Sari la conținut

badrocksana

EX+
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    badroxana2001@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Iasi
  • Numar Moto
    -
  • Club
    east side dogs-Iasi

Informații profil

  • Interests
    Daca e despre motociclete si motociclisti/e ma intereseaza, cel putin pe acest site.

Vizitatori Recenți Profil

193 citiri profil

badrocksana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat. Condoleante familiei.
  2. Sa iti traiasca si sa faci cat mai multe calatorii frumoase cu ea. Te pup si sa stii ca nu te-am uitat.
  3. Am reusit sa iau permisul acum o luna si sunt foarte mandra ca pe el scrie categoriile A, B. Acum astept sa ma angajez si eu undeva ca sa pot sa imi cumpar o Honda Shadow, in leasing sau rate, daca se poate. Tineti-mi pumnii. Poate la anul voi veni la intruniri pe propriul meu motor. Va pup.
  4. Gata, OK. Îmi retrag expresia, ca să nu mai stârnesc cine ştie ce priviri urâte aţintite spre mine, că nu vreau să fie nici un motociclist supărat deloc pe mine. Îmi plac chopperele, dar unele impresia asta mi-o dau şi nu ştiu cum am să mi-o pot schimba. Mulţumit? Pup la voi.
  5. Să sperăm că de 200 kg chiar nu te faci, chiar dacă eşti motociclist. Nu de alta dar nu s-ar potrivi cu stilul scheletic al chopperelor şi ar fi chiar dizgraţois . Pup la voi.
  6. Super imaginile, am ramas fara cuvinte . Pup la voi.
  7. Madman, stai, ca nu inteleg, acuma esti in Iasi? Daca da, nu pot crede ca nu ai gasit un loc la nimeni din motociclistii, care pleaca de aici, iar daca nu, bafta in cautarea "ajutorului". Pup la voi. Oare cine esti, ca din profil nu am putu sa-mi dau seama? ROCKSANA
  8. Demnitate am si eu, si inca multa, stai calm. Mai ales ca atunci lucram in travesti ca fete nu se acceptau, dar pana la urma i-am ticluit-o noi si nu a avut ce sa ne mai faca. Atata timp cat nu se ia de mine si nu ma injura totul e OK. Eu am un principiu: Prima oara cand ma ,,calca cineva pe coada", sa spunem ca s-a intamplat. A II-a oara sa spunem ca a fost o coincidenta, dar a III-a oara, gata . Nu mai scapa. Si il ,,ard" cand ii va fi lumea mai draga. Aviz amatorilor . Pup la voi.
  9. Stiu cum e sa lucrezi mult si din greu, ca si eu am lucrat la dat jos tencuiala de pe o vila in 2000 si patronul era roman, ceea ce e cam acelasi lucru, dar cand stii ca iese banul taci si inghiti, asta daca nu sare calul prea mult. Spor la treaba si chef, iar in privinta noului proiect iti urez sa ai parte de multa inspiratie si putere de concentrare. Abia astept sa vad rezultatul, mai ales ca sunt boboaca in domeniu. Pup la voi.
  10. Vreau si eu , dar am examene si licenta pe cap, asa ca am sa stau acasa, ca un copil pedepsit. Vreau sa ii felicit pe cei din Ploiesti pentru ideea cu jucariile; imi si inchipui cum o sa arate la intrare motociclistii duri si barbosi cu jucarii mari si pufoase in mana. Numai pentru imaginea aceasta si reget din tot sufletul ca nu am sa fiu cu voi decat cu gandul . Pup la voi si distractie placuta. Sa beti o bere bruna si pentru mine. ROCKSANA
  11. E buna ideea cu Ziua motociclistilor si ca sa ajungem la un consens toti, poate ca ar trebui sa se supuna la vot pe forum (exemplu: ce motoare va plac?) o zi anume sau o perioada si asa cine stie poate se ajunge la o decizie cat de cat majoritara. Eu as propune sa fie la inceputul sezonului, cam la o saptamana dupa ce se poate iesi la drum, dupa o iarna grea si neinduratore, sa fie in ton cu bucuria tuturor; poate undeva prin aprilie. Pup la voi .
  12. badrocksana

    IL OMOR!

    Nici eu nu mi-l pot scoate din cap pe Droghy, mai ales ca eram prieteni de ani buni si era si iubitul meu de putin timp. Inca si acum ma intreb de ce ????? Sambata se va face pomenirea si am sa va rog pe toti sa aprindeti o lumanare pentru el. Nici nu imi vine a crede ca pe 16 mai se va implini un an de cand nu ma e langa mine. Ca si tine si eu ma chinui sa iau permisul de ceva timp si tot am aceeasi "bafta" de a pica la sala cu 21 sau 20 puncte. De-al de acestia nu trebuie iertati deloc si ar trebui capaciti ca sa le iasa fumurile si besinile pe nas. Ca uite asa poti ajunge varza din cauza unui smecher ca acesta, fara sa ai nici o vina, si mai sunt si unii cu pile care mai scapa si cu o pedeapsa cu suspendare. Pai asa, dau si eu peste una pe care nu o suport sa vad daca mie imi va da cineva cu suspendare. SIGUR AS FACE INCHISOARE. Dar asta e, altii se sting si alti traiesc in continoare basma curata. Sfatul meu: NU IERTATI NIMIK, DACA AVETI DREPTATE!!!!
  13. Saliu! Eu sunt ROCKSANA si sunt din Iasi! De pe data de 19 mai 2004, fac parte oficial din Clubul East Side Dogs din Iasi, neoficial sunt cu motociclistii/ele din Iasi inca din clasa a 11-a (1998). Incerc acum sa iau permisul, dar merge cam greu, cred ca cineva acolo sus, ma fereste de vreun incident negativ sau inca nu imi e dat sa iau A-ul, pe care abia astept sa il iau, deoarece m-am saturat sa conduc motociclete pe neve sau prin poligoane, iar de locul din spate incerc nici macar sa nu ma mai ating. Am condus de la Dnepra pana la Kawasaki, si cu toate ca am un respect deosebit pentru motocicletele de viteza, chopperele mi-au intrat in sange. Visez la un Harley, dar nu cred sa ajung vreodata sa am unul al meu, decat poate la pensie ..... asa ca fiind constienta de faptul, ca nu as fi inca in stare sa ma grija de o Dnpera, am sa incerc sa-mi fac un leasing sau o rata in urmatorii doi ani la o motocicleta touring, second hand, Honda cred. Mi se pare cea mai fiabila pentru strazile pline de gropi din Iasi si imprejurimi. As vrea sa va cunosc mai bine si cine stie, poate ne vom vedea toate la Intrunirea de la Iasi, ca sa ma ajutati sa le insuflu independenta si motociclistelor noastre, care nu stiu de ce, se plafoneaza sub aripa ocrotitoare a motociclistelor. Tineti-o tot asa si am sa va anunt cand am luat permisul. Pup la voi.
  14. badrocksana

    IL OMOR!

    Methalghost are dreptate, trebuie zgaltai un pic, ca sa tina minte. Asa ca daca exista dovezi ca te-ar fi atins du-te la politie, joaca putin teatru si macar sa-l ia un pic la imprejur, chiar daca ar avea pile tot e obligat politistul sa-l cheme. Poate asa se va satura de depasiri si besini pe strada. cand vad cata prostie poate exista in lumea, parca am avea sapte vieti, nu una..... . PUP LA VOI.
  15. Merci, Smokey. De ce Constanta nu e mai traziu ? Eu atunci am licenta. S-au dus planurile mele. Pup.
×
×
  • Creează nouă...