Sari la conținut

andreiiul

INACTIV
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andreiiul

  1. Stiu asta, Am avut nevoie de schema electrica pt el si mi s-a spus ca nu au si ca daca o vreau neaparat o pot cere in Franta. Mi se pare aiurea sa vinzi scutere si sa fii servicul oficial si sa nu ai documentatia necesara pt ce vinzi. Ideea mea era daca are cineva, de pe net sau alte surse (cat de cat sigure), manual pt ceva asemanator (GoPop, Qinqi si altii). Multumesc in continuare !
  2. Salut, Am si eu o mare rugaminte pt cei care poseda un vclic (sau scuter asemanator) si au manual de service pt el. Ma puteti ajuta cu o copie a acestui manual. Daca da va multumesc foarte mult si promit ca ma revansez.
  3. Stiu cum e si in Bucuresti ca doar aici stau. Ideea e ca din ultimile 5 accidente de care am auzit in Timisoara, toate au aceeasi cauza "intoarcere pe linia continua".
  4. Salut, Conform unei discutii cu cei de la RAR se pare ca trebuie facut ITP si la scuter. Problema e ca nu prea exista statii ITP pt scutere inregistrate la Primarie. Majoritateastatiilor moto nu se baga la scutere. Daca stie cineva unde se poate face in Bucuresti ITP ii sunt recunoscator.
  5. Sanatate maxima baiatului. "Frumos" gest al soferului sa mute masina. Deh el are BMW. In ultimul timp intimisoara vad ca numai accidente de genul asta se petrec. Acolo nu se mai invata in scoala de soferi ce inseamna linia continua?
  6. Prezent. Cam scurt traseul (se putea face pana la universitate sau chiar victoriei) dar e bine ca e sambata la 4 cand e multa lume pe drumuri. Sigur se vor gasii si "minunati" care sa ne injure ca ii retinem din treburi. PS: Sper ca se vor impune conditii minime de participare (numar, legislatie si minim casca). In rest buna ideea si abia asteptam si in minunatul nostru oras si ne vedem acolo.
  7. Multumesc de raspuns Maryus. Stiu ca mai este un topic, dar din acela nu am aflat mare lucru plus ca lumea incepuse sa discute iar pe langa. Eu ma refer strict la Bucuresti unde se pare ca este nevoie de asa ceva. Te rog sa imi spui tu sau cine stie unde se poate face sigur ITP si cam cat ar costa. E un subiect mai ciudat din pacate pentru ca multi ne considera cantitate neglijabila si inexistenti pe drumuri. Din pct meu de vedere ar trebuii obligatoriu ITP si la scutere pentru ca sunt multi care ies cu ele pe strazi intr-o stare tehnica sub orice critica.
  8. Salut, Am si eu o intrebare pt lumea larga. Unde se face si mai ales cat costa ITP-ul in Bucuresti ? Din discutiile avute ieri cu cei de la RAR se pare ca si noi trebuie sa avem ITP facut. Multumesc !
  9. Rados, te obosesti degeaba. Eu inteleg ce zici tu, si ca mine mai sunt. Dar asta e tara in care traim si romanii nu stiu sa faca comert civilizat. Am vazut si eu destule magarii la salon: de exemplu jucariile de airsoft (ce dreacu' cauta astea la SMAEB) aveau un adaos de vreo 200% fata de preturile pe care le stiu prea bine de la magazinele din afara. Asta suntem si cu asta defilam. Cum naiba Paula isi permite sa-mi dea 20% reducere la niste rahaturi de manusi de 150 RON sau Olivers sa imi suporte toate intrebariel cretine despre produsele lor in timp ce altii se uita cu scarba cand le pasesc pragul? Pentru cei din urma am o singura urare: Muriti in bezna. Daca un nene imbracat in piele si cu casca in mana e mai plin de praf, e pentru ca e motociclist. Adica ala de pe urma caruia ar trebui sa traiesti tu, bai, comerciantu' lu' peste prajit. Apropos de comert civilizat: inca o bila alba pentru Paula, pe langa cele jdemii pe care le are din partea mea: si-a cumparat prostu o pereche de manusi prea mari si nu putea sa conduca bine cu ela. Ghici ce au facut cei de la Paulas? I-au schimbat prostului (eu) manusile fara sa se uite urat ca le-a purtat 6 km. Despre bisdele de pe motoare n-am ce zice. Eu nu le-am vazut decat in momentele in care le dadeam la o parte de pe mobre ca imi stricau peisajul. Am vanit la salon sa vad motoare, nu bisde. Daca cei de la stand considera ca tipele atrag vizitatori, e treaba si dreptul lor sa le foloseasca, nu ma deranjeaza cu nimic. Daca vreau sa vad motoare, vad motoare. Salonul de anul asta a fost la fel ca in alti ani. Nici prea prea, nici foarte foarte. Bun pentru Romania. Cand vom evolua noi, va evolua si salonul.
