Sari la conținut

dumistef

Membru
  • Număr conținut

    429
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.agilimob.ro
  • Yahoo
    stefan.dumitrescu@agilimob.ro
  • Skype
    0773779424

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    CLINCENI- Ilfov
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Mz RT125
  • Numar Moto
    DE LA POLITIE
  • Club
    Free Rider

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZZR 600, Aprilia Pegaso Cube650, Ij Planeta 5, Kawasaki ZXR 750, Mz RT125

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dumistef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Facem Tovaraseasca weekend-ul acesta? Eu unul plec de vineri si ma intorc duminica. Am chef de o pescareala pe Arges si de o beuta. Mai merge careva? Daca nu se baga nimeni eu ma duc si singur. Km 36 se stie. 0773 77 94 24 daca vrea careva sa vorbim.
  2. Cu ploaia asta nenorocita cred ca se amana
  3. Pai mai intra Pedros si tu pe aici. De cand ti-ai luat masina numai de ea te ocupi. Pe aici nu mai bagi un ochi. Daca te-ai facut conservar.
  4. PREZENT !!!! Bucuresti-Sadu prin Talmaciu = 260 km
  5. Stai linistit Mihai_prd ca nu m-am suparat. Dar nu aveam motiv sa ma iau de Casaleanu, ca de cand ma ameninta ca vine pe la mine pe la Clinceni si mereu uita.......
  6. Asta este initiativa lui iulian Casaleanu. S-a gandit el repede sa imi ia locatia unde fac eu Prieteneasca de Septembrie. Bravo Iuliane. Te duce omul pe malul Argesului in locuri frumoase si acum ce faci? Te apuci sa faci tu intrunire acolo? RUSINICA.
  7. Mulțumesc tuturor pentru înțelegere și sprijin. Sper sa reușească operația si sa il mai am pe tata lângă mine măcar câțiva ani. Va mulțumesc.
  8. Dragi prieteni cu adanca mahnire in suflet trebuie sa va anunt ca SUNT OBLIGAT SA ANULEZ a II a editie a intrunirii Prieteneasca de Septembie, datorita faptului ca tatal meu este grav bolnav (tumora maligna la maduva coloanei vertebrale intre vertebrele 7 si 8 cu afectare a nervilor cerebrali si a altor nervi) si v-a fi nevoie de mine acasa in orasul natal Caracal. Nu as putea sa fiu in doua locuri in acelasi timp. Sper sa ma intelegeti si sa ma iertati pentru ca am anulat intrunirea de anul acesta. La anul ma voi revansa fata de voi si nu va voi dezamagi. Va multumesc pentru intelegere si sa ne vedem cu bine pe soselele patriei si la intrunirile de anul viitor.
  9. Te asteptam Bogdan. Mai ales ca ai fost si la prima editie.
  10. Găsiți mâncare și băutură la locație, dar cine vrea poate să își aducă fără probleme. » Post actualizat in 04 Sep 2016 20:02 Dragi prieteni cu adanca mahnire in suflet trebuie sa va anunt ca SUNT OBLIGAT SA ANULEZ a II a editie a intrunirii Prieteneasca de Septembie, datorita faptului ca tatal meu este grav bolnav (tumora maligna la maduva coloanei vertebrale intre vertebrele 7 si 8 cu afectare a nervilor cerebrali si a altor nervi) si v-a fi nevoie de mine acasa in orasul natal Caracal. Nu as putea sa fiu in doua locuri in acelasi timp. Sper sa ma intelegeti si sa ma iertati pentru ca am anulat intrunirea de anul acesta. La anul ma voi revansa fata de voi si nu va voi mai dezamagi. Va multumesc pentru intelegere si sa ne vedem cu bine pe soselele patriei si la intrunirile de anul viitor.
  11. Am gasit cateva fotografii de la prima editie de anul trecut. Sper ca anul acesta sa fie la fel de frumos si sa fim mai multi decat anul trecut.
  12. Ma intereseaza un cozoroc ca cel din fotografie, incercuit. Are cineva de vanzare?
  13. Ionele tu vara nu dormi? Nu ai somn?
  14. de o luna tot verific vremea pentru weekend-ul 16-17-18 si imi da cu 26-27 de grade si soare. Daca nu o fi asa mai scoatem niste grade din pahare si le punem sus pe soare.
  15. yamaha_01 ceaunul sa face sambata la pranz. Vineri seara avem gratare in meniu. Poti sa vii si de vineri ca iti gasim noi un loc intr-un cort. Doar suntem intre prieteni si trebuie sa ne ajutam reciproc. Nu ramai tu pe afara.
×
×
  • Creează nouă...