Sari la conținut

dihania

Super Membra
  • Număr conținut

    1.230
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dihania

  1. buna, tii apasta pe ambele butoane pana incepe sa iti clipoceasca cifrele, dupa care te muti pe fiecare in parte apasand doar unu din ele , cred ca cu SET si cu ADJ modifici ce ai de modificat. sper sa nu le fi incurcat denumirile, dar te descurci tu. » Post actualizat in 25 Jul 2016 06:06 se poate indrepta dar la cald, trebuie incalzita bine de tot si tine fara probleme mult si bine . daca tragi de ea asa neincalzita o sa se rupa.
  2. mda...scoteam mereu consum mai bun decat toti, desi mergeam pe acelasi drum si aceiasi viteza. consumul meu era 4-4,5 l in afara , la viteze decente, si 6-6,5 l in oras.
  3. Poate intereseaza pe cineva niste echipament: /index.php?/topic/735121-casca-ghete-manusi-pantaloni-de-vanzare/
  4. Multumesc! cumparator am deja, socant de repede as spune, un tip cu coloana vertebrala si cu tiglele pe casa ..daca imi iau buletinul de la politie vineri, sambata facem si actele iar de luni nebunia mea albastra va fi a altcuiva!
  5. da...vand motorul. nu am inca nimic in plan ...m-am convertit la biciclism!! intr-o buna zi voi reveni la moto dar pe coclauri, nu mai vreau pe strada. asta este si motivul vanzarii.
  6. M-am hotarat sa imi vand motorul. Daca este cineva interesat sau aveti un prieten care are un prieten...dati un semn! Negocierile incep de la 2000 euro si va depinde de momentul vanzarii. Anul asta trebuie sa ii fac itp in aprilie si service la furca, ulei si filtru...in rest motoreta este in mintile ei . Anunt nu am pus pe nicaieri, inca imi fac curaj 0734107290 Diana
  7. Daca ai vrut sa zici VOPSIRE eu am dat 1000 ron dar acum 2 ani. Acum...nu stiu, am facut-o la Activ Auto . Baietii au facut treaba excelenta, nu am ce sa reprosez!
  8. Nu stiu unde se gasesc protectiile alea dar poti sa vorbesti cu userul TankG care iti poate face pe comanda. E super ok omu , am comandat si eu de la el . TankG
  9. ghetutele s-au dat! noua posesoare sa le poarte fara incidente!
  10. buna, Donez o pereche de ghetute alpinstars. Le-am purtat cateva sezoane, sunt inca bune de purtat, au cateva mici defecte ( au o custura pe gheata dreapta si talpa in vreo doua locuri dezlipita - se poate lipi). Eu mi-am cumparat altceva si le tin degeaba. Cine le doreste ma poate contacta la telefon 0734107290 Diana.
  11. acest chit de coborare nu se aplica ce roata ci se monteaza undeva sub motoreta in dreptul cricului si este compus din doua lamele metalice ( nu stiu daca mai include si alte acareturi) care sunt mai scute sau mai lungi...depinde ce vrei sa faci sa o ridici sau sa o cobori. nu stiu sa explic prea tehnic acest proces dar babeste ...cred ca ma intelegi!
  12. buna, eu am 1,64 si am sv-ul din 2008. am chit de coborare pe el si mai este lasat din furca in jur de 1 cm. nu stiu sa iti spun cu cat este coborata mobra. ideea este ca la inceput, pana te obisnuiesti cu ea,o sa iti fie destul de greu, eu mai am probleme in timpul franarilor de urgenta si daca mai fuge un pic si fundul..e foarte distractiv! dar poate conformatia ta este de asa natura sa ai picioarele mai lungi si atunci o sa fie mai mult decat ok. nu iti face probleme, te vei descurca. multa bafta cu scoala!
  13. s-a lasat cu niste bani de bere!! sa fie toata lumea multumita..
  14. da, este nevoie sa tai galeria pentru a mufa noua toba. de omologat...din ce stiu eu nu ti-o omologheaza nici dracu. nu stiu cum sta treaba cu evacuarile cumparate din magazin cu acte si cu tot ce trebuie. eu am un vick exhaust si la itp, ultima oara, m-au intrebat de sanatate.
  15. eu am avut nevoie acum vreo 4 ani si nu am gasit pe nicaieri. asa ca am comandat-o, noua, originala, 150 de euro. M-a uscat la momentul ala dar daca esti nevoit dai ca na... banuiesc ca ai intrebat pe la toti userii care se ocupa cu dezmembrari si d-astea...mai incearca pe e-bay..poate poate, dar nu te astepta sa fie ieftina! bafta!
  16. Buna, Fix asa o sa arati ... daca vrei V2 neaparat incearca un V-strom. Este o motoreta care o sa te "incapa". ) Multa bafta!
  17. da...cei de la motor team la modica suma de 180 ron...dar vine si cu garnitura!!!
  18. tii apasat , in acelasi timp, pe ambele butoane din bord - sel si adj- parca scrie pe ele, pana incepe sa iti clipoceasca ceasul, apoi dai cu adj pana ajungi la ora dorita dupa dai sel ca sa treci la minute .
  19. ar mai fi motor team , dar ei lucreaza cu suomy. eu sunt multumita de castile lor ...acum depinde ce buget ai! si daca ajungi in bucuresti si nu dai un telefon...te tund!!! ))
  20. Diseara la ora 19, eu cu inca niste prieteni fosti/actuali sv-isti, vom fi la carciuma Casa Noastra , de pe strada Matei Voievod, fostul bikers...pentru cunoscatori. Cine doreste sa bea o bere cu noi este binevenit!
  21. propune si tu o zi , un loc, o ora si vedem ce iese. la un momentdat, acum vreo 2-3 ani ne-am vazut de cateva ori la polivalenta. aveam si parcare si terasa.
  22. Sa il stapanesti sanatos si fata incidente. Eu am mers vreo 40 km, in oras, de cand mi s-a aprins becul. Cand am facut plinul am bagat 14,2 l benzina, deci mai aveam ceva prin rezervor. Nu stiu sa spun exact cat are rezerva dar incearca sa nu faci mai mult de 50 km de la aprinderea becului.
  23. Bre...vezi ca te vor fanii!!! /index.php?/topic/711052-how-to-die-on-a-motorcycle/ si vezi ca vreau autograf inaintea lor! =))
  24. Stai bre, nu da cu explicatii, ca nu m-am suparat! Fiecare merge cum vrea , foloseste ce produse vrea si calareste ce vrea. E o tara libera (cica)!
  25. gresit...batraneste se spune! ) Si eu la fel...si imi palce asa! @Paul...curand, cat de curand! Te vom anunta in ultimul moment, ca de obicei! ))
×
×
  • Creează nouă...