Sari la conținut

dedemanus

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008

dedemanus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am intrebat doi politisti ,daca am cat b mai am nevoie de cursul de legislatie . Unul da ,altul ba. Pe cine naiba sa mai cred.
  2. mersi de sfaturi .Cind voi sa-l cumpar care ima va face cu ochiul pe ala am sa-l iau ia maximum saptamini cind ajung acasa. scuze pt. greseli
  3. In oras nu ma intereseaza viteza.Trebuie sa ma deplasez repede,in orele de virf caci am un serviciu cam ciudat ar orele de plecare sunt24 din 24.De la masina am spatele distrus.Cea mai lunga distanta care o va parcurge scuterul va fi de 40km.Inca odata viteza de 45km este buna.vreau ceva fiabil caci sunt anti mecanica .
  4. Deci se merita ,caci din anumite motive am renuntat sa mai dau pt A Am omis sa spun il vreau de 50cc
  5. Vteau sa imi spuneti ceva despre Kymco Agility City ca vreau sa imi iau unul
  6. DA.Oricum dau pt. A . Sunt Din Bacau si cind o sa vedeti un tip cu burta si fara par sa stiti ca am luat permisul . Am sa va mai intreb caci eu in domeniul asta sunt nou-nout.
  7. Mii de scuze este vorba de Piaggio Skipper
  8. Ok am sa intreb mai multe detalii , iar daca nu nu am sa cer o fotografie sa ma ajutati cu mai multe informatii despre model.Si scuze daca voi posta si intrebari mai timpite dar abia acum ma initiez in domeniu . --- Mesaj completat în 27 Mar 2008 19:40 ------------- Este asemanator cu piaggio sfera .Am sa mai caut fotografii si sa incerc sa le postez.Nu de alta dar am inceput scoala cat.A
  9. Voi lua de la cineva un Piaggio Spider. Este mult 1350 euro? Am omis sa zic are 150 cc.Masinaria este adusa din Italia.Va cer aceste informatii caci din cercul nostru sunt primul care vreau sa trec pe doua roti. Si sa stiti am sa va mai stresez cu intrebari. Cu stima al vostru membru incepator.
×
×
  • Creează nouă...