Sari la conținut

Doctor X

Super Membru
  • Număr conținut

    4.394
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Metode de contact

  • Website URL
    http://flic.kr/ps/F9TTz

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Cal verde (Triumph Tiger 800 ABS)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki KLE 500
  • Interests
    Rocks, rolls and guitars

Vizitatori Recenți Profil

17.086 citiri profil

Doctor X's Achievements

  1. Ușurel, de seară: haloumi stropit cu ulei de măsline și zeamă de lămâie, salată cu roși, castraveți și ceapă verde dreasă cu sos de rodii și sumac, pâine friptă cu ulei de măsline și frecată o țâră cu usturoi: .
  2. Ia mai uită-te o dată cine a dat cu pumnul.
  3. Sunt curios dacă Pecco își va lua măcar o amendă.
  4. Și eu pusesem banii pe Binder azi. Kind reminder pentru stewarzi. Sunt din ce în ce mai idioți.
  5. Cea mai frumoasă cursă de până acum și unii tot plini de ură rămân. Nu vă plesnește fierea?
  6. La bateriile AGM, electrolitul este absorbit în panouri de fibră de sticlă. Cele care vin cu electrolit separat se sigilează cu banda aceea cu dopuri, așa că n-ar trebui să apară scurgeri. Astea sigilate din fabrică văd că trebuie întreținute serios: încărcare la fiecare 12 săptămâni sau când voltajul scade sub 12,4 până când e pusă pe motocicletă. Dacă cei de la magazinul de unde ai cumpărat-o n-au făcut treaba asta... "(B) As this battery was fully activated at the factory, it is essential that the voltage is maintained at all times, which requires a maintenance charge to be performed every 12 weeks (or if the voltage is less than 12.4 volts) until the battery is put into service. Failure to do so will reduce the life of this battery, and may render it unserviceable." (B) Deoarece această baterie a fost activată complet din fabrică, este esențial ca tensiunea să fie menținută în permanență, ceea ce necesită efectuarea unei încărcări de întreținere la fiecare 12 săptămâni (sau dacă tensiunea este mai mică de 12,4 volți) până când bateria este pusă în serviciu. În caz contrar, se va reduce durata de viață a acestei baterii și este posibil să o facă inutilizabilă.
  7. Ia-ți un AGM cu electrolit separat. Ți-l bagi singur în baterie, o încarci și gata.
  8. E simplu: deschide de aici orice document scris într-o limbă care conține diacritice și ai să vezi că TOATE sunt scrise cu diacritice. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX%3A32023D0864&qid=1683806622049
  9. Franceza, spaniola, italiana, poloneza, ungara și multe alte limbi au diacritice? La toate se aplică regula UE de care aminteai? https://en.wikipedia.org/wiki/Diacritic#Languages_with_letters_containing_diacritics Eu nu văd că s-ar aplica în documentele oficiale, deci mi s-ar părea absurd să îți fie condiționată corespondența de lipsa diacriticelor.
  10. Se vând și cutiile originale cu tot sistemul de prindere. Dați de știre dacă le vreți.
×
×
  • Creează nouă...