Sari la conținut

dodomotox

Super Membru
  • Număr conținut

    528
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    romania
  • Carnet moto din
    fara carnet
  • Motocicleta
    nu am
  • Numar Moto
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    nici una

dodomotox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. faina povestea ta. Swichule nu se cearta nimeni. Discutii, pareri, fiecare cum simte. Acum, nu or fi toti nesimtiti ca mine sa nu simta acel produs ideal cum este ktm. Mesaj completat am vrut sa zic, doar eu nu simt chestiile astea.
  2. dodomotox

    "free Talk"

    parul deja ti l-am luat. tre sa ma grabesc, cu aparatul de tensiune caci duminica e zi de targ la obor. triumfu' era al lui marius moga. de celelalte capitole, nu mai vorbiti va rog.
  3. cand putem da banii? Mesaj completat da, asa ar fi cel mai bine. sunt de acord cu domnul Andrei. Deci ramane pe 13 noiembrie.
  4. dodomotox

    "free Talk"

    frumos ai zis bunicule. dar el are doar lupul cel bun. doar ca are ochii rosii. de la scufita i se trage. Mesaj completat ce scufita de rahat daca a stat sa o manance lupul...
  5. dodomotox

    "free Talk"

    hai sa facem un pact: iti spun eu ce sa pui in replica, ma pun in ipostaza ta, caci vad ca esti obosit. ma plictisesc, serios! Mesaj completat nu te mai recunosc bimbo! esti altfel. uzura morala se simte. sper ca nu si fizica. ar fi pacat. parca erai altul, iti punea cineva la dispozitie ce sa scrii? aveai un marius moga sub birou?
  6. dodomotox

    "free Talk"

    bine. ti-ai dezamagit suporterii. sa nu mai cobori de pe pamant, nu e groapa facuta inca sa ai unde cobori. ma bucur ca ai inceput sa te cultivi. inceput promitator. unii faceau latina la 10 ani...nu la inghesuiala. pa-rty!
  7. dodomotox

    "free Talk"

    Cam mult pentru replica...ai imbatranit maestre. Sau poate, te inunda testosteronul dintre plombe. Cred ca te potrivesti cu Axel, vedeti care aveti mai mult. Stabiliti care e femeia si care barbatul. Daca ai fost atent, el spunea anterior ceva ca -i place pe la bot, era ceva in legatura cu tine si cu el, ii era dor de tine etc. Mesaj completat Sincer, ma asteptam la ceva mai consistent din partea ta. Aveai brand cladit bine, incredere maxima din partea spectatorilor. Ceva comenzi iti dau daca doresti. Mesaj completat hai bimbo mai repede cu replica, nu stau dupa tine o saptamana pana cauti in horoscop ce sa scrii...
  8. dodomotox

    "free Talk"

    a aparut Bruce Lee, dupa o perioada lunga de tratament anti-inflamatoriu... apropos..., iti mai functioneaza Triumphul? Mesaj completat a aparut Bruce Lee, dupa o perioada lunga de tratament anti-inflamatoriu... apropos..., iti mai functioneaza Triumphul?
  9. Nu mai zic pt. ca nu e locul unde, aici avem alt fel de enduro, cei dupa care ma iau in afirmatii sunt altfel de oameni, cu alte principii fata de raportul pret-calitate fata de ktm-isti. Mesaj completat Nu mai zic pt. ca nu e locul unde, aici avem alt fel de enduro, cei dupa care ma iau in afirmatii sunt altfel de oameni, cu alte principii fata de raportul pret-calitate fata de ktm-isti. Mesaj completat mersi mersi. buna. palinca aia ce presiune are? negativa pe coloana si pozitiva pe tubbing? Mesaj completat la mine asa e Mesaj completat la mine asa e
  10. ktm = raba roman honda=scania o comparatie ironica, care imi place mie.
  11. dodomotox

    "free Talk"

    Ai mai luat unul mah si tot tu l-ai folosit sa se rodeze. L-ai pus pe mulineta. Taci si bea bere ca te incing. Mesaj completat Am rugamintea ca amenintarile sa nu mai fie trimise prin posta nesemnate. Macar puneti cate un x acolo. In mare, va stiu care sunteti si cati sunteti.
×
×
  • Creează nouă...