Sari la conținut

freya

INACTIV
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki TU250X
  • Numar Moto
    pending

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ducati Monster 600

freya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pai exact asta spuneam, ca as prefera sa nu ma bag. am cerut un sfat in speranta ca cineva are timp si chef sa mi-l dea. nu era obligatoriu sa raspunzi anyway, poate-mi explici asa mai pe intelesul meu asa cu ce am gresit, ca sa fiu mai atenta pe viitor. dar, din nou, nu e obligatoriu..
  2. sunt destul de sigura, m-am uitat bine. oricum, nici dupa ce le desfac pe alea nu stiu ce sa fac, nu-mi dau seama exact cum e prins contactul ala.. ma gandeam ca poate a mai desfacut cineva si imi poate explica pas cu pas cum se desface. sau mai degraba sa-mi recomande cineva un mecanic care e dispus sa vina sa mi-l desfaca si sa mi-l monteze la loc. nu sunt sigura ca reusesc ca n-am desfacut prea multe suruburi in general si n-as vrea sa stric ceva. iar de pus la loc cred ca e si mai complicat...
  3. hei am si eu o problema.. am reusit sa-mi pierd singura cheie de la motor (stiu ca ar fi trebuit sa-mi fac o copie dar am tot amanat..) am citit tot pe aici ca exista un loc unde se poate face copie dupa contact, doar ca nu prea ma descurc sa scot contactul.. am incercat eu sa desfac imbusurile alea dar nici nu se clintesc.. can anyone help? e un suzuki tu250x. multumesc frumos pentru orice sfat!
  4. As veni si eu azi la intalnire... doar asa, sa va cunosc, ca motorul e la Ploiesti pt RAR... se poate?
  5. eu merg sigur. pentru muuuuuuuuult timp de-acum incolo...
  6. da, pe la 14 cred ca sunt in poligon, daca nu ploua... te anunt cand plec de-acasa daca vrei
  7. si mie mi-a parut bine... naspa cu ploaia, noi ne-am intors cand am vazut ca a stat dar in 10 minute a inceput iar oricum, maine mergem iar, poate ne vedem...
  8. buna, da, vreau sa merg in poligon maine... de fapt as merge si azi... am vorbit cu un prieten sa mi-o duca pana acolo. azi cred ca pe la 3-4 o sa mergem. si cel mai probabil o las acolo si merg in fiecare zi. daca vrei lasa-mi un numar de telefon si te anunt cand stiu exact. multumesc mult de tot pentru sprijin!!! s-a oferit un prieten sa mi-o duca in poligon si am de gand s-o las acolo saptamana asta. nici el nu are prea multa experienta, dar macar se descurca s-o duca pana acolo. si o sa merg in fiecare zi sa fac ture. sper sa ma descurc... deci problema asta e partial rezolvata... ramane sa vad daca trebuie neaparat sa o duc la ploiesti marti pentru RAR si cum pot sa fac chestia asta...
  9. ok, n-am stiut... daca e valabila oferta cu escorta si ne sincronizam, normal ca vreau sa vin
  10. Multumesc frumos, nu ma asteptam la atata bunavointa! Din pacate azi chiar nu mai am cum sa ajung, plec pe la 7 de la munca... Dar daca are cineva chef de o plimbare in weekend, il rog sa ma anunte si pe mine. Pe langa faptul ca imi doresc foarte mult sa ies cu ea, marti trebuie sa ajung pana la Ploiesti... si cred ca mi-ar prinde bine putin exercitiu.
  11. si cu "monstru" ti-e frica in trafic :) ...glumesc...ideea ar fi sa vii ca oricum plecam grup organizat si mi-e greu sa cred ca te va "vana" pe tine cineva cu conserva ;)

  12. hello! eu sunt camelia, am un ducati monster 600 (bleu ) de aproape 2 saptamani... e parcat pe baba novac, vizavi de rucar. mi-ar placea sa vin si eu azi sa va cunosc, dar din pacate nu am curaj inca sa ies la ora aia in trafic... poate vinerea viitoare... anywayz, pana mai prind curaj, sunt mare amatoare de plimbari mai usurele asa (adica noaptea cu 30 km/h pe drum drept )... asta in caz ca mai sunt incepatori pe langa mine care au aceeasi problema... plimbare placuta diseara! si sper sa ne intalnim cat mai curand...
  13. hello! merci de incurajare stiu ca experienta capat doar mergand, si am si iesit cam in fiecare seara cate-un pic asa (mai putin in weekend ca am fost plecata). cred ca vin miercuri la academie sa va cunosc si eu si sa va mai intreb una-alta... salut! imi cer scuze ca reactionez cu intarziere, am fost plecata vreo 2 zile... multumesc frumos de invitatie, sper sa o pot onora cat mai curand. poate in weekend?
  14. de la un tip din ploiesti, care le aduce din italia. foarte de treaba omul. mi-a dat si saua mai jos ca sa ajung bine cu picioarele. doar ca nu prea mai sta asa bine pe cric din cauza asta, mereu stau stresata sa nu o gasesc trantita... sper sa ajung saptamana viitoare cu ea in service.
  15. al... meu! sunt camelia si ma bucur sa va cunosc. monsterul il am de cateva zile si sunt tare mandra de el. deocamdata m-am dat cu el doar seara, pe stradute mai putin aglomerate... asta pentru ca i'm a total newbie, e primul motor si sunt un pic nesigura. si are si cateva mici probleme. o sa vin si eu la intalnirile voastre, daca ma primiti, cand ma mai dezmeticesc putin. pana atunci, e posibil sa mai am cate-o intrebare mai mult sau mai putin stupida din cand in cand, sper sa nu ma injurati. have fun!
×
×
  • Creează nouă...