Sari la conținut

alx0

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

alx0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deci nepastrarea distantei de siguranta, nu? Sau reducerea vitezei? E altcineva de vina pentru accident decat el?
  2. Eu am routerul meu. Pe calculator pot sa bag o adresa prin DHCP pe care i-o da routerul dar pot sa bag si o adresa fixa, daca este din gama de adrese rezervata. E adevarat ca asta se intampla pentru ip intern nu exern dar banuiesc ca se poate face la fel si pentru extern, daca cel care configureaza serverul/routerul omite setarea asta.
  3. Si va certati aiurea, amandoi sustineti acelasi lucru dar gath parca a dat un citat gresit si d-aici a inceput tarasenia.
  4. Cunoasteti o metoda prin care sa se opreasca un motociclist fara a-i pune viata in pericol? Cum?
  5. alx0

    Am Trantit Un Scuterist

    Nu ma refeream la tine. Dar, daca privesti din afara, e asa o mare diferenta de atitudine daca vinovatul are ceva "mai gros" intre picioare si varianta in care este "inconservat". Fie si numai pentru asta va atrageti ura celorlalti participanti la trafic.
  6. alx0

    Am Trantit Un Scuterist

    Domne, conservarii astia nu se mai invata minte o data... Uuuups, de data asta era un motociclist care conducea conserva. Daaaa, scuteristii sunt de vina! Sa ii batem, sa ii rupem, revolutie!
  7. alx0

    Ce scooter nou?

    ce chestie... eu ma gandeam ca se deranjeaza cineva sa ma ghideze si pe mine... vad ca voi va deranjati numai la criticat... nu-mi place forumul asta, nu sunteti ok... parerea mea. la revedere.
  8. alx0

    Ce scooter nou?

    da sorry, am gresit. eu vreau moped. mai ales ca sunt si mai ieftine. vreau ceva nou sa nu ma doara capul cu reparatii sau alte alea. + garantie. nu am pretentii decat sa pornesca usor (exista cu pornire electrica) si sa prinda ametzitoarea viteza de 40 la ora. tocmai am achizitionat un logan dar in acelasi timp vreau si un scuter pt la serviciu ca nu mai suport aglomeratiile si vreau sa o iau pe trotuar. Ce ziceti de Piaggio Bravo la 750 e+tva? e un pret bun? dar scula?
  9. Salut baieti. Io mi-s nou in ale motoului dar doresc sa-mi iau un scooter sa ma duc la servici. Si inapoi. Nu vreau turbo, a/c, abs sau MP3-player dar nici sa stau cu ea in service sau pe la mecanici. Ce imi recomandati? Care-s bune, care-s nashpa? Ce defecte caracteristice sa caut sa evit? Mentionez ca nu intentionez sa-mi iau carnet de A ca am patimit destul cu cel de B. Astept sfaturi... Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...