Sari la conținut

slim_daddy40

Membru
  • Număr conținut

    191
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

slim_daddy40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. si eu era sa o mierlesc vineri pe data de 10 in zona mihai bravu....mi-a taiat unu calea peste linia continua...nu am decat niste cristale de echilibru deplasate in zona urechilor(adica ma ia ameteala cand sucesc brusc capul)....casca m-a salvat....cei ce nu o poarta le urez doar ceva mai multa minte dupa urmele lasate pe casca de bordura ,de care m-am izbit cu capul pot sa apreciez ca aveam 2 sanse 1 sa o mierlesc pe loc sau 2 sa stau in coma ceva timp l!!
  2. am de vanzare un elicopter mare de 80 cm.....necesita acumulator (30 ron in afi palace )..pret 150 ron!! telecomanda are display!!
  3. macheta dacia logan de vanzare 30 ron doar pt bucuresti (daca avem motoristi, loganisti:D)
  4. am logan sigilat 25 ron...bucuresti only sau 10 ron logan vopsit de mine*cam nereusit* ultimele 2 modele se vand asa cum se vede in poza...25 ron ambele doar in bucuresti( nu avem loganisti motociclisti):D:D:D:D pace!
  5. tovarase..ia de pe okazii asa aduni si calificative ) .hai noroc
  6. vrea cineva asta am decat 1 bucata nu e moto dar este auto sigilata chiar
  7. HAYABUSA s-a dat adaug pe asta la 20 ron ! pt bucuresti(nu imi apartine macheta)
  8. http://www.sport.ro/sporturi/a-trecut-la-cativa-cm-de-o-ciocnire-mortala-ce-i-a-sarit-in-fata-acestui-motociclist.html
  9. O vand cu 50 ron daca este careva interesant ...atrag atentia ca este vb de scara 1:12
  10. /index.php?/topic/672397-hobby-kit-moto-radiocontrol-211v-deagostini/ aruncati un ochi si pe aici poate sunteti interesati !!
×
×
  • Creează nouă...