Jump to content

Heavy Riders M.C.

INACTIV
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Heavy Riders M.C.

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Location
  Ploiesti
 • Carnet moto din
  1999
 • Numar Moto
  -
 • Club
  Heavy Riders M.C.

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  -
 1. Sa recapitulam ce avem pana acum: Avem o super locatie in umbra paduri racoroasa,spatioasa si accesibila Avem berea 2,5 lei si preturi rezonabile Avem dusuri Avem camping pazit de frati de la Seawolves Avem un super premiu pentru tombola Avem super premii pentru concursuri:mp3 playere, schimburi de ulei, casti moto, vouchere la beuauty salon,tauaje,piercinguri si aerografie Avem concursuri si distractie la greu nu uitati pentru pasionati concursul de Texas Hold'em Avem o super demonstratie de aerografie live efectuata de Valah Tattoo Avem concerte Avem un tricou al festivalului Si mai avem un regulament de bun simt pe care va rugam sa-l respectati Avem tot ce va doriti pentru un sfarsit de saptamana cu distractie si voie buna
 2. Afisul final al festului , va asteptam pe toti in racoarea si linistea paduri.
 3. Avem si un regulament credem noi de bun simt pe care il afisam.
 4. Prezentam si premiul cel mare al tombolei speram sa fie de folos celui care o sa-l castige.
 5. Partener la Heavy Riders Bike Fest, salonul Valah Tattoo(salon tatuaje, piercing si airbrush) pregateste penrtu acest eveniment o demonstratie deosebita de airbrushing, propunandu-si sa customizeze o masina live, într-o demonstratie spectaculoasa si unică în cadrul evenimentelor de profil. De asemenea ca premii la concursurile din cadrul festivalului, puteti castiga tatuaje, airbrush sau piercinguri gratuite facute de artistii de la Valah Tatto(salon tatuaje, piercing si airbrush).
 6. Adaugam cateva poze de la locatie sa va faceti cat de cat o ideie
 7. Urcam si o harta cu noua locatia din padure, putin mai aproape de dn.
 8. Festivalul bikerilor grei , de la Ploiesti se intoarce cu a 3 -a editie, in ultimul weekend din august. Cum se autodefineste evenimentul nostru dupa doua editii? Este un fest care pune mare accent pe entertaiment, o intrunire prietenoasa intr-o locatie aparte, o intrunire facuta de motociclisti, pentru motociclisti cu comercianti de profil moto si comercianti de accesorii rock, un loc unde poti bea o bere cu prietenii si poti participa direct la distractie (concursuri cu premii, tombola cu super-premii, parada), sau te poti manifesta activ sau relaxa la o bere la concertele din fiecare seara, sau iti poti customiza look-ul la salonul de piercing si tattoo organizat pe durata festului. Va propunem asadar un weekend la padure, intr-un cadru nou, pe locul fostei tabere de copii de la Paulesti, intr-o zona ideala de campat cu cortul, in mijlocul padurii, feriti de insistenta uneori suparatoare a soarelui si in acelasi ocoliti de ploaie. Drum asfaltat pana la locatie dar si in incinta, parcare asfaltata pentru motoare, si de asemenea zona scenei este asfaltata in imediata ei apropiere existand multiple foisoare acoperite. Pentru cei care doresc alternative la programul propus de noi ii anuntam ca in zona exista cateva lacuri de pescuit, un parc de distarctii cu tiroliana si paintball, cateva dealuri numai buine de endureala. Pe langa comerciantii de bautura si mancare din incinta, existe alternative in imediata apropiere a padurii de la paulesti, si de asemenea in zona la (2-10km) sunt mai multe pensiuni pentru cei care prefera un comfort superior celui de la cort. Programul propus de noi incepe inca de vineri dupa amiaza, cu cateva concursuri de incalzire traditionala gen "x si pruna, bere viteza, turneu de texas hold'em, iar