  10. Din ce am citi in alta discutie /index.php?...342136&st=0 nu prea vor sa ne lase sa ne alaturam nici de la Romexpo.
  11. Uite o explicatie intr-o alta discutie "1. nu se pot alatura scooterele la mars... viteza de deplasare intre scooter si motocicleta este diferita! acest lucru ar ingreuna foarte mult deplasarea si sirul de motociclete nu ar fi compact." Fara cuvinte. Ca mai mult nu are rost.
  12. dra Adina_18 se pare ca esti mai tare ca multi de pe aici si desi lucrezi la o revista care mai scrie si despre motociclism in general nu prea ai fost atenta la utlimile evenimente organizate in Bucuresti cel putin. La mai toate marsurile viteza media a fost undeva la 40 km/h. Prin urmare un scuter (nedelimitat=deci legal) poate mentine acea viteza linistit. Se pare ca acest mars se face doar pentru a atrage un pic atentia asupra revistei pentru a iesi in evidenta fata de restul. Daca vrei sa ajutati intradevar Comunitatea Motociclistlor, din care cf forumului fac parte si scuterele, ar trebuii sa lasati sa participe si scuteristii care sunt in perfectas legalitate(echipament, legislatie si ce mai cere legea). Sper ca pana duminica sa va mai ganditi un pic si sa va intrebati partenerii de organizare daca nu cumva ar fi bine sa participe si "fratii mai mici".
  13. Ai dreptate, Atata timp cat se respecta legea de ce sa se faca discriminare (pt ca asta consider ca ar este). Dar se pare ca majoritatea celor ce au postat pe acest topic au ceva impotriva scuteristilor. Parerea mea e ca se inseala. Sa ne ne bage pe toti in aceeasi oala. Eu unul nu sunt de acord cu toti acei scuteristi care folosesc gelul sau sapca pe post de casca, aceia care croseteaza masinile prin trafic mai rau ca mamaia care face mileuri etc. Cum nici eu nu zic ca toti motociclistii sunt niste ..... care merg pe o roata si cu 200 prin oras. Haideti sa nu mai generalizam pt ca nu rezolvam asa nimic. In loc sa fim uniti in ai sensibiliza pe soferi noi vrem sa ne separam si sa ne dezicem unii de ceilalti.
  14. Mihnea, Eu nu cred ca conteaza nr de cilindrii. Conteaza mai ales ce ai in cap si cum te porti in trafic cand te deplasezi, indiferent ca esti cu 2 sau 4 roti. Te intreb un lucru in schimb: de ce cand esti cu scuterul (moped cum ii zici) esti indisciplinat si cand mergi cu motorul nu? Si te mai intrebi de ce scuteristii au imagine proasta. Daca te-ai conporta la fel si cu motorul crezi ca ai avea ce cauta la marsul motociclistilor. Nui zice nimeni ca scuteristii sunt niste sfinti, pt ca cei mai multi habar nu au regulile de circulatie, dar sa stii si tu ca sunt si motociclisti care sunt mult mai periculosi in trafic decat scuteristii. Ce ar fi sa judece lumea numai vazandui pe aceia. In final nu pot sa spun decat atat: Duminica voi veni la Romexpo sa vad ce organizator a avut aceasta idee nastrusnica si voi face tot posibilul sa ma alaturi acestui mars pt ca si eu merg in trafic destul de mult si consider ca merit aceeasi atentie din partea soferilor ca si motociclistii.
