Sari la conținut

Alex23

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alex23

  1. Vand echipamentul pasagerei: Topic Echipament
  2. Cauta aici manualul, ar trebui sa fie la Honda XL 650V: http://www.manualedereparatie.info/categorii/honda.html Asfalt uscat.
  3. Mai sunt niste poze si aici (in caz ca nu ai observat ) --> http://forum.urbanmoto.ro/viewtopic.php?f=6&t=10 Asfalt uscat tuturor.
  4. AICI POZE CU MOTO LUI ELCAMINO ---> http://www.urbanmoto.ro/?page=20
  5. Si...animalutele mele Acvariul meu + cei doi papagali Poly&Coco (fetita-galbena) - (baietel-albastru)
  6. Domnule atotstiutor nu am motor si am 15 ani...asta o zic ca sa nu te legi tu ca fraieru dupa aia de mine cum fac multi decat sa critici ce altii s-au chinuit sa organizeze pe parcursul a o luna - doua.....mai bine stai linistit in conserva ta si cred ca singurul ignorat de pe aici vei fi TU!!! deci nu mai cauta subiecte de cearta!!!... !!!FELICITARI AMR!!! Asfalt uscat tuturor!!!
  7. Honda Cbr 125 - 12.281 RON Hyosung GT125R - 13.700 RON ( probabil ati vazut pretul fara T.V.A. care este 11.513 RON ) Asfalt uscat tuturor!
  8. Sal...poate inainte sa deschizi un topic te uitai mai bine pe forum ca de aia exista sectiunea !!!SCOOTER MANIA!!! No offence...Data viitoare cauta mai bine sectiunea in care sa postezi. Asfalt uscat tuturor!
  9. Dragi colegi de forum, nu cred ca are vre'un rost sa va certati! Fiecare face ceea ce crede de cuviinta! Asfalt uscat tuturor!
  10. Nu se poate asa ceva ... MU';'IE politia romana "Siguranta si incredere" cum plm sa ai incredere in handicapati d-astia ... politia romana Am trimis mai devreme mail-uri la principalele televiziuni din rom. INSANATOSIRE GRABNICA MOTOCICLISTULUI !!! Asfalt uscat tuturor!
×
×
  • Creează nouă...