Sari la conținut

-GeorGe-

Membru
  • Număr conținut

    434
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    1923
  • Motocicleta
    R1 09'
  • Numar Moto
    GEO

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GSX-R 600 K1' , R6 01, GSX-R 600 K5

Vizitatori Recenți Profil

1.622 citiri profil

-GeorGe-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. -GeorGe-

    AGV - Discutii Generale

    Mersi Goe, Am achiziționat AGV K3 SV Multi Birdy la 1100 lei, am făcut cu ea în jur de 500km cam pe toate condițiile atmosferice. Per total sunt multumit, nu este zgomotoasa la viteze mari cum ma așteptăm, protecția de sub bărbie este foarte utila iar prinderea este destul de ok. Singurul dezavantaj ar fi ca la 10 grade stand pe loc se aburește destul de rau.
  2. -GeorGe-

    AGV - Discutii Generale

    Salut băieți, Ce părere aveți de casca AGV K3-SV??
  3. Postacii din oficiu, s-o pe el!
  4. Eu ma gandeam ca este consumul mare din cauza ca baga prea multa benzina, la fel si cu turatiile mici de pe loc ... Se potriveste rampa de la un Suzuki GSR 600 din 2007 ? Am sunat pe la dezmembrari si este undeva la 4-5-6 mil rampa injectoare cu tot cu motoras.
  5. Salut, De putin timp sunt posesorul unui GSX-R K5 si am o mica problema. Vechii proprietari i-au facut o improvizatie la rampa injectoare, adica i-au scos motorasul/ senzorul si au pus o sarma care tine clapetele tot timpul deschise. Merge putin ingatuita la plecarea de pe loc daca o iau usor, consuma 14% si da numai rateuri. Aceasta improvizatie ascunde alt defect ? ma gandesc de ce au facut improvizatia asta si nu au inlocuit rampa sau senzorul care sunt cateva milioane ?!
  6. Asta mi-a recomandat mecanicul si sunt in dubii ... cica au un revitalizant foarte bun pentru motor si ca pret este ca un motul sau bel ray ... fabrica este in Ucraina.
  7. https://www.facebook.com/events/275966699259895/
  8. 80% din ce s-a scris in presa sunt minciuni! 1.Acolo se organizeaza frecvent curse ilegale, unde participa si motociclete de obicei ... probabil politia nu a recunoscut asta ca sa isi ascunda incompetenta. 2.Pana la momentul accidentului nu s-a facut nicio cursa, inca veneau masinile. 3.Motociclistul care a provocat accidentul a plecat de langa gramada de oameni care ocupa toata latimea carosabilului pentru a verifica traseul unde urma sa se intreaca, iar cand s-a intors nu a mai putut aprecia distanta la care se departase de grup, era intuneric ... s-a trezit cu multimea de oameni in fata ... a inceput sa franeze pentru ca s-a auzit frana de motor dar deja era prea tarziu, s-a panicat ... si macel. 4.Era singur pe motocicleta, fara iubita, nu a vrut sa impresioneze pe nimeni,nu a mers pe o roata. 5.Corect ... viteaza a fost destul de mare.
  9. Face asa de cand le-ai pus? Daca da, inseamna ca sunt semnalele! Eu mi-am pus smd-uri in loc de becurile normale si asa facea.
  10. /index.php?/topic/713902-tuna-si-i-aduna-la-timisoara/ a mai deschis cineva un topic!
  11. Am rezolvat. Multumesc! Am facut update la 3.0 si nu se mai blocheaza. Problema de sacadare este de la placa video... cand pun filmuletul pe youtube sau facebook merge bine sau daca ii fac conversie de la mp4 la avi il pot vedea fara probleme si in leptop.
  12. Salut. Mi-am achizitionat astazi un GoPro Hero 3 Black Edition si am niste mici probleme cu setarile, conectarea pe android, se blocheaza foarte des, iar pentru a o debloca, trebuie sa scot bateria, software e 2.3. E cineva priceput care ma poate ajuta ? Il astept in privat cu un mesaj. Asfalt uscat,
  13. -GeorGe-

    Accident usor

    Martorii nu au spus ca motociclistul a lovit cu pumnul oglinda. A fost culpa comuna din cauza alcoolemiei motociclistului care a avut o petrecere cu o noapte inainte si nu a dormit destul. Nu o mai ardeti aiurea si iesiti pe strazi ca nu va vad
×
×
  • Creează nouă...