pentru ziua de sambata planuim un maraton de concursuri pe echipe , care va avea loc imediat dupa parada moto. Serile evenimentului din 27 si 28 august inseamna un mega cocktail de concerte rock cu trupe din underground(N.E.G.A.T.I.V., Adendum, Lefters, Semne) sau deja consacrate (Bucium, Bukovina si bineinteles, TROOPER) , folk (chiatara in jurul focului) dar si un amestec experimental interesant de hip-hop, chill si rock (Zgarie Nori). Securitatea este asigurata ca si pana acum de clubul nostru frate din Constanta, si Tulcea Seawolves M.C. Entertainment-ul in zona scenei e asigurat Tibi alaturi de invitatii surpriza ai festului. Ne vedem in august!
 9. Festivalul bikerilor grei , de la Ploiesti se intoarce cu a 3 -a editie, in ultimul weekend din august. Cum se autodefineste evenimentul nostru dupa doua editii? Este un fest care pune mare accent pe entertaiment, o intrunire prietenoasa intr-o locatie aparte, o intrunire facuta de motociclisti, pentru motociclisti cu comercianti de profil moto si comercianti de accesorii rock, un loc unde poti bea o bere cu prietenii si poti participa direct la distractie (concursuri cu premii, tombola cu super-premii, parada), sau te poti manifesta activ sau relaxa la o bere la concertele din fiecare seara, sau iti poti customiza look-ul la salonul de piercing si tattoo organizat pe durata festului. Va propunem asadar un weekend la padure, intr-un cadru nou, pe locul fostei tabere de copii de la Paulesti, intr-o zona ideala de campat cu cortul, in mijlocul padurii, feriti de insistenta uneori suparatoare a soarelui si in acelasi ocoliti de ploaie. Drum asfaltat pana la locatie dar si in incinta, parcare asfaltata pentru motoare, si de asemenea zona scenei este asfaltata in imediata ei apropiere existand multiple foisoare acoperite. Pentru cei care doresc alternative la programul propus de noi ii anuntam ca in zona exista cateva lacuri de pescuit, un parc de distarctii cu tiroliana si paintball, cateva dealuri numai buine de endureala. Pe langa comerciantii de bautura si mancare din incinta, existe alternative in imediata apropiere a padurii de la paulesti, si de asemenea in zona la (2-10km) sunt mai multe pensiuni pentru cei care prefera un comfort superior celui de la cort. Programul propus de noi incepe inca de vineri dupa amiaza, cu cateva concursuri de incalzire traditionala gen "x si pruna, bere viteza, turneu de texas hold'em, iar pentru ziua de sambata planuim un maraton de concursuri pe echipe , care va avea loc imediat dupa parada moto. Serile evenimentului din 27 si 28 august inseamna un mega cocktail de concerte rock cu trupe din underground(N.E.G.A.T.I.V., Adendum, Lefters, Semne) sau deja consacrate (Bucium, Bukovina si bineinteles, TROOPER) , folk (chiatara in jurul focului) dar si un amestec experimental interesant de hip-hop, chill si rock (Zgarie Nori). Securitatea este asigurata ca si pana acum de clubul nostru frate din Constanta, si Tulcea Seawolves M.C. Entertainment-ul in zona scenei e asigurat Tibi alaturi de invitatii surpriza ai festului. Ne vedem in august! Detalii pe site-ul nostru http://bikefest.heavyriders.ro
 10. Ploiestiul vine alaturi de voi, Heavy Riders saluta si sprijina initiativa voastra.
 11. Retro & Clasic. Cromat & Stilat. Un singur premiu din două bucăți. O pereche. Marele premiu al tombolei Bike Fest de anul acesta consta intre altele si intr-o pereche de casti BrainCap autografiate de nimeni altul decat “moÂşu” Leonard Doroftei.
 12. Revenim cu imaginea tricoului ce va fi ca premiu la tombola tricou semnat de mosu Doroftei. Mesaj completat precizam ca este unul din premiile oferite. Mesaj completat Allaturi de alte premii surpriza.
×
×
 • Create New...