Sari la conținut

jolipop

INACTIV
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jolipop

  1. /index.php?showtopic=391268
  2. Pe youtube poate fi vazut documentarul "Home", lansat astazi, de Ziua Mondiala a Mediului, in peste 80 de tari din lume. http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU...eature=featured
  3. Pentru cine a savurat "Snatch" si "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", Guy Ritchie a mai facut un film de gen.. RocknRolla. E de vazut. Enjoy!
  4. Pentru filme recente dragute se poate merge pe mana juriului de la Globurile de Aur, decernate acum cateva zile. "Slumdog Millionaire", care a luat 4 globulete, le merita, parerea mea, pe toate. Filmul e tare frumos si, desi actiunea se petrece in Mumbay, India, filmul nu e deloc bollywoodian(nu ca as fi vazut vreunul de gen vreodata) Si la categoria comedie merita vazute cateva: "Burn After Reading", "Happy-Go-Lucky" (simplu, colorat si vesel:) sau "Vicky Cristina Barcelona"(de'a lui nea' Woody Allen)
  5. Sunt extraordinare si cutremuratoare povestile oamenilor astora. Multumesc.
  6. cat empire rulz vin in completare.. http://www.youtube.com/watch?v=4vW7eLX2EXc
  7. sursa : http://www.antena3.ro/Dambovita-Accident-p..._53281_ext.html "Întrecere pe Âşosea între oamenii legii, în Dâmbovița. Doi angajați ai Direcției Generale Anticorupție au gonit cu motocicletele, iar unul s-a oprit într-o maÂşină. Cel puțin acestea sunt declarațiile martorilor. Reprezentanții MIRA spun însă că bărbatul implicat în accident nu a mai putut controla motocicleta din cauza unor probleme medicale. MotocicliÂştul implicat în accident gonea pe mijlocul Âşoselei. Martorii susțin că se întrecea cu un alt coleg. În curbă, a pierdut controlul Âşi a intrat într-o maÂşină care circula regulamentar din sens opus. "Noi mergeam regulamentar, aveam 30-40, după care a intrat pe contrasens." a declarat Gabriel Panait, al doilea Âşofer. Cei doi bărbați au declarat după impact că se aflau în misiune. Martorii spun însă că nu aveau girofarurile aprinse. În autoturism se aflau patru persoane, printre care Âşi un copil. Niciunul dintre ei nu a fost rănit. Angajatul DGA a fost rănit în urma accidentului Âşi dus la Spitalaul Floreasca. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe celălalt sens de mers, unde a lovit un biciclist, care a fost rănit uÂşor. PolițiÂştii au declarat că au fost recoltate probe de sânge pentru a stabili dacă cei doi Âşoferi consumaseră băuturi alcoolice. Ancheta continuă pentru a se stabili cauzele accidentului. Bărbatul rănit a refuzat să dea declarații."
  8. daca ai sau gasesti pe cineva in presa ar iesi un articol bun din cazul tau.. si poate astfel se vor sinchisi aia responsabili sa-si spele imaginea ajutandu-te cu ceva. patentezi si iti faci zuper afacere.. si o sa ajungi sa ai parc moto Get well soon!
  9. ) ai dreptate.. nu m-am gandit la asta. but u know.. cateodata e mai receptiva o oglinda
  10. si el = pentru el? de la ZX la cbr 125 e ceva drum
×
×
  • Creează nouă...