Sari la conținut

u4iteli

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Chisinau, Republica Moldova
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    MT 11, Izh Jupiter, Yamaha DragStar 1100

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ural, nipru, ijh, Yamaha DragStar 1100

u4iteli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumesc tuturor penru raspunsuri. da, am tobe goale after market. din cite inteleg este un efect normal si ma emotionez degeaba. ma deranjeaza doar ca sunt prea galagioase. sau mai bine zis nu pe mine ci pe vecinii mei :-) mai ales noaptea
  2. multumesc tuturor pentru sfat! incerc sa fac modificarea si revin cu un replay! salutare din nou! AIS deconectat! impuscaturilel continua!!! ar insemna ca tre sa mai regulez carburatoarele? amestecul?
  3. la mine se aude tare, prea tare. pornesc alarmele masinilor parcate :-)
  4. buna ziua tuturor!!! am si eu o problema, rezolvarea careia sper sa o gasesc aici! este vorba de o Yamaha xvs 1100 care impusca de o ia dracu. fenomenul apare doar atunci cind dau drumul la maneta de acceleratie si la frinele de motor. la motorul pornit, pe relant dar si la accelerare, merge perfect, dar numai incep sa frinez si trag ambreajul pentru a trece intr-o viteza mai mica zici ca incepe razboiul II mondial si mai iese citeodata si flacara din esapament. am incercat sa reglez carburatoarele, gindindu-ma ca poate amestecul nu e bun - dar fara efect ?!? cum credeti, care ar pute fi problema?
  5. u4iteli

    lowrider help needed

    i-am scris lui Basty, din pacate fara raspuns :-( poate ma ajuta altcineva? i-am scris lui Basty, din pacate fara raspuns :-( poate ma ajuta altcineva? i-am scris lui Basty, din pacate fara raspuns :-( poate ma ajuta altcineva?
  6. u4iteli

    lowrider help needed

    Stimati Colegi, pentru inceput, cum se spune : "un nou an, un nou proiect " am in cap un proiect pentru un lowrider, care vreau sa-l realizez pe baza motorului de dnepr pe care-l am. pentru a nu ma complica prea mult cu fabricarea unui nou cadru, de la "0" (caci am deja o experienta nereusita), am hotarit sa modific un cadru de ural sau dnepr care la noi mai toata lumea le cam arunca la fier vechi. deci problema la care am ajuns: in conditiile unui cadru, furca si roata fata 19'' standard ural sau dnepr, vreau sa-l cobor pina la un ecartament la sol de 100mm. ca solutie, desigur modificarea unghiului de inclinare a coloanei de directie. intrebare: care ar trebui sa fie unghiul, pentru a avea o furca functionabila? dupa toate calculele mele cu referire la rake, trail etc. imi iese cam la 48 grade. nu este oare prea mare? nu sunt prea sigur de corectitudinea si exactitatea masurarilor si calculelor pe care le-am facut (incertitudinea e prea mare :-) PS. daca nu gresesc acelasi lucru a facut si basty la dnepr-ele lui. poate ar fi el atiti de amabil sa-mi dea un sfat.
  7. anume acel motor. are un sir de customizari pe el, anume ele ma intereseaza. proprietarului i-am scris dar fara raspuns :-( din acest motiv am si scris pe forum, poate il gasesc aici.
  8. Stimati Colegi, stie oare careva dintre voi, sau poate are cineva mai multe informatii sau poze cu motorul din acest link? http://www.clubmoto.ro/anunturi/vezianunt/motociclete/1113/yamaha-xvs-drag-star mi-a placut foarte mult si m-ar interesa sa aflu mai multe detalii.
  9. foarte frumos! ca de obicei BASTY reusesti sa ne lasi rafa drep de replica :-) pacat ca la noi "peste Prut" nu avem asa ceva. felicitari, ati reusit sa creati o adevarata opera de arta. cu mult respect!
  10. am postat numai ce la rubrica "Cruiser / PowerCruiser" dar cred ca aici e de mine. deci motorul meu, inca in lucru, dar mai mult sau mai putin rezultatul final poate fi anticipat.
  11. ma laud si eu! desi este inca in proces ... dar poate fi anticipat deja rezultatul final
  12. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  13. u4iteli

    Nipru boberit

    niprul este facut in Ukraina, la Kiev, si este rezultatul muncii baietzilor de la DozerGarage. apropo mai au inca vreo 4 rusoaice modificate, si sunt superbe. am sa incerc sa plasez foto Mesaj completat si iata si un link cu creatiile acestui GARAGE
  14. u4iteli

    lowrider "Rising"

    multzumesc, dar cred ca mai bine mai astept si string inca nishte banutzi si deja am sa iau capacele finisate gata. multzumesc si de infor despre vopsea si banda, Mesaj completat nu vreau sa par un lenes, dar sincer am cautat prin formum si nu am reusit sa gasesc tema cu banda pentru tzeava, potzi fi tu amabil si sa imi dai un link
×
×
  • Creează nouă...