordine, manusile Mechanix sunt un produs profesional cu norme de protectie si calitate superioara. La modul sincer sunt peste orice manusa moto din clasa de produs adresata. Pentru preturi si detalii pot fi contactat la 0760837143 sau pm. Predare personala in Bucuresti sau curier rapid in tara.
 14. Super Zero 6 Forty

  SCORPION - Discutii Generale

  Salut, Vizierele alea se inchid bine si dupa 20 de ani Ideea e ca se mai deregleaza. Folosesti suruburile prinderilor de viziera pentru a regla inchiderea, sunt cate doua pe fiecare parte. Reglezi si e ca noua. Salut, Exo 2000 are interior Kickwick II, la care de obicei ai nevoie de o masura mai mare decat porti la alt fabricant. Daca in mod normal porti M (57), cel mai probabil ai nevoie de un L. Daca interiorul era Kickwick III, acolo s-ar fi pastrat masura M.
 15. Super Zero 6 Forty

  Honda NX650 Dominator

  Salut, Mult timp a trecut, doritori nu au fost, am aruncat tot... e istorie. Imi pare rau.
×