  15. Salut, Pot sa stiu si eu, si ca mine poate se mai intreaba si altii, de ce nu este permisa alaturarea in mars si a scuterelor? Ca si motocicliestii si noi suntem tot pe 2 roti in trafic si respectam legile (putini cei drept si din pacate) si suntem la fel de respectati in trafic (poate chiar mai putin ca motociclistii). Eu unul as vrea sa particip la acest mars . Multumesc pentru raspuns !
  16. Salut, Am stat si am citit tot ce s-a scris pe aici. Si nu ma mira nimic din ce am vazut. Singuri care se revolta sunt tot cei care fac o gramada de tampenii in trafic (din motive stiute doar de ei). Desi sunt scuterist si am si B-ul sunt de acord cu introducerea permisului. Nu o data mi-a fost dat sa intalnesc scuteristi care in afara ca stiau sa mearga pe scuter habar nu aveau ce-i aia lege si semne (trecut pe rosu, mers pe contrasens, depasiri periculoase si altele). Acest carnet pe unii ii va responsabiliza pe alti nu(din pacate). Dar asa se vor tria in trafic(vor ramane unul cate unul fara carnet si daca ii mai opreste inco o data cat e suspendat o sa primeasca vizite cu program). Diferenta se va vedea in timp. Toate cele bune si sa ne vedem cu bine la anul pe drumuri.
  17. Vorba cuiva de mai sus, foarte multi martori la acea ora in padurea Baneasa, poate doar animalele. Ce nu inteleg este altceva. Oare aceasta stire are legatura cu urmatoarea http://www.antena3.ro/stiri/rutier/infotra...alei_55364.html daca are atunci cine minte si vrea senzational. Oricum insanatosire grabnica celor 2.
  18. Salut, Eu imi tin scuterul in scara blocului unde este si un grilaj in spatele liftului. Il tin asa de un an si ceva si eu si un amic si spre norocul nostru nu au facut pasi inca (primul scuter al amicului, ca cel de-al doilea - un Grandink 50- a plecat la plimbare din fata blocului).
  19. Salut, Atestatul se obtine de la orice scoala de soferi care face si cursuri de legislatie. Costuri nu as putea sa spun, dar nu cred ca sare de 200 de lei. Cursul consta in ore de legislatie (cred ca 20) si apoi un test la final in care sa obtii minim 22 de puncte. Sper sa va fie de folos info. Bafta si asfalt uscat !
  20. Aiurea accident. Ala era beat dar era in stare sa se tina pe drum, ala cu fordul credea ca are tanc probabil. Oare se mai baga asa daca venea vreun TIR din fata. Una peste alta e culpa comuna si amandoi ar trebuii sa plateasca Volvo-ul, ca ala e singurul fara vina. PS: Poate asa se invata si scuteristul sa nu mai mearga "vesel" pe 2,4 roti sau chiar pe 2 picioare.
  21. Din pacate nu poti circula cu scuterul.Avand A si B suspendate nu ai dreptul de a circula pe drumurile publice cu vehicule.Aici din pacate intra si scuterul. Poti circula doar daca ti se da voie de politie sa circuli n zile cu dovada. Sper sa nu ma insel. Bafta si asfalt uscat.
  22. Salut, Ciudata problema ai.Verifica sa nu fie infundat ceva la filtru, daca zici ca fara filtru merge. So off topic: pune si tu niste poze reale cu vclickul.Ca ala nu e. Bafta si asfalt uscat
  23. Ceva asemanator am patit si eu in fata la Pro TV.Ma duc dupa el pe stradute, il prind si cand ma iau de el ma lasa masca cu o afirmatie "Ce, peacolo se merge?".Eu care mergeam regulamentar aproape de bordura. Si el cica era sofer profesionist ca era papucar. Sunt multi scuteristi care habar nu au ce e legea si cum se circula, dar si mai multi soferi care ori nu sunt atenti si ne sicaneaza ori o fac cu intentie. Asa ca bafta mult si asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...