Sari la conținut

dummybike

INACTIV
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    TM
  • Numar Moto
    kanci
  • Club
    grupul neintegratilor

dummybike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am gasit asta: www.eastbike.ro eu zic ca se tine pana la urma... si pare chiar OK!
  2. dummybike

    IN SFARSIT

    ma! eu am vazut acuma ceva timp un post de-al lui pe forum si imi aduc aminte ca s-a prezentat cu numele Bogdan nu-mai-stiu-cum . Eu pariez in continuare pe tzeapa si nu voi fi convins suta la suta pana nu-l vad pe la intruniri pe moto. Ceva vesti de la politzie???
  3. dummybike

    IN SFARSIT

    ce nu antelegi mai moshu'? nu vezi ca maretul Smeagol isi modifica Simsonu' acuma cand numai ce si-a luat motor de 7000 euro. ca sa nu mai vorbesc ca se plangea ca n-are bani nici sa treaca strada!!! Keep on dreaming,Smeagol! And by the way Shoot your self!!!
  4. dummybike

    IN SFARSIT

    /index.php?...=0entry122945 no comment!
  5. dummybike

    IN SFARSIT

    sunt scarbit si mi-e greatza! Smeagol, esti de kakao! I'm out of this topic!
  6. la asta ma refeream ! http://www.biker.ru/bikedesign/choppers_rule/lowdrag.html asta-i custom de sa dea un forum cu dosu-n sus no offense! PS: Daca ai sa te uiti atent la pozele din link ai sa vezi ca totul e hand made si la bani putini !!! dar cu un bun gust si o atentie la detaliu foarte aproape de perfect! Ca sa vezi ce vreau sa spun compara cele doua motoare si ai sa vezi ca nu ma refeream la bunul gust ci la atentia cu care a fost construit fara chestii de genul "aici merge si asa"
  7. dummybike

    IN SFARSIT

    bai Smeagol, Am citit tot ce ai scris si nu pot sa cred cat poti fi de infantil Mai copilas,unii din noi si-au mai luat motoare in rate si la ce spui tu ca ti-ai luat ar trebui sa ai o functie destul de importanta si un salariu pe masura ca sa suporti un minim de 160 euro /luna rata (macar un inginer intr-o firma mare) si nu sunt multe care dau 480 euro/luna in mana salar si aici apare paradoxul ca dupa cum mi se pare mie nu ai mai mult de 20-22 de ani (poate ma contrazici cu o copie de buletin,bineanteles cu aresa stearsa ) si la varsta asta n-ai cum sa castigi atata mai frate (cu conditia ca tac-tu nu e Mugur Isarescu ) Man! cu conditia ca sa pici o ultima oara in rahat eu zic sa postezi niste scuze ca ai incercat sa visezi cu ochii deschisi si sa crezi ca ai motorul ala macar pe forum .Eu sunt convins ca majoritatea te vor intelege si vor uita evenimentul dar daca continui in modul asta o sa-ti intoarca toata lumea spatele!!! Si daca vei veni pe un Simson la intalniri vei fi la fel de bine primit ca si daca ai un zx6r crede-ma ca cei cu motoare de "fitze" au o lume a lor in care nu vrei sa intri. I know this! eu am avut un nipru si dupa ce l-am dat si mi-am luat un moto de viteza o gramada de indivizi ce se intalnesc pe la OMV au devenit brusc prietenii mei incercand in mod constant sa ma introduca in trupa lor deoarece de-acuma am intrat si eu in rand cu lumea si am cu ce... astfel de oameni nu ai vrei aproape daca ai 5 minute de creier in cap.
  8. 10+ pentru conceptia cadrului si viziunea intregului 5+ sau 6- pentru realizarea restului (sa,rezervor,comenzi,telescoape,etc)avand in vedere ca e un motor cu pretentii mari la custom (adica perfectiunea detaliului !!!) se vede clar ca a fost facut in graba si la bani putini. sper sa nu ma injurati prea tare dar credeti-ma pe cuvant ca am vazut pe net. la "fratii" rusi niste nipre de-am intepenit,ziceai ca sunt facute de cei de le OCC nu vreau sa-i jignesc pe cei cae l-au construit pentru ca in mod cert au muncit enorm ca sa-l aduca in faza asta dar cu toate astea cred ca,cu totii supraevaluati motorul asta. PS: am sa incerc sa obtin niscaiva link-uri cu poze de la rusi,Robi si tu parca aveai ceva poze...
  9. Tocmai am intrat pe acest topic si nu-mi vine sa cred cat esti de incuiat mai George. Cine dreaq ti-a zis tie ca in occident o intalnire se organizeaza doar pe baza de invitatie ??? Atunci cum ramane cu Faaker See Austria ce este cel mai mare HD party organizat in Europa ,este sub tutela Hells Angels si are intrarea libera??? Ca sa nu mai vorbesc de Daytona....!!! Mai baieti mai, TREZITI-VA!!! ceea ce faceti voi e private party si nimic mai mult!!!! Daca voi vreti sa o tineti in programul intalnirilor UCMR nu aveti decat dar am mai spus si o repet ceea ce faceti voi nu se incadreaza in nici un caz in capitolul intalnire moto ci doar in zona privata asa ca luati masuri pentru a evita orice neintelegeri.
  10. Interesanta abordare! baietii din Cluj incearca sa faca ceva in stil tipic Romanesc de tranzitie,adica hai sa luam modele de party din vestul europei si le adaptam la ideile Romanesti ,rezultand in final un mare kaka!!! Domnilor de la Transilvania bikers. Tot respectul pentru intiativa dvs. dar atunci daca faqceti un party cu acces limitat ,pe baza de invitatii procedura corecta era urmatoarea: Trebuia sa fi anuntat la intalnirea UCMR de anul acesta ca Transilvania Bikers anul viitor nu organizeaza "bikers party" ci "private party" ceea ce ar fi lamurit pe multa lume si nu ar fi jignit motociclisi prin atitudinea sfidatoare a unui anunt de genul celui publicat de dvs. Un bikers party in Romania ,unde traim cu totii ,inseamna "petrecere comerciala" cum ai zic vesticii adica o petrecere cu acces liber,cu mici si bere si betivi "dezagreati" ceea ce vreti voi sa faceti dupa model occidental ,la ei se numeste privat party si intra doar membrii clubului si invitatii lor. Cu anuntul dvs. de limitare a nr de participanti la 400 "real bikers" ati afirmat pt. cine are urechi sa auda ca nici voi nu aveti habar ce inseamna acest termen deoarece chiar daca,conform ideologiei clubului exista doar o anumita categorie de motociclisti agreati sunt absolut convins ca nu puteti face un "recensamant" al bikerilor acceptati versus opozitia si ce va faceti daca sunt mai multi ai triati dupa "media" notelor la buna purtare + situatie financiara???? Prin astfel de atitudini jigniti oamenii ce au venit an de an cu placere la party-ul vostru si acum se pomenesc ca au interdictie la un ,mare atentie, bikers party deoarece nu sunt considerati decat niste betivani si coate goale!!!! Sfatul meu e sa schimbati imediat statutul evenimentului din bikers party in private party si cereti-va o carutza de scuze bikeri-lor pe care i-ati jignit ,unii poate de zece ori mai "adevarati" de cat voi dar care nu fac prea mult caz pe aceasta tema. Numai bine, Un biker "dezagreat"
×
×
  • Creează nouă...