Sari la conținut

bastard

EX+
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    sir_cosmin@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    B-99-KBR

bastard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  2. bastard

    Cauciuc pt. supermoto

    Salut, eu am cautat ceva pe net deaorece vreau sa-mi schimb si eu cauciucul pe spate si am gasit. Cred ca m-am decis. Am dat mai jos copy la raspunsul lor, asta in cazul in care mai vrea careva dunlop sportmax mutant. Salut Va multumim pentru faptul ca ati vizitat site-ul nostru www.cauciucurimoto.ro . Ne face placere sa va informam ca detinem in stocurile noastre cauciucuri :Dunlop Sportmax Mutant 160/60/ 17 la pretul de 536,80 lei/bucata. Preturile noastre includ TVA, ambalajul si transportul. Plata o puteti efectua prin carte de credit sau transfer bancar . Termenul de livrare este de maxim 10 zile lucratoare de la data confirmarii platii . Comanda o puteti lansa direct de pe site-ul nostru , www.cauciucurimoto.ro , prin telefon sau fax . Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati . Cu stima , Adina Hotea Delticom AG BrĂźhl Str. 11, 30169 Hannover Telefon: 0256 306293 Fax: 0256 306294 e-mail :adina.hotea@delti.com
  3. bastard

    Supermoto Poll

    vreau sa-mi iau si eu un wr 450 din 2001 pe care vreau sa-l fac supermoto. vreau si eu mai multe pareri de la voi despre acest motor daca se poate. multumesc
  4. Stai linistit ca eu unu nu dau blana pe nici o varianta!!!
  5. Salut!!! Eu o tai joi pana la Constanta si ma intorc duminca pe la pranz!!! Astept doritori!!! Chiar nu vrea sa mearga nimeni paan la Constanta???
  6. Silviule!!! Salut!! nu crec ca ma duc nici eu cu baetii la Orsova ca e ceva de mers!!! ia zi la cat pleci tu spre alexandria ca as veni si eu??? pe unde stai?? iti las telul meu da un tar 0724.109.639 Cosmin!!! silviule nu-mi da bip cu nr privat ca nu am cum sa te sun inapoi!!! silviule nu-mi da bip cu numar privat ca nu pot sa te sun inapoi!!!
  7. Salut!!!Ce faci mergi si tu maine la Orsova??
  8. Gata frate suntem 3 motoare pana acum!! plecare de ma mc donald's din militari la maxim 6 si un sfert!!! care mai vrea sa vina ii asteptam acolo!!!! vine si baiatul!!! honda cbr f 4 99!!! acum am inchis telefonul cu pompi Ma cica sutn vreo 400 dus si 400 intors!!! asa mi-a zis pompi!!! si viteza 120-130 pe autostrada si dupa mai catinel asa!!!
  9. Salut!!! cati sumteti voi??? eu as vrea sa merg!!! si cred ca mergi si pompi ca acum am inchis telefonul cu el si mi-a zis ca mergem oriunde!!! hai nabii sa stabilim ceva sa ne plimbam si noi maine!!! astept raspuns salut cati sunteti!!????! cred ca mai gasim doritori!!!
  10. As veni si eu maine adica duminica!!!! Dar observ ca nu prea s-a stabilit mare lucru!!!! mai multe detalii: care cora, ce ora, cati suntem pana la urma??? Am sunat acum pe numarul de telefon pe care l-a lasat HAIDUC dar cred ca are telefonul inchis!!! Deci ne mai facem haiduci maine sau nu???
  11. salut!!! pana la urma unde va duceti voi maine ca as iesi si eu la o plimbare???
  12. Salut as veni si eu!!! Unde este oprirea si ce stiti de vreme??? AStept raspuns
  13. Cum il prind pe Ontanu, cum il tai!!!

×
×
  • Creează nouă...