Sari la conținut

L@ur@

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de L@ur@

  1. felicitari pentru mars!!! Desi ... sunt oameni care nu au inteles mesajul. Chiar eu am avut o polemica pe tema asta cu cineva care ... vrea motor . Incercam sa-i explic mesajul campaniei ... dar nu am avut cu cine sa discut. Era de partea soferilor. Spunea ca multi sunt terifiati de voi si ca e cazul sa cam stati la ... rand cu restul masinilor. Degeaba am dus eu lupta de lamurire cu ea. nu am avut cu cine sa discut. Si e o tipa tanara ... de 30 de ani. Imi e greu sa inteleg cum poti sa afirmi, ca om inteligent, ca vina este doar de o singura parte . Cred ca vom mai avea nevoie de multi ani de acum incolo pana sa ajungem sa ne respectam unii pe altii: soferi si motociclisti. Nici nu am inceput scoala si deja ma ia groaza ... pentru ca oamenii nu inteleg . Pacat! Mor oameni zilnic din cauza asta.
  2. Blue_nightwish, mi se pare mie sau in prima poza postata de tine prin spate e Bogdan Naumovici? Stiu ca si el este motorist inflacarat (ma loveam des de el pe la Motoare). Frumoase poze, apropo!!
  3. Apropo de accidente pe sine de tranvai sau te mai miri pe unde .... veneam aseara de la munci si eram undeva la Bd-ul Regina Elisabeta. Cu prastia aia de Summit NATO au bagat astia in banda continua niste semnalizatoare ... luminitze, care dupa mine sunt cam dese. Si imi dadeam seama ca si pentru prostiile alea poti sa-ti trantesti motorul. Apoi, la Stefan cel Mare, pentru cine merge des in zona, stie ca se lucreaza la linia de tranvai. In momentul asta sunt gropi peste gropi, toate masinile o iau printr-un spatiu destul de mic, ca restul e ocupat cu lucrarile ... si nu vreau sa zic cat de periculoasa este portiunea aia. Adik ... ma gandeam cam cum as trece eu portiunea aia fara riscul de a o lua in bot. Cat despre cbr 600, am inceput sa ma gandesc serios la o alta optiune, ca eu sunt mica si firava si nu's cum m'as descurca daca o trantesc. Poate doar sa scot piciorul din pantaloni (ca fusta nu merge) si sa opresc masculii sa ma ajute . Acum la modul serios ... chiar sunt ale draq de periculoase drumurile si unde mai pui ca daca ploua, draq te-a luat daca nu ai experienta.
  4. Hamm, mie imi plac mult filmele lui Almodovar, desi marea majoritate au ca personaj cheie cel putin un gay (ca na, si el este). Insa lasand la o parte acest aspect ... face filme foarte bune. La fel si Amenabar.
  5. Sarpe, nu's eu tocmai cea mai indicata persoana sa-ti raspunda, ca sunt cam in aceeasi situatie cu tine: totul este in faza de proiect, insa cred ca cel mai ok este sa nu te arunci. Citeste mult ce se scrie pe aici, invata din sfaturile veteranilor, uita-te la ce tip de motor iti place (sport, super-sport, chopper ...), plimba-te pe site-uri, vezi ce banuti ai, cat esti dispus sa dai pe ea si pe echipament si dupa trage linia. Motociclete sunt mult, unele mai frumoase ca altele, dar alegerea ei tine de tine si doar de tine ... si de multa chibzuinta.
  6. Nu doar ca mi-e la inima, cand il vad/ma uit la poze cu el, mai ca imi dau lacrimile si ma preling pe ecranul laptopului. Din 'bijuterie mica' si 'frumusetea mea' nu-l scot . Dar cum am mai spus ... nu ma arunc. Chiar as vrea ca in momentul in care ma urc pe primul meu motor sa stiu ce am sub craci (scuzati-mi expresia cu o tenta oarecum sexuala) . Una este la masina cand stii sunt e acceleratia si schimbatorul de viteze si cum sa bagi cheia in contact, iar in caz de stricaciuni fugi la service, si alta este pe motor. Chiar nu as vrea sa fiu considerata o 'tipa cu motor' si atat, care daca este intrebata ce e o carena sa dea din umeri . Deci mai am de invatzat baieti mult si o sa tot dati de mine pe aici, uneori cu intrebari mai stupide, dar sunt la inceput si trebuie sa invatz. Si poate la anul particip si la Miss Moto .
  7. Calin, multumesc frumos de sfaturi. Sunt deschisa la absolut orice remarca, fie ea si putin rautacioasa. Sunt la inceput de drum cu o pasiune descoperita de curand, asa ca nu ma arunc. O sa studiez forumul asta in urmatoarele saptamani,poate chiar luni, pana sa ma decid asupra motorului pe care sa mi-l iau. Ideea este ca ma incapatanez foarte tare sa am un motor OK si sa am A-ul, pentru ca din nou mi s-a spus in seara asta: 'Tu ma? Cu motor? Fii serioasa!!!' Si imi pun ambitia sa-l am: carnetul si motorul. Insa asta nu inseamna ca nu sunt indeajuns de cerebrala incat sa nu-mi dau seama ca viata mea primeaza si ca nu conteaza intr-atat de mult aspectul, cat siguranta mea si a celor din trafic. M-am oprit la CBR pentru ca mi-a placut aspectul extrem de mult si pentru ca am vazut ca mai sunt fete care detin o supersport. Am ceva fitze in cap .. insa ma gandesc si la oasele mele .
  8. In primul rand bine v-am gasit! Sunt fata, dupa cum spune si nick-ul meu si de ceva vreme m-a lovit si pe mine treaba asta cu 'vreau motor'. Am multe motive pentru care il vreau: ajung mai rpd la serviciu, vreau sa-mi dovedesc ca pot, am cunoscut un motor-guy de care am ramas forever in love ... e o manie in jurul meu in randul fetelor, costa mai putin decat o masina, e cool ... si ce mai vreti voi. Ideea este ca mai am ceva pana sa ma apuc de scoala, timp suficient cat sa studiez de-a fir a par forumul si sa ajung la niste concluzii. Sunt lesinata dupa Honda CBR600F. parerile sunt impartite, tot din ce am citit pe forum. Unii zic ca e ok pentru un incepator, altii ca e prea mult. Recunosc, la mine e chestia si de design, insa trebuie sa mentionez ca nu sunt adepta vitezei, deci nu o sa intru prea tare in ea. E ok motor-ul pentru o fara la 170 cm si 60 si un pic de kg (in curs de scadere a nr-ului de kilograme ... cure, diete, socoteli)??? Sa nu uit sa va spun ca am 24 de ani ... deci am ceva incapul pe care cu 'mandrie' il tin pe umeri .
×
×
  • Creează nouă...