Sari la conținut

dangerous

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dangerous

  1. este necesar atunci cand se schimba lichidul de frana sau lichidul de ambreiaj(ambreiaj hidraulik) sa curatam conductele cu alcool industrial?asa am citit pe un forum ca s-ar depune ceva pe conducte si numai alcoolul curata. Rog raspuns urgent trebuia sa schimb lichidul de frana si ambreiaj deja a capatat o culoare destul de inchisa. Multumesc anticipat!!! --- Mesaj completat în 26 Aug 2007 11:30 ------------- nu ma ajuta nimeni?
  2. mersi ,deci ma apuc de treaba
  3. crede-ti ca daca schimb fisele originale (dar cam imbatranite)de la o Yamaha YZF 750 cu unele de la LOUIS(la metru siliconate) este vreo problema??? Rog raspuns urgent.Ma mananca si nu prea am rabdare! Cu stima Dany
  4. Poate ma ajuta si pe mine cineva:vreau sa schimb bujiile la o yamaha yzf 750 si nu stiu cum sa procedez. multumesc anticipat!!!
  5. dangerous

    daelim

    are cineva idee de unde procur un filtru ulei pentru Daelim History 125 cc? multumesc anticipat
  6. are cineva de vanzare un enduro in 4 timpi pana in 350cc an 1989-1992 in stare buna de functionare(rog seriozitate) multumesc anticipat
  7. DOMNILOR ma scuza-ti ca intervin (nu in favoarea celor de la FIRST BIKE) dar nu ma pot abtine: am o bicicleta de la firma respectiva de aprox. 2 ani .zilnic fac aproximativ 25-30km si nu am avut nici o problema majora pana acum .periodic efectez singur acasa o revizie( schimbat coroana 10.000 lei,saboti frana ,gresaje,etc) .DE curand mi-am mai cumparat inca o biciclleta de la ei mult mai performanta si la un pret destul de accesibil,deci bicicletele dupa parerea mea sunt OK!!!!!!!!!! 2 am cumparat si un scuter de 50cc 37.5000.000 lei care dupa parerea mea pana acuma este in mintile lui(4 timpi ,60km/h ,0 km,alarma (la pachet),casca ..la ora actuala este cel mai ieftin scuter in 4 timpi dupa piata.chiar daca nu corespunde pretentiosilor prefer un lucru nou si poate mai modest decat unul folosit!ce pretentii poti sa ai la acest pret (1000 euro) scuterele sunt chinezesti marca qin qin sau cam asa ceva si am gasit-o intr-un catalog de vanzari moto din Anglia ,este adevarat la capitolul scutere modeste si ieftine. deci pentru eventualii amatori personal nu cred ca este o afacere proasta daca nu sunte-ti pretentiosi .
  8. fratilor cineva care este in cunostiinta de cauza am nevoie urgenta de ajutor: vreau sa achizitionez un scoter de 125cc de la first bike si pentru ca nu dispun de 64 milioane(1600euro) singura posibilitate este sa-l iau in rate. cu un avans de 50%(800euro) pe o perioada de 4 ani rata este in jur de 1.200.000 lei. intrebarea este daca merita investitia? rog daca aveti unul sau cunoasteti pe cineva care are sa ma contactati pe mail ,nu de alta dar nu as vrea sa iau vreo teapa si sa platesc 4 ani la ea .Nume si telefoane ale posesorilor sunt binevenite . ps de la first bike nimeni nu a reusit sa ma "LUMINEZE" astept urgent un semn deoarece deja dosarul pentru rata este complet. va multumesc anticipat!!!
×
×
  • Creează nouă...